Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • predpokladas tier 10 bitku, ale co low tiery? amx40? :D
  • f2p - nemusis platit vobec nic, par ludi to tak hra. samozrejme, ked si zaplatis cca 10e za mesiac, zarabas viac ingame meny + rychlejsie expis
    tato hra nema ziadne DLC
  • Ahoj. Hra je zcela zdarma a stáhneš ji na oficiálních stránkách WoT. Nemusíš kupovat nic, pokud necheš. Prémiový účet pak stojí dle doby, na kterou si ho pořídíš. F2P znamená Free To Play - čili zdarma ke hraní. Což WoT je. DLC tam nejsou, můžeš si ale kupovat prémiový obsah - tanky, herní měnu, prémiový účet. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
  • co je to DLC? *1*
  • Viete mi prosím niekto povedať kolko sa platí za mesiac ? co je to f2p ? Ten kto si kúpi tie DLC tak má nejaké výhody ?
  • proč by byly k ničemu ? já nemluvím jen o Q&A...
    Druhou větu sem nepochopil (nedává smysl)
  • Ty informace jsou ti stejne k nicemu. Co bude opravdu ve hre uvidis az z dalsim patchem. Me se taky libi jak WT okopirovalo od WG expeni a vyvoj pro letadla a konecne zacnou mozna i vydelavat.
  • Podivejte se hlavne poradne na informaci, ze to pujde vypnout, tedy to pojede i tem 20% hracu. Tak jako jde ted zapnout starou grafiku.
  • Kein
    "Siemka!"
  • Ano, autor má jistě na mysli verzi 8.11. - WGA_Rogalaf_CZ- český ambasador Wargamingu (https://www.facebook.com/wga.rogalafcz)
  • Kein
    Když jsem byl ještě na škole, měl jsem brigádu v kempu poblíž polských hranic...Už vím, proč je chtěl Hitler vyhladit.
  • Zrovna včera večer mě ten "úžasný" MM hodil do bitvy s 9 IS-3 na každé straně. Svým způsobem ochutnávka "národních" bitev. Upřímně řečeno, zábava to tedy rozhodně nebyla. Čímž nemyslím "inteligenci" mých spoluhráčů, ale totální nadvládu nad bojištěm ze strany IS-3. Uvidíme co s tím WG udělá, ale dost možná to skončí vypnuté stejně jako útok/obrana a střetnutí.
  • Kein
    http://www.youtube.com/watch?v=3qft0DocNIM
  • to je fakt :D proč tomu ale říkají CBT když je t spíš CAT, nic než trapný marketing...
  • podle stavu cbt je nejblizsi odhadovane datum podzim 2014
  • přesné datum není, ale mám takové tušení že ještě v prvním kvartále (nejsme si jist, zkusím se mrknout na fórum)

EDIT: Tak sem asi kecal, nemůžu najít bližší info
  • lagy, lagy a zase lagy, možná si časem bitvy národú vyzkouším, za předpokladu že múj tank pojede plynule a nebude se po jednom metru "teleportovat" .
    mimoto nevíte kdy bude spuštěna open beta u WT pozemních jednotek?
  • No, nevim, jestli autor plne pochopil o co vlastne v patchi 8.11 pujde, ale ta novinka je tak dvojznacna, ze kdyby to bylo tak nebo onak, tak je autor teto zpravy z obliga.

Nepujde o souboj narodu (tj. v nasem pripade o evropsky region), ale o souboj valecnych stran. Tj. bude se jednat jen o herni narody a to jeste ne vsechny (japonsko, china nema dost typu tanku).
  • Jak jinak že, když rusové mají nejvíc hráčů online a bylo to jen přes 1.1 mega (evropa má kolik ? 250k ?), težko by to dalo dohromady 10 mega.
  • 10 milionů hrajících nebo 10m registrovaných ? To je totiž podstatný rozdíl.to že jsem se tam i já a pár hodin v minulosti hrál ještě, že mě jednoho z těch 10m hraců nedělá.
    On ten WoW má 7.6m platících ne jen registrovaných.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit