Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety The Division - zábavný boj o přežití v postapo New Yorku
4.2.2016 | Daniel Kremser
122 příspěvků
-
Nevím, jestli měsíc, ale v interview říkají, že se na endgame PvE dost zaměřují a PvP endgame by tam měl být. No uvidíme, každopádně guildy/clany tam budou to už je potvrzené. A můžu se zeptat v čem pokulhává solciální stránka hry?
-
Zajimavy, o tom nekonecnym zasobniku jsem nevedel. Jinak se shodnem. No uvidime, jak to chlapci poladi...
-
To alphy většinou bývají - nedodělané a zabugované, Sherlocku.
-
Mno, s tim, ze je to MMORPG bych byl opatrnej. Ono se to tak sice tvari, rozhodne to je RPG, ale je to instancovany az beda a socialni stranka hodne pokulhava, nejak mi tam chybi guildy/clany. A mam dost obavu, ze tam nebude zadny rozumny endgame. Zatim hru po bete hodnotim mirne pozitivne, ale jestli tam bude po mesici co delat, to teda netusim...
-
"Také jsem značně rozčarován. Těžko se dostávám přes to, že je to MMORPG"
Bioware od začátku psal, že to bude mmo hra, rozhodně to tedy není MMORPG. Snad každý hrál Wowko panebože, tak jak můžeš napsat takovou blbost. Je to ve stylu Destiny. Ubisoft se nijak netajil, že chce svoje Destiny.
"Takový Kingdom Come a Star Citizen jsou ambiciozní až megalomanské hry z poslední doby, které se nesnaží dělat věci polovičatě, nebo stavět celou hru na jednom nebo dvou hlavních prvcích."
To by bylo, aby nějaký blbeček nevytáhl nedodělané a zabugované alphy, kde funguje tak desetina věci(u Vávry) a sotva pětina u SC. -
Pokud zahledáš, najdeš cheaty. Frajeři chodili s nekonečno nábojema v zásobníku například. A ta neviditelnost byl bug no, taky se mi to stalo. A to střílení přes zeď byli lagy, prtože oni tě viděli někde jinde než si doopravdy byl, to doufám, že nějak vyladí.
-
To nebyly cheaty, ale bugy. Osobne jsem byl za dobu bety dvakrat neviditelny bez nejakeho sveho pricineni. Pokud to do vydani nevychytaji, tak bude PvP prusser. Ale pokud to zvladnou odladit, tak za me OK...
-
Také jsem značně rozčarován. Těžko se dostávám přes to, že je to MMORPG. Tohle mi prostě u střílečky z moderní doby nesedí. Ale to je čistě můj osobní problém.
Přesto mám spoustu dalších výtek jako s tou absencí míření přes optiku/mířidla a nulové survival prvky.
To, že se nemůžete skrčit je také velmi vtipné, stejně tak jako argumentace Ubi, že to není třeba.
Město je krásné, PvP mě bavilo, ale když to řeknu tvrdě, tak z toho cítím velké zklamání z nevyužitého potenciálu. Nebude to asi špatná hra, ale taky (vzhledem k možnostem Ubisoftu) nenadchne. Navíc o obsahu víme stále docela málo.
Takový Kingdom Come a Star Citizen jsou ambiciozní až megalomanské hry z poslední doby, které se nesnaží dělat věci polovičatě, nebo stavět celou hru na jednom nebo dvou hlavních prvcích. -
Jop, reagoval jsem na tebe.. OK, tohle samozrejme beru, ztrata klicu me zamrzela i v bete, level ani tolik ne.. Valid point, vypadalo to, ze narazis na equip.
Uvidime, az to vyjde, jak to s DZ dopadne, kazdopadne me to i pres znacnou omezenost bety dost bavilo. -
Ja jsem presvedcil zmineneho kamose, abychom pockali 10 vterin pred priletem vrtulniku a pak sestrelili dalsi 2 hrace, co tam s nama cekali :D .. Trochu to probouzi v cloveku necestny pudy, ale zabava to rozhodne je.. Jinak souhlas, cekam na nejakej dalsi obsah v DZ.
Dokonce by mi mozna ani nevadilo, kdybych tam mel treba misi z kampane (dejme tomu by nebyla v hlavni dejovy lince), asi by to tomu pridalo uplne jinej rozmer, kdybych si musel davat bacha i na hrace.. Ale to je mozna dobra myslenka jen na papire. Uvidime. -
Šmankote, vždyť jde pouze o dojmy z bety, žádná recenze *7* A tím Eurogaymerem jsi tomu nasadil korunu *15*
-
Je to super hra.Betu jsem si fakt užil.Už se těšim na plnou verzi :-)
-
To máš pravdu. A ještě když se k tomu připočte, že to je Jack... *7*
-
Pořád je to jen beta, nikdo neví, jak to bude až ta hra vyjde. Hlavně bude víc NPCéček v DZ to už je potvrzený. A nevíme, jak to bude se skillem až budou všichni lvl 30
-
Mě hlavně přišlo že to v DZ bylo jako na honu kde je na dvacet kachen padesát myslivců. Všichni tam pobýhali sem tam a hledali nějaké NPC co by odpráskli. Když se nějaké našlo všichni se slétnuli jako mouchy na lejno aby si urvali nějaké to XP. Co se týče rogue agentů tak pár partiček (rusáci, holanďani) hlavně šlo po sólo hráčích kde měli zaručený uspěch. když se drželi skupinky hráčů pohromadě měli relativně klid. Zradu při přiletu vrtulníku sem nezažil. Vetšinou chtěl každý něco poslal ale občas to narušili právě ty party rogue. Někdy zavolali jen tak s plezíru vrtulník a čekali zda se někdo přiblíží a pokusí se něco poslat. Skill tady bohužel nehraje žádnou roli, na férovku tě prostě udolá ten kdo má větší lvl a nejlépe legendární kvér.
-
Popravdě na tuhle hru jsem byl hodně zvědavej právě protože v tom má prsty Massive, který se zatím vytáhli snad pokaždý, Ground Control byla pecka a na World in Conflict vzpomínám strašně rád :)
-
Asi narážíš na mě, protože jsem o tom zabijení mluvil já. Nejde o equip, ale o zkušenosti a DZ money a klíče. Jakmile umřeš ztratíš DZ money a zkušenosti. Pokud umřeš jako rogue ztratíš o hodně víc včetně klíčů. Takže si někdo dvakrát rozmyslí než pujde dělat rogua, aby někoho zabil a pak ho honila půlka serveru, jak to bylo v betě. Tam to tiž bylo každýmu jedno jestli umře nebo ne, každej věděl, že je to jen beta a stejně to v plnej hře mít nebude, tak proč to nezkusit. V posledních dvou dnech už jsem nedělal nic jinýho než, že jsem byl rogue a zabijel všechny a nebyl jsem sám, protože už nebylo, co dělat jinýho a nechtěl jsem to vypnout, páč mě to bavilo. V plný hře bych to nedělal škodil bych tim jen a jen sobě. (Kdybys nevěděl tak DZ lvl ovlivňuje jaký krabice v DZ mužeš otevříít a jaký věci od DZ vendora mužeš nosit)
-
A mohl bys nam objasnit, o pane akademiku, co je na tom presne ta slatanina? Tezko, tezko.
-
"PvP hraní, které paradoxně zanechalo ty nejméně pozitivní dojmy."
Tady by bylo dobry podotknout, ze to zanecha diametralne odlisny dojem, pokud hraje clovek sam nebo ve skupine. Uz dlouho jsem se takhle dobre nebavil u PvP slozky hry, paradoxne jsem hral jen s jednim kamosem, takze jsme si na vetsi party troufat nemohli. I presto bylo cekani na extrakci a hlidani ostatnich hracu (pripadne going rogue) to nejlepsi na bete Division.
Nicmene dokazu si predstavit, ze hrat to sam, tak zrovna DZ nenadchne, akorat bude clovek nastvanej, protoze ho skoro vzdycky nekdo zabije.
Jinak jak nekdo psal, ze az vyjde plna hra a hraci budou mit nejakej zajimavejsi equip, tak to casty zabijeni trochu prestane, nedava smysl vzhledem k tomu, ze po smrti spadne jen DZ loot, takze to nijak lepsi itemy z kampane neovlivni. -
Jestli by ty hre prospel koncept zizne a hladu to nevim, ale rad bych podotknul, ze ta voda a dalsi "suroviny" se daji pouzit na vylepseni efektu medikitu, takze to k nicemu rozhodne neni + o to obcas poprosi nejak clovek na ulici vymenou za item apod.
Jinak dejme tomu souhlasim, az na Dark zone a zoom u kolimatoru (neprijde mi to u tps jako logicky reseni).
P.S. ze hra nereagovala na mys byl jen alt+tab problem, taky se mi to stalo.