Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety Battlefield 4 aneb Jak jsem zničil Šanghaj
4.10.2013 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
Kdy bude raceznze pes 2014 ?
-
lidi poradite skousel jsem vse uz pokazde po 5 az 15 min hry se mi to sekne a pise direxct error a nebo program prestal pracovat skousel jsem preinstalovat ovladace a nainstalovat nove a nic porad a nemyslim si zeby to bylo tou betou
-
Divná optimalizace, se zapnutou synchronizací 60-40FPS na vyšší detaily. Framerate si občas skáče jak šílenej a jindy se dobře drží, todle by měli soudruzi poladit.
-
-
Soudruzi? Spíš yankeeové, ne?
-
-
Snad vikingove z DICE nemam-li pravdu?
-
V současné době mám pocit že v USA vládnou komunisti. *5*
-
-
Tak tohle "moudro" si zapisu do pamatnicku.
-
no máš skutečně jenom pocit, o tom co se děje ve státech víš kulový, takovej korporatní fašismus nezažiješ nikde jinde.
-
-
-
-
Počkám na plnou verzy z Bety jsem takovej rozčarovanej a to i přes to že fakčí na maximalky sem tam trhaneček ale to se opravý snad s updatama :) Jinak mě Mrzý že v betě nejsou Hardcore servry! Nesnáším hrát na normálech :D :D kde se vše samo opravuje a uzdravuje a kde ke všemu je člověk označenej přes celou mapu :D :)
-
hm tak i ja si to nezahraji sice win 7 ,Intel I3,4gb a radeonka 5770,dx 11,nej ovladace ale fps 1-5
-
-
i3 a s tím chceš hrát hry? čím bys ses stěhoval? motorkou?
-
-
Mám i3 už víc jak rok a neměl jsem s ničím problém, Metrom,BF3,Rome 2,Crysis 3 a všechno na vysoké detaily.
-
-
nedelej si z nas pyču *1* *1* *1*
-
napodobne :D ..Bf3 hraji na full a sem v klidu .. *9* ..tak nechapu v cem je u Bf4 problem kdyz minimalni pozadavky prevysuji
-
-
-
-
Jak jsem psal dříve, že na mém Phenomu II X6 1090@4Ghz, 16giga ram a MSI GTX 660 ti je to nehratelné s propady na 10fps i na rozlišení 1366x768 a medium detaily, tak blbý PS3 a xbox 360 verze jednou krásně plynule byť na superlow detaily. Jelikož je úplně jedno co nastavým (low-ultra) a jede to pořád příšerně, tak bych vyměnil všechny detaily a high res textury za plynulost PS3 a X360 verze! Grafika není všechno! A nepište mi, že to je BETOU. Na PS3 a X360 to je taky jen BETA a jede to jako víno!
-
-
Hodně udělá když stáhneš beta ovladače od nvidie. Stabilizuje to celkově fps a i v místech kde sem taky měl z ničeho nic 5-10fps to hupslo na přijatelných 30-40 fps na ultra... (mam gtx660 2gb) ;-) zkuste to a pak řešte proč to jede tak, nebo tak ;-)
-
-
Ale neni to spatny.U ps3 maji nastavenou malou citlivost.Mam to na 70 a pohoda!