Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety The Division - zábavný boj o přežití v postapo New Yorku
4.2.2016 | Daniel Kremser
122 příspěvků
-
lol me todle pripomina dobu kdy sem v pred vydanim hry kupoval ruzny premia za 2k, uz sem se z toho poucil ;D
-
btw v plné verzi budou navíc perky, skilly vše rozdělené do stromů což jsou další rpg prvky
-
to: zzz
hej kámo nevím co bereš za drogy, ale měl bys to omezit. Než začneš srovnávat hru, popřípadě ji hodnotit, měl bys udělat víc než si přečíst jedny dojmy ze hry (třeba si ji zkusit zahrát). Ať už se ti to líbí nebo ne je to mmorpg. RPG prvků je tam spousta (jak již bylo zmíněno), zbroje, úprava zbrojí, zbraně úprava zbraní, crafting, nákupy u prodejců - brnění zbraně mody, máš tam schopnosti (něco jako spelly) v závislosti na tom co máš na sobě, jakou zbraň jaký schopnosti tě někdo zabije dávkou nebo taky 3 zásobníkama, je to open world kde si v plné verzi budeš chodit a plnit questy (mimo jiné). Na základě tvé a nepřátelské výzbroje vidíš jakej mu zrovna dáváš dmg, můžeš s hráči, které náhodně potkáš na mapě plnit questy popřípadě spolu hledat lepší itemy a zabíjet další hráče. Než napíšeš nějaký další moudro (a že už si jich tady napsal) počkej si do 16.2.2016 kdyb by měla být open beta, potom si to zahraj a až na základě těchto kroků se můžeš zapojit do diskuze o hře, o které nic nevíš a ani si ji nehrál :D -
Dobře. Snižuješ se k osobním urážkám. Na tebe už nemá cenu reagovat.
-
To je dobrý, číslo na tvoji mámu do bordelu už mám, ale díky.
-
Morraw ty PC trotle už drž hubu prosím tebe. Že si nehrál Destiny je tvůj problém, hry se prodalo spousty a spousty milionů, navíc si ji mohl zkusit každý zadarmo. Je dostupné Demo, že se omezuješ na jednu platformu, tak to je tvůj problém a nikoho to nezajímá.
Budu to srovnávat s Destiny, jelikož Ubisoft se snaží vytvořit svoje Destiny, jelikož Destiny není RPG a tohle je skoro totéž jen v TPS, tak to taky není mmorpg... klasické MMORPG není žádná rubačka ty trotle, tam jsou i destíky spellů, co si musíš nablindovat, musíš se naučit rotace, abys mohl být schopný dělat konkurenční DPS. Co tady se musíš naučit? Střílet, co? *6* -
Co to je, nějaké PVE mmo?
-
Proč sem furt taháš Destiny, když to tu skoro nikdo nehrál. Division je primárně RPG s MMO prvky. Dyť říkám, že máš omezené vnímání MMORPG významu. Ty za tím vidíš jen nějakou fantasy rubačku.
A Division si ani nehrál a očividně ani nevíš jak to tam funguje.
A píšu to znova MMORPG je právě Dark Zone. Contested oblast jako v kterékoliv jiném MMORPG. -
Chlape tohle je hodně krkolomné, říct že je to jen kvůli pohledu kamery. TPS a FPS zase není takový rozdíl. No nechme to tak, tohle za mmorpg já nepovažuji a nikdy považovat nebudu. Abych tam dal rovnítko s Wowkem či Age of Conan prostě ne.
-
Protože je to FPS a jako FPSko s RPG prvky taky funguje. Hráči v PvPéčku umíraj jak mouchy na dvě rány. PvE je to stejný. Hraje se to jako FPSko. Division se jako FPSko nehraje jestli si viděl nějakej gameplay pochopíš, že je to RPG v obleku shooter hry. Obě jsou ale MMO
-
napiš proč je ta hra mmropg a Destiny není. Děkuji. Porovnej to a uveď ty RPG prvky, které v Destiny chybí a v Division naopak jsou a dělají z toho MMORPG...
-
Ne, každej ví, že Diablo3 je akční RPG s multiplayer prvky. Nevim proč to sem taháš nemá to nic dělat s Destiny ani Division. Hru si nehrál očividně, tak proč se snažíš poučit lidi, kteří to hráli a ví o čem se mluví? Nechápu tvojí logiku. MMORPGéček jsem nahrál hodně. A Division je MMORPG, mechaniky MMORPGéčka prostě má. Vždyť to je i oficiálně ohlášený jako MMORPG. Myslíš, že by je hráči nezadupali, kdyby hru představovali jako něco jinýho než je? Přemýšlej trochu.
-
navíc všechny prvky, co dle tebe dělají tu hru RPG, obsahuje i Destiny, takže podle této logiky musí být Destiny taky mmorpg, ne? Takže proč Destiny není mmorpg a Division je?
-
zajímavé, že ani autor článku v tom nevidí mmorpg, ale mmo střílečku.
-
vidíš ani sami tvůrci to nenazývají mmorpg, tak je po problému. Autor článku o tom sám píše, jako o mmo střílečce, takže mmorpg je to ve snu. Pokud jsi žádné mmorpg nehrál, tak jsi možná objevil svět.
-
To bude tím, že Destiny je na pomezí FPS a RPG, už od začátku to měla bejt akční hra s RPG prvky, což Division fakt není. Já bych taky nenazval Destiny MMORPG ale Division MMORPG je, jestli nevidíš rozdíl mezi Division a Destiny, tak je problém u tebe a ne u nás.
-
Hele mě je to jedno. Na ofiko stránkách máš open-world RPG, tak se hádej jak je libo. Ještě mi vysvětli, co má společného nazývat něco MMORPG s tím, že jsi toho hodně nahrál v nějaké hře. Za MMO se dá považovat jen Dark Zone Vše ostatní je single/co-op. Hrál jsi to vůbec ?
-
K čemu tohle někomu je?
-
ne, není. Je to mmo akce něco jako Destiny a věř tomu, že jsem v Destiny toho nahrál hodně a nahrál jsem toho hodně i ve wowku, takže ať mě nekáže nějaký amatér, co je a co není mmorpg. S takovou by jsme mohli aji Diablo 3 nazvat mmorpg.
-
to co píšeš obsahuje ve velké míře i Destiny a nikdo netvrdí, že je to mmorpg.