Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: alfa verze Kingdom Come naznačuje velký potenciál, hlavně v soubojích
22.7.2015 | Jan Slavík
147 příspěvků
-
Jo jo, taky mám takovej pocit, že to někdy někdo říkal - že bude výhodnější blokovat ze směrů, ze kterých nepřítel útočí... ale nejspíš od toho upustili, protože si na tom testeři zlámali ruce, hádal bych =).
-
Takhle bránění přesně funguje ... Zmáčkneš tlačítko a postava brání. Ale pokud budeš takhle bránit, tak nic nevyhraješ, spíš je potřeba používat aktivní blok/úskok s následným protiútokem.
Taky je možnost ten blok obejít (nevím jestli tohle dělají i nepřátelé). Protože tvůj blok reaguje na postoj nepřítele a chvíli trvá, než se provede změna směru bloku, tak nepřítel může změnit smět útoku těsně před tím, než ho provede a tak obejít tvůj blok, který ještě nestačil zareagovat.
Imho celkem super systém... a ten automatický blok mě připadal spíš jako taková záchrana když ti dojde stamina a nestihl si ustoupit. -
On to ale myslel tak, ze by mel radsi udelat neco jako mafii 1 a nedelat do openworld rpg, s cimz nesouhlasim (podle myho hra stoji na teamu, ne na Vavrovi), ale nemyslel to spatne. Spis si bez zobnout par lentilek od pana doktora ;)
-
Zaprvé hraju na PC a tuším, že na konzole to ani není. A zadruhé ty máš přístup do alfy nebo vůbec nevíš o čem mluvíš?
-
Otirat se o Skyrim a vyzdvihovat zatim ne moc hratelnou Alfu muze jen topivec nebo ghoul *8*
-
Dostal si mne, já už teď ani nevím, zda jsem nějaký vlastně v tu chvíli měl či neměl. Nicméně tomu kolíkovi to nebránilo, aby do mne řezal hlava nehlava.
-
Pokud si dobře vzpomínam, tak někdy dost zkraje, když představovali soubojovej systém někdo řikal, že by tam snad mělo jako možnost bejt plně automatický blokování, který ale bude žrát podstatně víc staminy. Nevim, jestli od toho nápadu od tý doby neupustili, popřípadě jestli to vůbec někdy v plánu bylo (je to rok, tak mě kdyžtak nebijte), ale mam pocit, že se o tom zmiňovali.
-
Sem tam něco, každopádně Skyrim je dost open s pěknými místy a sem tam zápletkami, ale nejlepší je že se dobře hraje Role-play a je tu prostor vytvářet si vlastní příběhy. Kulisy světa by mohly být lepší to jo, ale jinak je to OK. s mody teda *1*
-
Měls v ruce meč automaticky, protože když bojuješ o prachy, tak ti ho půjčí instruktor =). Jakmile ale řešíš vlastní záležitosti, už musíš mít vlastní zbraň - například když chráníš tu čest tý hospodský a tak =).
-
No mne zaskočilo, že v aréně při souboji o ten dopis jsem najednou neměl zbraň v ruce a na ovladači jsem pomačkal, co mne napadlo a nic. Nápověda říkala jen, jak se pohybovat pomocí klávesnice a myší (že používám ovladač nereflektovala). V menu nápověda taky nic nenapověděla. Do té doby jsem ve všech soubojích měl zbraň v ruce automaticky. No a po chvilce bezradného běhání v aréně bylo po boji a questu.
Do té doby jsem se ale celkem bavil, takže ve výslednou hru se těším a počkám si na doladění těchto maličkostí. -
Ne ne, netuším, jak to měli třeba interně řešený dřív, ale ve verzi, kterou si může vyzkoušet veřejnost, se bráníš jedním tlačítkem, ten směrovník je tam jenom pro útok, jak už řekl Planek =).
-
Někdo tomu tak někde říkal a tak mi to zůstalo *1*
-
Ok, já viděl nějaký gameplay, tuším že na Hrej.cz, kde bylo vidět, že při útoku nepřítele musí hráč "chytit" jeho směr a tím útok odrazit, v opačným případě dostal (logicky) ráno.
Možná jsem jen něco špatně pochopil. -
Proč tomu říkáte růžice, když je to očividně pěticípá hvězda? LOL
-
Pohled třetí osoby výjde dva dny po oficiálním vydání hry jako neoficiální modifikace, to je to nejmenší, Cryengine jej nativně podporuje už od starších verzí.
-
Špatně by neudělal. Koneckonců se KC dostane i tam. Podle studia se to prý dobře hraje na gamepadu, takže se každý správný hráč má důvod se těšit.
-
bavíme se o pestrosti misí, třeba mise s infiltrací ambasády byla dobrá
-
což je pořád cca o 50% víc věcí, než tě čeká na cestách v KC
-
Tak by si mel koupit konzoli.
-
Co na hráče čekalo na cestách? Draci a divně vypadající lidi? Mkay