Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mňa určite kúpim. Bavila ma beta a DZ nie sú až také zlé keď človek používa taktiku. Aj sam som dal 4 člennú skupinu na rovnakej úrovni. A keď sme hrali ako skupina nie vždy nás niekto prepadol. SP ako coop na Hard tiež výzva. Tento štýl ma baví a tie rpg prvky tiež zaujímavé. To je ako sa sťažovať na diablo alebo wow že tam sekáte 5 minút do príšerky :-D
  • Chápu no, ale hra funguje jako MMORPG v obleku shooter hry. Takže žádnej single.
  • Veny
    Tak já měl za to, že to není čistě MMO, ale singleplayer hra s důrazem na coop (jako třeba CoD apod.).
  • Dneska je totiž trend hodnotit hru na základě firmy a ne danou hru. Je to cool a ten, kdo to nedělá je ovce.
  • Mužeš to hrát sám, ale singleplayer v MMO ( = Massively Multiplayer Online ) hrách fakt není no...
  • nehaj ho, ma nejake komplexy, ked uz aj sem supe ovce. hra bola super
  • U tebe to bude fakt nějaká unikátní diagńoza...

Hru sem si sám vyzkoušel, cca 10 hodin, a užil sem si je. Proč si to potom neobjednat?
  • Veny
    Podle článku tam snad ani není singleplayer :D
  • Jack1947
    Jn , z tebe Jubíci kvetou určitě samou radostí *14* , kvalitní materiál pro poslušnou ovci. *5*
  • Představ si, že jsem student a do práce zatím nechodím. I tak si stojím za tím, že ostatním muže bejt jedno, co dělám. Já ostatním taky neradím, co mají dělat a co ne. Já jsem si vybral strávit víkend a pár dní hraním bety. Asi půjdu do pekla.
  • Chidlink
    Ani jedno, představ si že existuje něco jako práce. Je příjemné si občas něco zahrát, ale strávit u kompu svůj život bych nechtěl. *12*
  • Absolutně nudná slátanina bez jakékoliv myšlenky. Nechápu co by mě mohlo přinutit tohle hrát...
  • Neměl jsem co dělat a hru jsem chtěl pořádně odzkoušet. Měl jsem si radši zapnout telku a nebo jít do hospody? Každýmu muže bejt jedno, jak já trávím čas a jak ho chci trávit. Ničím se nechlubím jen jsem poukázal, že ve hře se dá strávit hodně času bez nudy, to je celý. I kdyby to mělo bejt 18 hodin denně tak ti to muže bejt jedno že jo
  • Chidlink
    No určitě počkám na recenze, protože vůbec nevím co mám od hry čekat. Je to jako kupovat zajíce v pytli. *12*
  • Mě beta hrozně bavila, až jsem z toho změnil objednávku základní verze na sběratelku. Samozřejmě PC.
  • To máš dobrý... 12 hodin denně na PS4 nebo PC nebo 10 hodin denně na xboxu... Tím bych se moc ani nechlubil. Sám jsem celkem velký hráč, ale sedět v průměru 11 hodin denně u jedné hry v kuse je moc (hlavně 4-5 dní po sobě).
  • Hrál jsem a musím říct, že mě to bavilo. Jenže se bojím to pořád koupit, protože to taky mohlo být vše co v té hře bude... Už ke konci se tam nedalo pořádně nic dělat a navíc se tam začali oběvovat cheaty (střílení skrz překážky, budovy a zabití neviditelným hráčem). Takže váhám.
  • Já jsem v betě strávil něco k 50ti hodinám možná i víc a bavilo mě to jako už dlouho žádný MMO. Jen bych chtěl podotknout, že solo hráč měl šanci, stačí nebejt hloupej a trochu dávat pozor a nestřílet všechno na potkání. Nehledě na to, že jít do Dark Zony sám je tak trochu blbost, je tam matchmaking abyste si našli partu tak proč to neuvyužít. A pokud někdo bude argumentovat, že solo hráč hned umřel a že ho zastřelila parta, tak ano to je hezký ale je to beta a nikoho nezajímalo jestli něco ztratí, protože se to bude mazat. Až hra vyjde bude to o něčem jinym a lidi se tolik nebudou střílet, nikdo nebude chtít přijít o svoje peníze nebo expy, ale to je fuk, nemá cenu to dál vysvětlovat. Za mě rozhodně velký plus, Massive a Ubi se konečně vytáhli
  • walltar
    No tak tenhle článek mě moc ke koupi nepřesvědčil abych pravdu řekl.
  • Lukyz
    Mě beta díky nízkému očekávání dost nahlodala ke koupi, ale celkem se bojím, že pokud budu hrát převážně single, tak půjde po čase o silný stereotyp. A zkušenosti z DZ mě stejně jako Dana od PvP spíš odrazují... Uvidím, zda provedou nějaké zásadnější změny až bude probíhat open beta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit