Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co teprve Majncráft
  • A co když hraje na pc?
  • Ja jim rikal, at to nedelaj na topinkovace. Casualove to nedokazou ocenit. *7*
  • Ac mam skyrim rad, tak hlavni pribehova linka byla bidna a hlavne kratka
  • Tvl tady nejsi na mobilmanii, aby tady tahal prirovnani s mobily jako 41mpx fotak atd, v dnesni dobe je proste ta velikost mapy fail, tecka. Clovek to projde za chvili (jedine ze mas na sobe brneni ktere vazi 30kilo a ujdes za hodinu 1km, to pak budes hrat tuhle hru treba i 500hodin) a opakujici se questy to nezachrani. Mohly tam byt nejake hory a ty tady v Cesku mame a btw Velen a Novigrad neni nijak velka mapa *7*
  • To ano. Ale prostředí bylo rozmanité a hráče čekalo na cestách spousta věcí, ke kterým se mohl přichomejtnout. Cestovat v něm hodiny nuda nebylo.

Inu. Mněl jsem, že velikášství je to!
  • TheLordoftheNonsense
    Tak z týhlě věty se válím smíchy. Hroznej headshot *15*
  • Hodně věcí se pravděpodobně nezmění. Jsou to totiž fíčury!
  • jo, to byl jeden druh questů, ty se generovaly pořád dokola a bylo jich ve hře nekonečné množství, pak tam byly ručně dělané questy, ty byly mnohem zajímavější a pak i questy příběhové a promakané
  • Asharak
    Hej ty! Dole v jeskyni, za 5ti úrovněmi, kam by ani Glum nepáchl, jsem si zapomněl moje milované kladivo! Prosím, přines mi jej. Budu ti nadmíru vděčný! (+100g)
    - Done!

Jo ty, potřeboval bych někoho, kdo by mi z jedného dandžnu donesl knihu! Někde za 5ti úrovněmi, myslím, že už si v ní jednou byl, jak jsem se to doslech, hned jsem tě vyhledal! Prosím, zaplatím! (+200g)

Dovaaaahkiine! Slyšel jsem, že rád vymetáš jeskyně, po tom co jsi dokázal umlátit toho divného Badass Pána lorda 5té úrovně podruhé, věděl jsem, že právě ty mi můžeš pomoct! Někdě v 5té úrovní znovu zk**** po**** v**** h*** k*** p*** zamonstrovatěného danžnu je moje oblíbená soška, prosím, dones mi ji, dobře se ti odměním! (+300g)

... #SkyrimFTW #SoHardcore
  • Az na absenci deti (cehoz je teda hrozna skoda!), zatim ani jedna informace nemiri vedle. Nezbejva nez poprat co nejmin necekanych komplikaci a brutalnich kompromisu v prubehu vyvoje.
  • a přes to jsem se u Skyrimu dobře bavil nějakých 80+ hodin (u toho původního, nemodovaného) tak uvidíme, jestli to KC aspoň dotáhne
  • Vzhledem k tomu, že dnešní lukostřelba, i lukostřelba ve filmech a hrách, se daleko víc podobá té turnajové, než střelbě v boji, tak myslím, že je to celkem jedno. Myslíš, že takoví mongolové při jízdě na koni uprostřed bojiště natahovali tětivu 5 sekund a trpělivě nehybně čekali, než se jim objeví cíl?
  • Still
    A co jako od Tech Alfy čekáš?? *7*
  • Inquisitor
    Já si myslim, že hodně z toho ještě bude nakonec vypadat úplně jinak. Tohle je opravdu jenom alfa, která má za úkol feedback a vychytávání takových věcí. Ta alfa je spíš jenom taková ukázka jak hra bude zhruba vypadat, ale hratelnost jako celek to bude asi přeci jenom o něčem jinym.
  • Už teď se brání jen jedním tlačítkem... Růžice je jen na útok.
  • Tak to ale funguje smer vybiras jen pro utok kdyz drzis kryt tak furt ktyjes ta obtiznost spociva v tom ze potrebujes udelat perfect block to znamena zmacknout block ve chvyli kdy zautoci tim ho odkryjes a mas sanci dat protiutok
  • Půjde ten systém bránění (tzn. nutnost vybrat v růžici sektor útoku nepřítele) vypnout a bránit automaticky jen stisknutím jednoho tlačítka?

Ano, bude to tím pádem hrozně snadný, ale pokud toto možný nebude, tak se obávám, že mě nutnost takových bránění odradí to vůbec hrát.

Z toho, abych se snažit vyzrát na imaginární výzvy už jsem vyrostl a takový hry mě nebaví,
  • Vogon
    A mimochodem, tvoje mindráčky, nemění nic na tom, že Dark Souls a Demon's Souls jsou jedny z nejlepších RPG všech dob.
  • nemas to nahodou nejake popletene ? Prej nectete Sapkowskeho, ale Illiadu...tam je to prave vedeni :DD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit