Přejít na výpis diskuzí
Do World of Tanks konečně doputuje souboj mezi národy
23.1.2014 | Ladislav Loukota
86 příspěvků
-
Ze by inspirace konkurenci? To bude zase nerfu a buffu az zacnou lidi brecet :D
-
to je dobře že umíš anglicky, nechtělo se mi totiž rozepisovat o novinkách :D
-
No pro svou práci potřebuji angličtinu, takže ano umím:) Děkuji, podívám se. Já totiž většinou nenadávám předem, až potom *1*
-
Neřekl bych čím dál častěji. Já osobně a snad všichni lidi co znám a hráli WoT, na tohle nadávali hned od začátku..
-
A ty se nauc porozumet psanemu textu prosimte *7*
-
Ja nepekuluju :D Jen rikam ze jsou tam dva mody zobrazeni, mam ten horsi a nemam lagy, tot cele :)
P.S.: Schvalne zapnu WOT a podivam se co tam je jako prvni vec co doma udelam, ani vyzouvat se nebudu *1* -
umíš anglicky ? mrkni na FTR web a na ofic YT kanál Wargamingu na poslední ASAP videa
-
Jenom dotaz zvědavého člověka. Mohl by jsi to prosím o té 9.0 nějak rozepsat? Děkuji. Zajímalo by mě to.
-
update 8.1.1 je nějaká blbost, je tam o tečku navíc, půjde o 8.11 ... teď te 8.10 a po 8.11 by měl přijít 9.0 s havocem .... což se stane nehratelné pro dalších 20% hráčů a rázem se wot stává nehratelné pro větší polovinu hráčů ...
-
Polaci se chovaj jako prasata uplne vsude. Treba v anglii je nektere hospody odmitaji poustet. V neosobnim prostredi jako jsou hry je to uplna zver. Cest vyjimkam. Ale ty jen potvrzuji pravidlo. Vseobecne nemaji nikde dobrou povest.
-
Docela by mě zajímalo, proč si ten co mi dal mínus myslí že inputLAG není druh lagu ?:)
-
Chachááá no ty seš chytrák. přečti si prosim tě co to je lag
-
"Co tam je nevim" tak proč se tu někoho snažíš přesvědčit o něčem jiném ? pokud nevíš napiš že nevíš a nespekuluj :)
-
To vys, mistni znalcy argumentovaly, ty jses proste jen ubohej troll co se blbe viptava.
-
No tak mam ten normalni a nemam lagy :) Co tam je nevim, jelikoz tam mam stejne nastaveni uz buhvi jakou dobu :D
-
ne DX 10 tam není, oba rendery jsou DX9E (jeden Standadr a jeden Improved), těžko tam je něco jiného když sem to před 5ti minutama kontroloval ;)
-
Naprosto ironicky prispevek reflektujici debilitu hry, kdy z druhe svetove se to zahadne teleprotovalo o 40 let dal, kterou pak posuva ten prispevek jeste dal, aby ste tam dali rovnou i tanky soucasne protoze vic zprznit to uz nejde.
Ale tak ovce kupujou tak proc to nenabizet. -
Nope, tedka to nemam u sebe a nevim co je v nastaveni, ale jsem si jistej ze WoT maji dva styly zobrazeni, jeden je klasickej DX9 a druhej jestli DX10 (???). Nevim, nabidlo mi to jednou po updatu, vse vypadalo krasne, ale byly tam lagy, tak jsem to zmenil zpatky na DX9 a mam sice strop 60 FPS, ale nemam zadne lagy :)
-
Tam nejde přepínat, pokud si pamatuji. Hraji na tom, co mi hra nabídla.
-
Dovolím si tvrdit, že více hráčů získáváme i na evropských serverech. :) - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)