Přejít na výpis diskuzí
Do World of Tanks konečně doputuje souboj mezi národy
23.1.2014 | Ladislav Loukota
86 příspěvků
-
http://www.videogames.net.in/top-10-free-to-play-online-games-based-on-earnings-in-2013/
podivej na tabulku -
Dokud hraci nezjisti, ze Tigrovi to staci naprat do poklopu velitele
4:37
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5C6w7nRn9H4#t=279 -
hehe,,uz jim tece do bot,,,hlavne me teda rozesmála veta ze WoW pomalu straci hrace a stafetu prebira WoT,,,,,no ja bych rek ze tu stafetu prebira War Thunder:c)))
-
ano i teď si můžeš zapnout starou grafiku, tak proč má 40% hráčů po updatu 8.10 propady fps z 60 pod 20? a to mají výkoné PCčka ....
-
Tak to musi byt narez pani... skoro jako tehdá za války krále špalka. *4*
-
powodzenia
-
jak je to rus tak je nepřekonatelnej.navic nepoměr techniky Tiger vs T55 je dost i na mne
-
Kto PL?
-
Uvedomujes si, ze pokud by ve WoT byla technika vymodelovana realisticky tak by gameplay stal za starou belu ? Chtel bych videt nekoho kdo by hral ty ruske T-34, ktere zminujes. Nikdo, protoze s tigerem bys je znicil z 2 km vzdalenosti a T-34ky by si ani neskrtly. WoT je zkratka zabavna arkada a prave proto je tak oblibeny. Jestli chces realisticke tanky zahraj si Steel Beasts.
-
vzhledem k tomu, jak jsou ve War Thunder OP Ruská letadla, vyrobena z neprůstřelného stalinwoodu a s ovladatelností UFO, bych s nějakou dominancí Německých tanků moc nepočítal *3*
-
Bigworld engine není stavěný na takový druh hry a navíc už je stařičký, multicore supp bude až po fyzice (a bude jedno jádro pro render jako teď a druhé pro fyziku). Není jednoduché syncnout thready a není to jednoduché udělat ve hře kde nemáš ani co dát do toho druhého threadu. I když by hra nutně potřebovala optimalizaci (sic se jí už několikrát dostala) omezení na jedno jádro je prostě silně limitující a není moc kam se posunout.
-
Tak to ve WoT taky, až na to, že je s Tigrem moc nepotkáš. Když už tak T-34-85 a jiné poválečné stroje, což pak Tigra sráží. Nicméně kdybys chtěl reálnou bitvu, tak by to byl tak jeden tiger a alespoň 10 T-34 a ruskou taktikou nás monogo, by tě obklíčili nebo bys vystřílel všechnu munici, případně by se ti tiger porouchal někde na mezi.
-
Oni už ty tieru jsou dost nevyvážené. Některé tanky jsou díky tomu šileně degradovány a jiné s toho těží. Třeba matilda nebo char B protí PzI - II vyjímečně pz III ale s 37mm dělem, které je neprostřelilo. Ale ve hře s matildou vidíš spíš KV-1s (122mm?!), pzIV se 75mm (nebo 105mm!) a jiné výrazně novější typy, které tě rozcupují jak nic. Téměř všechny low tier francouzské tanky nemají moc šanci, ale v realu to byly daleko lepší stroje, jen je tenkrát neuměli použít narozdíl od němců, kteří neměli extra silné tanky (krom pozdní typů jako PzV-PzVI), ale uměli je takticky použít.
-
Jestli ta hra bude stejná, a TIGER bude sráčík a ruské tanky budou ty "nejlepší", tak to nikoho bavit nebude... Proto se těším na WT... Někam přijedu s TIGEREM, a všechny ruské T-34 se raději rozutečou do stran...
-
Podívej se na čem hraješ...
-
ono české děcko taky není výhra, tam bohužel i rozumíš všemu co blije do chatu
-
spíš doufám v podporu více jader jinak to bude neúnosné pro víc lidí. Mám i5 a při plných detailech jsem někde na 20 fps průměr, občas to vyleze na 30, ale i padne k 10. Pokud stahnu vše na low, tak mám 60-70.
Jinak těch 20 fps jsem měl na minimum na dnes již obstarožním athlonu x2 s geforce 7600.
Takže je celkem jedno jakou má člověk sestavu, stejně to neběží adekvátně výkonu stroje. Respektive to ten výkon nedokáže využí. -
Spíše bych to nazval "pay2win" :)
-
Ten pro ruský přístup má i WT, ne nadarmo se tam zavedl nový lehký a super odolný materiáln zvaný "Stalinwood" z něhož jsou snad všechna ruská letadla.
Ono stačí už KV-1s s 122mm houfnicí, když sniperuje přes celou mapu. Zrovna před chvíli jsem dostal s wolverinem jeden zásah napříč celým jezerem když mě patrně nasvítil někdo kdo sprintoval po prostřední cestě. -
aaa tu vždy používám já... *16* jinak existuje třeba google