Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímně, osobnost M. Klímy obvzlášť ve mě vzbuzuje nedůvěru - býval jsem "za mlada" velký fanoušek Dračího Doupěte a Altaru - než mi došlo, že Klíma a "jeho společnost" jsou (s)prosté "slibotechny". Vždycky, když ho vidím, mám v ústech hořkou pachuť. Nejen mou skepsi určitě posílila první vydaná verze (techalpha 0.1), kterou lze s jistotou, minimálně z pohledu marketingu, označit za pěkný průšvih.

Lepší se to, ale zdravá skepse je určitě na místě...
  • To není názor, ale obyčejná provokace. Až je mi líto, že jsem na něj reagoval.
  • celoush
    střílel si někdy z luku?
  • TheLordoftheNonsense
    To víš, já jsem ještě ze starý školy a tohle mi nedošlo. :D
  • Muzu se zeptat proc bys nemohl chodit kdyz mas natazenej luk?
  • To rozhodne neni symptom spatne hry a dobreho marketingu... Tak to proste byva kdyz das hru na Kickstarter.
  • Nemám ho rád, ale to, že neudělal žádnou hru neznamená, že nemůže mít názor.
  • A ty bys měl radši zbouchnout holku, doslova z tebe tryskaj proudy zoufalství.
  • TheLordoftheNonsense
    Povede jako Mafia2? Sarkasmus, že jo? :D
  • Bude to naprosto bozi. Uz posunuli datum vydani, tak snad se jim to povede, jako mafia 2 :P
  • Hmmm. Tak snad to bude i zabavny, lepsi nez vetsina her, ktery Vavra za poslednich par let hejtoval (at uz v levelu nebo jinde)....
  • TheLordoftheNonsense
    Mám strach, že jak nás pořád krmí, tak to ve finále bude stát za ... Tohle jsou vždycky symptony dobrého marketingu a špatné hry. Snad se mýlím.
  • TheLordoftheNonsense
    Sis popletl dojmy s pojmy. Luk šlechta používala (společně s kuší) k lovu, protože jediní mohli lovit legálně (aspoň co se týče západu). Žádná výsostná zbraň.
  • souboje?
  • Lukostřelba elitní zbraň šlechty? To myslíš vážně? *8*
  • wenceslaus
    Meč není těžší zbraň.
  • wenceslaus
    Protože to nemá nutně s RPG žádnou souvislost.
  • Me jen zarazi lukostrelba. Skoro u vsech narodu to byla elitni zbran slechty. Jden sip by npc nemel zabit, ale aspon znehybnit....kazdopadne pri natahovani tetivy a mireni by se mel zablokovat pohyb, nebo umoznit jen pomaly pohyb vpred. Zatim nevypada lukostrelba presvedcive.
  • Si spravíš turistický mód *3* . BTW ja, keď vyleziem pred barák, tak najbližší kopec je max. 300m.
  • Tak vylez pred barak ... a s prekvapenim zjistis, ze ty kopce ktery vidis, nejsou ani 4, ani 8 ... ale spis tak 20+km daleko. A presne toto je ten problem, ze se ti hra snazi tvrdit, ze vesnice sou od sebe 2 minuty chuze ... A presne stejne problem ma samo i zaklinac.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit