Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní bety Diablo III: Reaper of Souls
21.12.2013 | Karel Drda
172 příspěvků
-
Až v březnu.
-
Jaa som si myslel ze aukcny dom uz zrusili :(
-
Skoro všechny hry v co-op modu jsou daleko zábavnější než solo.
-
Kdyz se neresilo toto ani ze, co utahne jen chteli novejsi a lepsi. Dostali jen mensi tenchologicky "sunt" co se vyrovna prumernemu/podprumernemu pc aspon statistikami.
-
Možná by to chtělo, aby ses podíval na hardware statistiky toho xboxu, například těch 512 ram toho v dnešní době moc hry neutáhne.
-
dost lidi hraje (nebo se snazi hrat) na selfound, ale kdyz nic nepada malokoho to zustane bavit. kdyz ted dvakrat klikne na aukci a muze si v klidu farmit silnejsi moby. loot 2.0 ftw
-
A samozřejmě nakupuju na aukci, protože nákup na aukci = efektivnější farma = větší šance na drop itemu, potažmo roll statů. V klidu farmím MP10 a bez aukce bych sotva přežil mp7-8. To je realita, mnohem vyšší šance na drop, díky MP a díky paragonu, mnohem větší šance díky farmení stovek mobíků za minutku. Ne tím že nic nekoupím.
-
Jak jsem psal už níž, random roll je pouhopouhá loterie, při které někomu padne a někomu ne. Zvýšení pravděpodobnosti tím, že si nakoupíš 10 lístků a nebo tím že kupuješ jen jednou týdně nijak neznamená že vyhraješ. Zvýšení šance náhody pořád ponechá náhodu náhodou. Je to jako naprogramovaný výherní automat, sem tam někdo někdy něco vyhraje, ale vítěz je vždy Blizzard s jejich poplatkama za prodaný kus. A samozřejmě Blizzard, který jednoduše a nekontrolován zákonem tuhle loterii může řídit globálním drop ratem a procentuální pravděpodobností dropu - zvyšovat a snižovat prodeje, pořád přidávat do hry lepší věci, které nutí lidi přeprodávat, nakupovat - nebo farmit více / déle na držení ekonomiky.
Já osobně si nepřeju počítačové hry jako výherní automat a nebo loterii, obvzlášť když není řízená zákonem, ale obchodním oddělením Blizzardu. I když je to teda patrně výnosnější model, a více zavislejší model. Někdo na to naletí a někdo ne, někdo hraje a hrát bude, někdo ne. -
tím chceš říct, že když používám aukci, tak to hra ví a automaticky mi mrví loot ve hře? :)
-
Samozrejme ze nenajdes nic lepsiho sam, kdyz pouzivas aukci. Jak bys chtel souperit s nabidkou mnoha tisicu lidi? Si sam zku**is hru a jeste se divis *1*
-
Aby jsme to rozsekly, VGA uplne tak neumi dosahnout kyzeneho FHD, jo a mily hochu mel jsem to ale mozna protoze sem jel na 22" LCd monitoru a bylo to max, Scart je humus o tom zadna ale o tom jsme se tak uplne nebavily co. I kdyz to staci tedy za predpokladu mozna mensiho zobrazovaciho zarizeni, pac je pravda ze na vetsi tv to holt nemusi byt uplne ono no.
Pravdu mame oba, tak aby jsme se nehadali. Zbytecne.
Mimoto jsem myslel ze pouziva SCART ciste (dodavany) a ne komponent - jeste by mohla byt na vine tv ( silne nepravdepodobne). -
Je nesmysl, co píše Jack. Prostě HDMI -> HDMI a obraz bude naprosto odlišný. Navíc konzole ti jede jenom na 720p, takže rozlišení 1680x1050 je blbost. Čím větší televize, tím ten obraz bude hnusnější, ale i přesto je HDMI oproti Scartu jak z jiného světa
-
D1, 2 a 3 nejsou koridorovka ani jedno, jinak s těma prvkama vývoje postavy osekanýma na nulu a hře založený na farmení gearu máš pravdu, to jsou naopak všechny Diabla
-
Zásadně vyšší šance u random rollu je pořád random roll. Aneb farma miliardy itemů vs miliarda itemů a možná ti jeden padne. Hrát dokola celou hru 10 let a nebo 9 let. Rozdíl nulový. U random rollu potřebuješ přesné staty itemu, a taky perfect roll a to u všech statů. To je opravdu jako hrát naprogramovaný automat - šance je, lidi závislý a vyhraje jen prodejce a provozovatel loterie. Takhle si počítačové hry nepředstavuji.
-
D2 byla online only koridorovka s vsema prvkama vyvoje postavy osekanyma na nulu a zalozena jen na farmeni gearu? A teprv LoD pridal ty rozlehly lokace, offline mod a lan, talenty, statovy body, gemy co nedavaji mainstat atd.? Oh wait!
-
VGA-> Scart nebo tak nejak by to vyresit melo, jde jen o ty cisdilka ze to nebude I ale jen P... ja hjsem jel pres dvi tech 1680x1050 rozliseni tejdejsi 22". *3*
-
Tak já jsem počkal a kupoval nyní Heart of the Swarm z kamenného obchodu za 600kč, s digitální distribucí je to trochu mimo, zvlášt co padá kurz.
-
padnul tam Shogun 2
-
Scart to nevyresi...a obavam se, ze VGA taky ne. Nejlepsi je mit propojeni HDMI -> HDMI bez redukci atd...
-
Ja mel zpocatku DVI->D , jo urcite ten bude stacit. Ty si napsal 6 jacku a to je ten komponetni prave, nemas hdmi ? Céo to mas za starou verzi lol a (ze se neprehrala jeste *15* ) Ja to mam jinak HDMI a zvuk mam pres analogovej vystup ve scartu, ( Scart xboxu). Navic tydle X360 bez hdmi se uz neprodavaji. VGA je v poho umi i FHD ne 1080I myslim ale staci, ja myslel ze jezdis na tom humusu Scart a 3cinche do tv. *11* To jsem mel jen jednou a vypadalo to hur jak PS2. Fakt.