Přejít na výpis diskuzí
Do World of Tanks konečně doputuje souboj mezi národy
23.1.2014 | Ladislav Loukota
86 příspěvků
-
Nepleteš si to s WT ? WOT má jen DX9/E (E v případě Win Vista a novějších) a nejde mezi nima přepínat :)
-
Přesně tak Poláci se tam neumějí absolutně chovat. Začla bitva, vyjel jsem a jel pořád rovně. Hlavní jsem se díval na stranu. Samozřejmě že jsme si s polákem skřížili cestu a v plné rychlosti jsme do sebe vletěli. Beru tank točím vlevo že budu pokračovat a ten šašek strašně začal kolem mě kroužit a střílel jab bez koulí. Samozřejmě než ja se stačil nadát byl jsem death...a to už jsem s těmi Polskými šaškama zažil několikrát ne na sobě ale tanky přede mnou ...nic jim nikdo neudělal a ten střílel Polský pšontek jak jebly...
-
Proc? Zakladni vybavou bude sada bilych vlajek :D
-
Jak rikam ... no lag ... ale ted mne tak napadlo. Hrajes pod DX9 nebo mas zaply ty novejsi?
-
WG ztrácí hráče na evropských servrech. Nebavím se o Rusácích, Polácích a USA servrech. WG se sice chlubí, jak jim to skvěle šlape a jak jim přibývají noví a noví hráči. Ale to je také dáno uvolněním na Xbox a šílenstvím Rusáků a Poláků, kteří tvoří největší podíl hráčů.
-
Pravda. Měl jsem napsat Evropu, Rusko nepočítám za Evropu.
-
nevím kde bereš ty informace, ale WG neztrácí hráče ale naopak, ale tyhle informace by sis mohl sehnat i Ty sám, kdyby jsi nebyl línej. A poláci? Vždyť jsou největší(nebo jedna z největších) národní komunitou na evropském serveru, tak je logické, že je mezi nimi více "prasat". K tomu mají ten blbý zvyk, že valná část z nich píše do hry hlavně polsky, takže jsou lépe rozeznat.
-
Samozřejmě máš pravdu, používáme však ve WG toto označení. - Wga Rogalaf CZ - český ambasador Wargamingu
-
"WoT naopak ztrácí hráče poslední dobou." kdybys napsal v EU tak je to pravda (možná), globálně nikoliv a v samotném rusku lámou rekordy v počtu hráčů online :)
-
Ahoj Veskoslave. WoW a WoT jsou skutečně odlišné hry. Co se ale týče počtu hráčů, World of Tanks zaznamenala za poslední rok nárůst o více než 10 milionů hráčů. Viz pěkná infografika: http://worldoftanks.com/en/media/8/2013-wot-infographic/- WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
-
Proc? Pulka tymu dostane Batchaty a druha Foche a prevalcujou vsechno, co se jim postavi.
-
Toz preji hodne stesti francouzum proti ostatnim narodum...
-
inputlag je taky lag :D
-
Srovnávat WoT a WoW může opravdu jenom novinář. WoT naopak ztrácí hráče poslední dobou. Ať už přístupem, tak změnami ve hře. A polská debilita je tam tak obrovská, že z té hry prchají lidé po stovkách. Včera opět jeden polský debílek, co střílel do vlastních a strašně se smál, že zničil dva naše tanky. A tohle je tak v každé 3. hře...
-
Ahoj KIMCID. Ve WoT se současné tanky neobjevují a ani neobjeví, máme tam tanky víceméně maximálně ze 70 let. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
-
Fatalni infarkt zpusobuje hracum to neskutecne mnozstvi bezmozku, co se tam natahlo a udelalo to naprosto nehratelne. Dokud nezavedou MM na zaklade skillu, nebo alespon nejaky druh zebricku, nic te hre nepomuze. Opravdu mi je jedno, jestli mam v tymu 12 a vice cervenych kretenu v tancich ze vsech stromu, nebo jen z jednoho...
-
Mě se líbí, že je WT Ground Forces donutili změnit přístup WG k WoT, takhle to možná bude co nevidět, jinak by to nebylo ani za několik let a něco by nebylo vůbec (historické a národní bitvy například). Jináč, kdo umí anglicky (ale ne rusky) a zajímá se o WoT doporučuju web For The Record, spousta zajímavých informací z ruska které se do EU málokdy dostanou.
-
Co maji FPS spolecneho s lagem??? Nez jsem s tim seknul, tak jsem mel take vysoke FPS, ale ukazatel lagu blikal jak sileny. A to jsou servery v Nemecku a Holandsku. STO se servery v USA jede v pohode.
-
"World of Warcraft možná pomalu leč jistě ztrácí své hráče, jeho štafetu světově oblíbené online záležitosti však výrazně přebírá free-to-play akce World of Tanks."
"dle mého odhadu se však jedná o snahu snížit počet fatálních infarktů v řadách hardcore hráčů z dosavadních, multikulturně pojatých tankových bitev."
To jsou zase bláboly... -
100/100 a stroj, že ta hra by tam mohla běžet 3krát. Stačí si přečíst fóra či hrát a uvidíš kolik je "mrtvých" tanků po bojištích, obzvlášť kolem 2-3 odpoledne o víkendu.
PS: FPS, když zrovna server funguje mám 120-165.