Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NumberFiveAlive
    aspon ze opravej ten tragickej loot system (+ zruseni aukci) protoze clovek ma nulovou motivaci to hrat kdyz dobry predmety proste nepadaji :D ale platit 40ecek za stav ve kterym ta hra mela byt od zacatku je trosku na hrane xD, crusader vypada jako mix paladina a barbara ale mohli pridat aspon 2 novy postavy
    • Janun
      Paladin ve 2-ce byl můj nejoblíbenější char, ale ten crusader se mi nějak nezamlouvá. Náštěstí je tu WD, toho sem si ve trojce zamiloval :-)
    • Kdyz nepouzivas aukci, tak z logiky veci dobry veci padaj (dobra vec = vec, kera te posili). Pritom je to tak jednoduchy...
      • To vůbec není pravda, od vstupu do inferno obtížnosti mi padly během měsíce 2 předměty, které jsem nasadil a v podstatě všechno co mám na sobě mám z aukce. V podstatě po cca 14ti dnech hry, než ti padl dobrý item který by si mohl nasadit, tak jsi vydělal farmením 50 milionů aby jsi si ho mohl koupit.
        Dodnes je to samé, drop itemů je jen o štěstí, které jeden má a druhý ne, jeden vydělá na aukci miliardu pár itemama a druhej (jako já) nedropne stovky hodin nic a jen běhá dokola a farmí drobné.
        • Ono to byla jaksi slunatkova pointa, prave proto, ze, jak jsi sam prohlasil, mas na sobe vsechno z aukce, tak ti dobry (v tomto kontextu dobry = zlepsujici postavu) veci padaji mnohem min.
          • Když jsem nekoupil na aukci, tak nepadly vůbec. To je ten problém. A nikdy padnout nemusí, protože "random roll" statů.
            • Zásadně vyšší šance u random rollu je pořád random roll. Aneb farma miliardy itemů vs miliarda itemů a možná ti jeden padne. Hrát dokola celou hru 10 let a nebo 9 let. Rozdíl nulový. U random rollu potřebuješ přesné staty itemu, a taky perfect roll a to u všech statů. To je opravdu jako hrát naprogramovaný automat - šance je, lidi závislý a vyhraje jen prodejce a provozovatel loterie. Takhle si počítačové hry nepředstavuji.
            • Nemusi, Loot 1.0 je, jak rikas, jednoduse loterie.

              Pointa nicmene, myslim, byla takova, ze bez nakupovani na aukce a spolehani se na to, co naleznes sam, je sance na to, ze dropne vylepseni pro postavu, zasadne vyssi.
    • Veskoslav
      40 euro to bude stát na Battlenetu. Počítej, že normální krabicovka maximálně 999 Kč stejně jako stál HotS u Sc II. Navíc krabicovka je lepší. Máš médium+digitální kopii automaticky při daní hry na svůj battlenet účet.
      • Tak já jsem počkal a kupoval nyní Heart of the Swarm z kamenného obchodu za 600kč, s digitální distribucí je to trochu mimo, zvlášt co padá kurz.
      • 999kc je v podstate 40euro. *3*
        • NumberFiveAlive
          hlavne nevim k cemu je mit fyzickou kopii u her co jsou "always online"... :D mam retail verze treba sleeping dogs, rage, dishonored a ty maji nutnou registraci na steamu takze k cemu ti ty krabicky pak jsou :D d3 mam z battle.netu protoze v ty chvili zrovna bylo vsude vyprodany a nechtelo se mi cekat, ale je pravda ze to tam blizzardi maji predrazeny a za ty prachy muzes mit v jrc i tu krabicku ktera ti stejne k nicemu neni, no JE TO BOJ! :DDD
        • Veskoslav
          40 euro je při současném kurzu 1100 Kč. A 10% rozdíl už je docela rozdíl. Nebo taky jdeš do obchodu, řekneš, že to stojí 40 euro, máš u sebe v podstatě 36 euro, tak zbytek se nějak doplatí?;) Navíc koruna dále padá, takže se může stát, že 40 euro bude v březnu 1150-1200 Kč.
          • krabicovka 1000 + 100 poštovný a máš těch 40 euro raz dva, takhle nemusíš nikam chodit nebo čekat až ti přijde balík
            • vlastik.plaminek
              Smiter: Skoro v každé prdeli světa je Tesco a snad v každém Tescu prodávají hry. Sice ti nezaručím, že tam nejnovější hry (nejspíš čím menší, tím míň) seženeš hned, ale rozhodně tam zas tak slabý výběr není.
            • Lawliet
              Já mám 10 gb za 15minut zaokrouhleno. Za tu dobu bych netrefil ani mechaniku, protože už jsem na ni 2 roky nesáhl.
            • Tady někdo rozumuje aniž by vyzkoušel druhou variantu. Já osobně byl už v betě a stahoval hru o den dřív. O půlnoci kdy se spouštěly servery šup, telefon s kamarády a do rána byla první obtížnost za náma. No a samozřejmě že většina společností jako je Blizzard má download managery, maj p2p technologie a dokonce takový datadisk k WoWku jde hrát po cca jedné minutě od zakoupení digitální kopie - po nastahování základních dat pro spuštění lokace ve které je hráč.

              No prostě se tu šíří blbosti z pouhopouhé NEVĚDOMOSTI.
            • a ano normálně hry taky kupuju v obchodě a nechám si to poslat poštou, ale v tomhle případě to vyjde cenově na stejno takže to neřeším.
            • Aha a jak daleko to na tu pobočku máš? Já třeba 90km. Je vidět, že tady někdo absolutně nemá ponětí o tom ,že asi 70% obyvatel ČR nebydlí v Praze, Brně nebo Ostravě a mimo tyhle lokality moc herních obchodů není a když už jsou tak je to tam stejně dražší.
            • no to se neboj ze nebudes muset stahovat XXGB bude to stejne jako datadisk HOTS na DVD bude jen launcher kterej spusti stahovani aktualni verze *1* *3*
            • Veskoslav
              No nevím. Ale já mám vyzvednutí hry na pobočce zdarma a nic nemusím ani platit třeba. Chápu na co narážíš. Ale zase máš pouze digitální kopii. A stahování 10-12 GB? To mi přijde rychlejší si zajít do obchodu a nainstalovat z DVD. Kde navíc máš i tu digitální kopii v ceně. A v den vydání, tudíž ji máš k dispozici stejně jako ten, co má přes battlenet.
      • "Já bych si taky dal to médium...Já chci guláš s pětima knédlama, ja?!"
  • Prosím fandy ať se neurazí, ale co sem se díval na screenshoty, tak a grafika vypadá fatálně hnusně. Ne že bych čekal nějaké orgie, ale aby nápis Diablo + Blizzard přebil i tuhle humusárnu...

    Sám sem si koupil Diablo3 v dobré víře, že si zahraji upgradované D2, no nestalo se... hra mírně degenerovala a bavili mě jen cinematics videa. A ne že bych byl nějaký netrpělivý rozumbrada, ale jen jeden Unikát (který byl totálně k ničemu) za celé 4 akty?!? (podotýkám, že sem to hrál asi rok dozadu)

    Blizzard si chce pěstovat hráčskou komunitu závisláků, (což se mu v WoW úspěšně povedlo) co budou hrát jejich hry týdny kvůli Lootu, aby mohli vůbec nějak smysluplně postoupit? To vážně tak hráče bere? (sám sem lootoval v D2, ale tam to bylo více než férové) Teď zvětší šanci pro nějaký smysluplný Loot a nazvou to Loot2.0 ???
    To vážně je tady tolik tupých bláznu, co těm řečičkám věří natolik, že vše okolo přehlídnou jak krajinu? Po tomhle "dojmu ze hry" se mi chce zvracet, protože je napsaný v duchu jak je to boží produkt... no já napíšu svůj dojem ohledně Blizzardu:

    Blizzard sem si vždycky cenil za jejich skvělé HRY (StarCraft, WarCraft, Diablo) to byly tutovky. No po zkušenostech co má Blizzard ohledně WoW, se celé jejich marketingové oddělení začalo soustředit na lidskou psychiku, (opakovaně ukájet primitivní pud) čímž si s armádou psychologu a praktických testů na WoW komunitě vytvořilo model, který aplikovalo skoro s 100% účinností do SraCraft2, Diablo2. TOHLE JE BLIZZARD MILÉ DÁMY A PÁNOVÉ! Po optimistické recenzi StarCraftu 2 (a zkušenostech jedničky) sem hned vysolil 1200Kč, no nebylo to nejlepší, ani nejhorší, no už to smrdělo až moc HC gamingem. (nejsem tip, co věnuje hře zdravý močák) Pak přišly recenze na Diablo 3 = KUPUJI! No popravdě se cítím okraden o 1300Kč, co sem za tu hru vysolil. Teď se tady bude pomalu chystat další recenze HRY od Blizzardu (plná superlativy) a zase se napálit na cenovce přesahující 1000Kč už nemíním.

    Blizzard není vůbec to, čím býval... a žádná recenze jejich Hry, nebo plná základna fanoušků na tom nic nezmění! Blizzard je už prostě starý Dinosaurus, plný marketingových oddělení, psychologů, a údržbářů serverů. No a programátoři jen programují to, co jim horní oddělení dovolí. Nic víc, nic míň. "peace"
    • Já jsem s Wings of Liberty a Heart of the Swarm absolutně spokojen. MP jsem nehrál (na to mám Wargame) ale singl je pro mě 10/10
      WoW asi špatnej nebude, když pořád lidi baví
      • Ona ja otázka jaké baví lidi. Dřív bavil normální hráče, casualy co se chodí odreagovat a pobavit, fantasy milovníky a takové ty bláznivé snílky o romantice u táboráku. Pro-gamer měl svoje CoD, CSko, SC atd.
        Dnes ve WoWku nepotkáš snílka a "normálního" člověka, z instance tě vykopnou když nemáš bambilion dípíes a v pátek večer místo pivka a ženy musíš do raidu, jinak jsi lama a noob a nemáš právo na loot. A vzhledem k tomu že je druhá skupina lidí mnohem agresivnější než první, tak prostě vytlačila tu první z WoWka ven.
        • Asharak
          RPPVP server a nic takového neřeším *3*
          Ale je fakt že jsou jeden RP server na 10 PVP a na 2 PVE ,a i tak je většina prázdná (teda alespon co jsem hledal dobry PVE / RP EU server). S tim RP taky nic moc, ale jednou, dvakrat za den potkam cestou skupinku lidí, co jdou na nějakou cestu nebo se spolu vybavují líčením. TO stačí mnohdy :)
      • No... mě se líbil děj a cinematics. Popravdě doslova sem nadšen světem StarCraftu, ale táhle strategie, ten Engin... pro singl tragédie a pro mulťák = je směrován HC šílencům, (závislákům) ne stratégům.
    • Tushan
      mě taky po SC 2 zustala v puse taková divná pachuť. na Multiplayer nejsem , těšil jsem se na hutnou campan a dostal ubulenou limonádu v podobě 30 nudnejch misí .Ale na D3 jsme jim neskočil . Moc dobře sem věděl kam se to žene
      • Asi tak... SC jako strategie ani už v podstatě nefunguje, jde jen o osvědčené postupy a načasování = jednoduchá kalkulace. Osobně mám výborné zkušenosti s CoH jako realtime strategií, tam se oplatí utrácet peníze. I když mě trošku 2ka lehce zklamala, mohlo se jednat klidně o pořádný, macatý, datadisk k jedničce za plnou cenu. :-)

        No... jináč nečekám ani moc pozitivní reakce na můj příspěvek výše, ale pokud někdo jako já (věk 26) věří ještě Blizzardu, tak ať si dobře rozmyslí kam své peníze investuje... asi tak, jako jste to udělal Vy.
        • Asharak
          Taky jsem nakonec D3 nekoupil, páč mě to bralo jen k vůlu skvělým animacím a grafické atmosféře (mimo mlhu ) *15* Možná kdyby ho ted dali taky do slev 50% co teď mají... ale ono ne *16*

          Jinak SC2 měla dost skvělé kampaně. Nechapu stižnosti nekterych na to že v každe misi přibyla možnost jedne nove jednotky (celkově to byl super system pro motivaci projiti hry znovu a jinak, resp. dostat urcite jednotky do urcite mise). Navic v jednicce tomu bylo podobně, taky pribyvaly jednotky.
          A co se týče designu misí, polovinu bych klidně chodil 20x dokola, ale tady už trochu dýchá ten "progame" styl :D Ostatně jedničku jsem koupil hlavně díky zápasům progamerů... fuk dis

          To s tou psychikou je bohužel pradva, kdo dnes nechce mít splněný každý podělaný achievement *13* *10*
        • Jednoduchá kalkulace to je, ale ještě jí pořádně zrealizovat. O to v té hře jde! Mluvím o multiplayeru.
          Ale souhlasím, že na strategické cítění to moc není, minimálně z pohledu začátečníka.
    • OPRAVA: ...aplikovalo skoro s 100% účinností do SraCraft2, Diablo3.
  • Jako s dvojkou přes kopírák, což je pozitivní zjištění.
    • Jen tam teda chybi ruzovej Baal s botickama PEGI 14
  • Můj hlavní dojem je následující:
    1. Jsem (Activision-)Blizzard. Mám tuny fanoušků, kteří si koupí všechno, co vydám. Diablo je super populární série. Fanoušci si koupí Diablo 3 ať už bude jakékoliv.
    2. Tak jdem experimentovat, kde až leží hranice. Do Diablo 3 narveme věci proti zákazníkovi - nutnost být non-stop online k hraní i singlu. Dále RMAH, kvůli kterému rozdrbeme drop rate na všechny předměty. A dále děláme vše, abychom hráče do RMAH dostali. Jo a příběh uděláme retardovanej a použitím WoW artstylu zničíme všechnu atmosféru, co předchozí hry měly.
    3. PLÁN A. Hráči RMAH přijmou a my rejžujeme. Ale to se nestalo.
    4. PLÁN B. Hráči nemají rádi RMAH. Takže nezbývá než vydat datadisk a naslibovat hory doly -RMAH pryč, Loot 2.0. No a jelikož spousta hráčů přece jen má Blizzard a Diablo ráda, tak se zase vrátí a datadisk si koupí. Rejžujeme.

    A teď už jsem zase jen já. A výše je příběh o tom, jak vás Blizzard bez rizika ojebal a jak z vás vytáhl prachy. Zatím jednou. Kupte is Reaper of Souls a bude to dvakrát. *3*

    Diablu 3 zdar!
    • Bohužel máš pravdu. Blizzard je v první řadě kvalitní marketingový stratég. Ono ve finále, když ta hra budu dobrá, tak si to lidi stejně koupí a zapomenou. :D To je holt luxus kapitalistických zemí. Můžeš ojebávat lidi, protože na to mají...
    • Asharak
      A teď ten o tom, jak jsi si zkazil zrak *4*
    • Shania
      Proc nam tu lzes? Na RMAH te absolutne nikdo netlacil, vsem stacila normalni gold aukce. Hra mela/ma spoustu chyb a nesedne kazdemu, ale keci o vynucovani RMAH si fakt nech a najdi si radsi nejkej realnej problem D3...
      • Tushan
        je jedno jaká to byla aukce... duležité je že D3 bylo díky tomu naprosto špatné a to myslím jako realnej problém stačí
        • Stacilo aukci nepouzivat a uplne sem koukal, o kolik zabavnejsi najednou D3 je. Kazdyho vec, jesi si to aukci znici nebo ne. Ja vim, ze je to bez ni uplne v cajku *3*
          • Tushan
            teď už ano ale jak dlouho to trvalo ???
            • No par mesicu. Hraju od prvniho dne, a v kvetnu 2012 me D3 vazne zklamalo. Ale blizz patche umi, coz potvrdilo i D3 imho *5* Takze s tebou i souhlasim.
    • Nevim koho ojebal blizzard, ale ja si za dvanact kil odehral pohodovych nekolik set hodin, na RMAH vydelal okolo 5k CZK, a po par mesicich jsem spokojene odinstaloval.. kdyby bylo pvp, tak mozna neco proti RMAH namitnu, ale takhle to pro me pradstavovalo skloubeni zabavneho s uzitecnym.. ze si potom nejaci magori nakoupi equip za $1000 a jdou rubat PVE monstra, to mam absolutne v podpazi. *3*
  • Kr.Pa
    datadisk za 40€ ?
    • už mám objednaný dva kousky:)
    • Blizzard...
  • Diablo sériu hrávam od prvého dielu, Diablo 2 som hral aj po rokoch. V Diable 3 mám teraz odohraných 655 hodín, čo je za tie peniaze veľmi slušné. Datadisk som si už predobjednal a giftol som si ho z US z druhého konta, takže ma stál 42€ aj nejaká drobná namiesto 60€ za digital deluxe verziu. Stále veľa, ale viem, že je to hra, ktorá ma celkom baví, aj keď nemám zrovna chuť na nič iné - na Steame mám okolo 200 hier.
    Proti grafike hry som mal pred vydaním výhrady, ale zvykol som si a vôbec mi nevadí. Nutnosť byť na nete mi vôbec nevadí, kto už dnes používa pripojenia pomalé, dátovo merané s malým limitom na prenesené dáta, nebodaj vytáčané linky, že s tým má problém, to teda ťažko chápem. Ak niekto chce hrať, tak nemôže mať malý limit na dáta. AH a RMAH mi nijako neprekážajú, naopak, počas hry mi nepadlo dostatok legendáriek, tak som niektoré za prebytočné zlato kúpil, takže momentálne sám zvládnem na inferne MP5 aj uberbossov. Výbava by mohla byť ešte lepšia, ale však času dosť, denne hrávam tak dve tri hodinky zvyčajne. Datadisk prinesie zaujímavé zmeny a určite sa oplatí zahrať. Nie každému sadlo D3 a určite nie kadému sadne datadisk, už len kvôli cene. Ale hra je to dobrá, rozhodne ma baví viac ako nejaké COD a pod.
    • Ostatne soudim, ze toto je kvalitni nazor!
    • Hele, je to každýho věc a neodsuzuju tě...každopádně...655 hodin?
      • to je este podpriemerna hodnota, mnoho hracov ma 1000+.
    • P.S. dík za mínusky, je to môj názor, ak vám vadí a nezvládate to, tak mi je vás ľúto ;)
      • Pokud tobe vadi minusy, pak je mi zase ''lito'' tebe. Jiny nazor (tzn minus) se podle tebe rovna ze to nezvladaji? Boze boze...
        • nevadí mi vôbec iný názor, ak niekto hlúpo nemínuskuje, ale sa aj vyjadrí. Takže cením si aj tvoj názor.
      • Mínusy neřeš, vlastní názor, který nemá za cíl zapadnout do nálady ostatních diskutujících, tak občas dopadá, ale o to víc je ceněný. *3*
        • Minus znamena ze s tebou lide nesouhlasi. Nic vic. Duvodu proc muze byt milion. Takze si tu nehrajte na borce s vlastnim nazorem,protoze minus ma uplne stejnou hodnotu jako plus
        • Aristarch
          ..pravda, pravda *1*
    • a komu to cpes ?
      • diskusným trollom, alebo skôr trotlom.
  • Uz se to blizi. Jen par mesicu! *14*
  • Zrovna vcera jsme si s pritelkyni koupili D3 na xbox. Na pc me to samotneho vubec nechytlo, ale jakmile jsme to tam u telky zacli krajet ve dvou, tak to dostalo uplne novy rozmer a sli jsme chrapat az o pulnoci:-) Vsem doporucuju.
    • spook.y
      Skoro všechny hry v co-op modu jsou daleko zábavnější než solo.
    • Klobasor
      Jak to funguje ve dvou na jedne tv? Split screen, nebo obe postavicky u sebe?
      • Vakek
        žádný split-screen, ale jedna obrazovka a postavy u sebe..kam jde jeden tam musí i ostatní ;)
    • irdzi
      Včera jsme se s přítelkyní tak strašně zasekali u dema na X360, že jsem to šel dneska koupit a asi se na tom večer taky zasekáme aspoň do 12tý:) ...same story:)
    • to nemáte nic lepšího na práci? *1*
      • Nemej starost;-)
  • Na datadisk se tesim a koupim ho. Ale i tak ve mne zustava tak trochu pocit ze plno věci co jsou v datadisku placena featura mělo byt v zakladu uz davno. Je to pekne videt na tom ze ten datadisk vlastne celou hru totalne prekope od zakladu a bez nej to nebude vůbec mit smysl hrat. Ale co uz, tech 700 hodin co tam mam odehraných nebude jen tak pro nic za nic, takze sice trochu budu skripat zubama, ale zaplatim..:p
    • Tak ja som na 100% presvedceny, ze Karyn (ta zachranena z pavucej jaskyne) mala byt mystic v D3. Staci sa pozriet do kazdeho aktu a porovnat to so streamom z bety RoS. Su tu v D3V nachystane miesta na ten jej vozik, akurat ze teraz tam je iba nejaky bordel.
      Dalej existuje tweet kde Blizzard popisuje loot runy ako bezplatnu feature.
      Silne to pripomina situaciu z Mafie 2, ked boli po meste nefunkcne telefony, pripravene na platene DLC.
      A nakoniec presne tak ako pises, hru bez datadisku nebude mat zmysel hrat. Bez adventure modu a hlavne bez torment obtiaznosti (lvl.70)
      Behat po tych istych mapach, grindovat nekonecny paragon a hladat nejake cursed chests - vidim to tak ze zakladna hra zakape velmi skoro...
    • Mas 700hodin a stezujes si *1* To je mozny jen u her od blizzardu...
      Btw ja mam 600hodin.
      • hehe tak to je pravda ja mam 275 dni na wow magovi
  • Ach jo... proč to nemohlo být takhle na poprvé ? Nicméně lepší pozdě než nikdy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit