Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní bety Diablo III: Reaper of Souls
21.12.2013 | Karel Drda
172 příspěvků
-
Je fakt úsmevné čítať niektoré komentáre. Prosím Vás zobudte sa ľudia. Či sa Vám hry od Blizzardu páčia, alebo nie, či Vám sadnú alebo nie, netárajte hlúposti prosím. Blizz je jedno z posledných serióznych štúdií. O svoje hry sa stará ako nikto iný (okrem CDP). Datadisky sú fakt seriozna práca a je vidieť že to je pre nich tiež zábava, pretože každý pracuje na svojom projekte niekoľko rokov. Žiadne DLC !!!!! Ak sa Vám to nepáči tak si treba isť kúpiť každoročne nového Assasina a COD a zahrabať sa s nimi pod čiernu zem. Dokonca na budúci rok budete mať 2 assassinov, takže sa môžte isť zahrabať aj 2 razy.
-
-
Pan Reload ma pravdu. Blizz se o svoje hry opravdu pekne stara a to dlouhy roky. A taky si za to nechava kralovsky platit *5*
-
-
Jeho hry nestojí více než konkurence. A přitom takový Warcraft měl až po 10 letech ukončenou podporu. TO některé hry od EA mají po dvou.
-
-
Počkat, hry od EA nějaký support mají *8* ? *15*
-
Ja hral D2 jeste v roce 2012. Nez vysla trojcicka...
-
-
-
-
Tak ja neviem či to ľudia nevidíte, alebo ste slepí. Spoločnosti typu Activision (nie Blizz - tem má v hrách stále posledné slovo pred Activ.), Ubisoft (Assassin) EA (Fifa, Battlef, MOH) potrebujú každý rok nahnať peniaze a naplniť kešene akcionárom. Preto vydávajú svoje tituly nie keď sú hotové, ale jednoducho každý rok + tona dlc, season passov atd, atd. A teraz si to porovnajte s Blizzom. Ten keď nie je spokojný odstrelý aj 4 ročný vývoj do stratena. Ano sú zahojený kvôli Wowku, ale to je výnimka ktorá podvrdzuje pravidlo. Ľudia treba tým guľatým čo Vám trčí z krku, tak tým treba aj trochu rozmýšlať. A nie hate preto že Vám tie hry nesadnú. Tu ide ako sa hovorí o princíp
-
Kdykoliv je téma Diablo, tak to v těch diskuzích vře:) Za mě, jako člověka, co Diablo sérii má moc rád (převážně příběh a atmosféru prvního a druhého dílu), tak je D3 docela slušnej nástupce. Akorát questů je málo, side questů taky (eventy), mechanika hry je fajn. Co mě osobně hodně štve je kam se ubral příběh a že krom filmečku Tyrael vs. Imperius nemaj Cinematics co nabídnout. je to strašně plytký a působí to dost osekaně. Pokud si pamatujete oznamovací trailer, tak těch CGI filmečků bylo víc (vojáci u Arreatu). Příběh Leah není nijak uzavřenej, ani nenahradila Caina, jak by se slušelo a patřilo. smrt Caina je v in-game animaci! navíc fialovym motýlem (wtf?!). A upřímně, baví mě jen první akt, poušť je nudná a navíc to tu už jednou bylo, arreat ošklivej (navíc jsme si ho taky už prošli) a nebe krátký a paradoxně nezajímavý. Level design je pro mě katasrofa. Ale hratelnsot se tomu upřít nedá a těšim se na datadisk.
-
-
Poust me stvala uz ve dvojce. A v trojce jakbysmet *1*
-
-
jenže v D2 byla poušť trochu přehlednější než tady...ale jo, taky mě ve dvojce moc nebavila...nejvíc byl dobrej asi první akt a džungle:)..."welcome to kurast, traveler..."
-
-
Dzungle se mi teda moc nelibila. ALe ten zaver od Travincalu byl uz bombovej *7* To byly casy... JInak me osobne se prostredi v D3 libi, je hezky variabilni. ALe chtel bych tam vic rozsahlych random lokaci.
-
-
jako jo, D3 je těžkej koridor, co si budeme povídat ... achjo, jak takhle vzpomínám, tak si říkám, že bych mohl znovu nainstalovat D2:D
-
-
Ale už se zase nestane, že hodinu běháš po stranách mapy hledajíc waipoint a vchod do další mapy *4* .
-
-
-
-
-
-
Blizzard je celkem precizní vývojářské studio a tak snad i Diablo, ale článek o něm už méně.
Opravte alespoň toto:
"S novým aktem se na scéně objevuje také zbrusu nová hráčská postava křižáka, který výrazně koresponduje z prostředním pátého aktu. "
prostředním je asi překlep za prostředí a určitě tam pak bude S ne Z. -
uff tu aukci by fakt mohli poslat do kytek, od posledního patche mi nic pořádného nepadlo vrrr *16*
-
-
Jaa som si myslel ze aukcny dom uz zrusili :(
-
-
Až v březnu.
-
-
mě taky ne.. wizard paragon 72 a padají mi nesmysly typu staff s 300 strenght... za celou dobu mi padly jenom dvě dobrý legendárky, který sem prodal, protože jsem na sobě měl lepší z aukce
-
-
Samozrejme ze nenajdes nic lepsiho sam, kdyz pouzivas aukci. Jak bys chtel souperit s nabidkou mnoha tisicu lidi? Si sam zku**is hru a jeste se divis *1*
-
-
tím chceš říct, že když používám aukci, tak to hra ví a automaticky mi mrví loot ve hře? :)
-
-
dost lidi hraje (nebo se snazi hrat) na selfound, ale kdyz nic nepada malokoho to zustane bavit. kdyz ted dvakrat klikne na aukci a muze si v klidu farmit silnejsi moby. loot 2.0 ftw
-
Jak jsem psal už níž, random roll je pouhopouhá loterie, při které někomu padne a někomu ne. Zvýšení pravděpodobnosti tím, že si nakoupíš 10 lístků a nebo tím že kupuješ jen jednou týdně nijak neznamená že vyhraješ. Zvýšení šance náhody pořád ponechá náhodu náhodou. Je to jako naprogramovaný výherní automat, sem tam někdo někdy něco vyhraje, ale vítěz je vždy Blizzard s jejich poplatkama za prodaný kus. A samozřejmě Blizzard, který jednoduše a nekontrolován zákonem tuhle loterii může řídit globálním drop ratem a procentuální pravděpodobností dropu - zvyšovat a snižovat prodeje, pořád přidávat do hry lepší věci, které nutí lidi přeprodávat, nakupovat - nebo farmit více / déle na držení ekonomiky.
Já osobně si nepřeju počítačové hry jako výherní automat a nebo loterii, obvzlášť když není řízená zákonem, ale obchodním oddělením Blizzardu. I když je to teda patrně výnosnější model, a více zavislejší model. Někdo na to naletí a někdo ne, někdo hraje a hrát bude, někdo ne. -
-
A samozřejmě nakupuju na aukci, protože nákup na aukci = efektivnější farma = větší šance na drop itemu, potažmo roll statů. V klidu farmím MP10 a bez aukce bych sotva přežil mp7-8. To je realita, mnohem vyšší šance na drop, díky MP a díky paragonu, mnohem větší šance díky farmení stovek mobíků za minutku. Ne tím že nic nekoupím.
-
-
-
-
-
-
ehm,
"přestal jsem navštěvovat aukci"?
Toto je dufam nejaky omyl, pretoze myslim ze v bete RoS auction house nieje. Lebo to potom tak divne vyzera (vsak viete ako...)
.
btw. na battle.nete je brutalna mobilizacia *2* Stovky hracov pisu ze cena 39.99 je prehnana a na na eu.battle.nete zas plcuju na to ze 40$=40€.
Ja si ten datadisk kupim, ale myslim ze adekvatna cena by mala byt 30€. -
-
aký problém, zaregistruješ account na US, datadisk si giftneš a hotovo. Cena o 1/4 nižšia. Ja som presne tak spravil.
-
ta cena me taky pekne sere
Je to tak u vsech blizz her ktere vydavaji ... $ = €
Jeste pockam s preorderem, ale nemyslim ze se to bude menit
-
-
Chtěl bych poděkovat autorovi článku za vzdělávací vsuvku, během které jsem musel vyhledat význam slova "stafáž".
Co se týče Diabla, já bych rád LAN. -
-
Pointa je v tom, ze byt LAN, tak zaprvy by nebyl dokonaly DRM, protoze bys musel mit server code. A zadruhy bys mohl delat mody, ktery by mely 1000x vetsi hratelnost, nez D3 v zakladu.
-
Já už asi ne. Neměl bych to s kým hrát. Přece jenom víkend na chatě s 10 lidma, co si vezmou akorát 20 l energy, spacák a pc je bohužel pryč.
-
-
mudre slova :D
-
-
-
Ach jo, vánoce..to je slev na steau, nevim co si mám vybrat.
-
-
Nic? :)
-
-
padnul tam Shogun 2
-
-
-
3 měsíce. To vlastne neni tak dlouho.
-
Je tady někdo, kdo kupoval hru přes battle.net jako dárek? A jestli ano, tak posílala ten klíč někomu do zámoří?
-
-
Myslíš opačně ne? Ze zámoří k nám kvůli euro=dollar. Protože opačně by to fakt nedávalo smysl.
-
-
jde mi o ten klíč. V takovym případě je jedno, jestli je to EU nebo US, ne? Myslím pozdější hraní.
-
-
Jo to je jedno.
-
-
-