Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní bety Diablo III: Reaper of Souls
21.12.2013 | Karel Drda
172 příspěvků
-
bohuzel blizzard ukazal ze neni zadny inovator a pouze cuca dobre znacky to co bylo dobre na D2 nahodne prostredi skvela zabava v multaku a prizpusobeni postavy na ruzne buildy pomoci atribut bodu a skill pointu zde naprosto vypustil coz povazuji za naprosty epic fail ja furt hraju D2 a to se s D3 neda vubec srovnat i D1 je 100% lepsi nez D3
-
Ještě kdyby tak propojili skilly s typem zbraně (aby nešlo třeba podřezávat kladivem) a vrátili možnost swapovat mezi dvěma setama zbraní.
-
-
Jo swapování by bylo fajn. Problém vidím v tom, zda-li bych měl na to zbraně:-D
-
-
Rada vsem lidem (s dobrym pripojenim): hrajte D3 s kamosema na hardcore bez nakupovani na aukci. Nebudete litovat *3*
-
-
Přesně.... teď jsem to začal hrát s kámošema.... HC je výzva... aukce je na nic... nikdy jsem na aukci nic nekoupil... ;)
nic méně s partou kámošů na HC je to vžně sranda :D
-
-
podruhe se napalit uz nenecham nudna hra ve ktere se vyradi jen lide od pasu ti sjou zvykli na stale dokola se opakujici cinnosti staci kdz jim za to jednou za tisic ukonu padne nejaka zbran *11*
-
tahle hra je "broken beyond repair" v skoro každem aspektu. i když by mnoho veci opravili porad tam bude ten trapnej pribeh na pozadí a detinska grafika.
-
Škoda, že až příchodem datadisku Diablo 3 důstojně dostjí svému jménu. K těm postavám v základní hře ten křižák tak dobře nepasuje, ale díky bohu za něj.
-
-
Hrál jsi vůbec D2 v původní verzi bez datadisku? Až LoD z D2 udělalo tu hru, jak ji všichni znají. A nyní tady máme ten samý scénář...
-
-
D2 byla online only koridorovka s vsema prvkama vyvoje postavy osekanyma na nulu a zalozena jen na farmeni gearu? A teprv LoD pridal ty rozlehly lokace, offline mod a lan, talenty, statovy body, gemy co nedavaji mainstat atd.? Oh wait!
-
-
D1, 2 a 3 nejsou koridorovka ani jedno, jinak s těma prvkama vývoje postavy osekanýma na nulu a hře založený na farmení gearu máš pravdu, to jsou naopak všechny Diabla
-
-
-
-
vyjde to i na ps3ku?
-
Klackem se toho nedotknu
-
Som rad ze autor tak kritizuje D3, pretože je co kritizovat. Z clanku som sa ale nedozvedel ci ma hra stale pritomny ten lacny Rpg system
-
Nech daju cenu 2 EU a mozno porozmyslam ci kupim.
-
-
Tobě to dají zadarmo :). Stačí jim napsat, z jakého jsi ústavu.
-