Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a co special edice když tam bude figurka třeba z AC tak to taky digitálně ? :D
    • To už budou mít všichni 3D tiskárny, tak ti to pošlou digitálně a ty si figurku jen vytiskneš :D
      • Nebudou :) 2012 to řeší všechno xD zde sou analitici v koncích xD
    • Jo no a naše skvělá česká pošta ti to doručí po kousíčkách takže z figurky budeš mít PUZZLE :-D
    • Třeba na GOG ti dávaj takový rádoby bonusy jako wallpapery a muziku a lidi to docela žerou, nakonec sám mám pár soundtracků z těch her, tak nevidim proč ne. Stejně za těch deset let budou technologie jinde, figurky budeš mít v mobilu a lidi nebudou znát papír, na záchodě se budou utírat aplikací na tabletu. *1*
    • specialku ti můžou poslat z výroby na základě online objednávky, nemusí to jít prostředníky v krámech...
  • Amylee.Anderson
    Vzpomenu... se slzou v oku.
  • Hry v krabiciach? Tuším, že mi o tom kedysi babka rozprávala, ale neveril som jej...
    • To mel byt vtip?? aha tak to asi prasknu smichy...bez si trollovat jinam blbecku.
  • Stare krabicky som povyhadzoval a nechal si iba media. Neni to kde davat a netreba to brat az tak vazne, aj ke mi to bolo trochu luto. Uz kupujem iba v zlavach na steame, pretoze sa mi nechce minat moc penazi za hry. Staci ked minam peniaze na simracing a este bude treba aj upgradovat pc. *9*
  • Osobní rady na sociálních sítích jsou stejne nah0vn0 jako rady "profesionalu" v krame.
    • Pokud se lidi ptaj treba na to, ktera hra by se jim (nebo jejich detem) mohla libit, to je kazda rada draha :). A jako ze se lidi ptaj dost...
      • Mayuri12
        jejich dětem? tak to je jasný
        Manhunt 2 Postal 3 a novej Mortal Combat
  • Ako funguje online distribucia?napriklad stream?
    zaplatim si hru,stiahnem,instalujem....ked mi odide HDD,alebo chcem ju nainstalovat na inom PC,alebo po dvoch rokoch si ju znova zahrat,je stale online k dispozicii? na dalsie (uz) volne stiahnutie/instalaciu....?
    • smejki
      ano, hru si pak můžeš stáhnout kolikrát chceš.
    • Koupíš si jí a nainstaluješ kdykoliv a kdekoliv se přihlásíš. Můžeš hrát jen přihlášený a to nejde víckrát najednou (třeba na dvou PC najednou se nepřihlásíš).
      • myslel som to tak,ze instalujem/odohram/odinstalujem na PC doma,a potom napr. o polroka si opat stiahnem /instalujem/zahram.....

ci je tam ta hra po zaplateni uz "navzdy" k dispozicii ako keby na takej virtualnej policke,a mozem po nej kedykolvek siahnut....
        • Jo tak. Cože? To je to samé :)

Stáhneš (tím i nainstaluješ, proces instalace tu jaksi není, kromě nějakých directů a pod), hraješ, odinstaluješ (čti smažeš). To můžeš opakovat až do konce světa.
  • Jinými slovy fetišisti všech zemí, vyližte si pr_el! *1* *1* *1*
  • Ja nepamatuju uz ted, naposled sem koupil v roce 2005
  • Odulin
    Trošku přehanané tvrzení, ale kdyby dal místo 10 raději 20 let, tak bych se moc nevzpíral;)
    • A co tě opravňuje k tomu tvrdit, že to tvrzení je přehnané? Jsi snad analytik?
      • Miki Pachter biodron Hoshi. *16*
    • No ono 10 let je málo a moc, stačí se podívat, kde byla digitální distribuce před 10 lety a kde je dnes. Tím chci říct, že fakt nevím, jak to bude vypadat za 10 roků. *15*
  • Do 10 let si na hrani ani nevzpomenu.

Kazdopadne vydavat krabicovky nezavislych titulu je nesmysl a take jich tak mnoho nevychazi. Za posledni dobu snad jen Trine 2, Orcs Must Die a takovy ten cyberpunkovy Painkiller na jehoz nazev si za boha nevzpomenu.:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit