Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klackem se toho nedotknu
  • Tady někdo rozumuje aniž by vyzkoušel druhou variantu. Já osobně byl už v betě a stahoval hru o den dřív. O půlnoci kdy se spouštěly servery šup, telefon s kamarády a do rána byla první obtížnost za náma. No a samozřejmě že většina společností jako je Blizzard má download managery, maj p2p technologie a dokonce takový datadisk k WoWku jde hrát po cca jedné minutě od zakoupení digitální kopie - po nastahování základních dat pro spuštění lokace ve které je hráč.

No prostě se tu šíří blbosti z pouhopouhé NEVĚDOMOSTI.
  • Janun
    Paladin ve 2-ce byl můj nejoblíbenější char, ale ten crusader se mi nějak nezamlouvá. Náštěstí je tu WD, toho sem si ve trojce zamiloval :-)
  • NumberFiveAlive
    hlavne nevim k cemu je mit fyzickou kopii u her co jsou "always online"... :D mam retail verze treba sleeping dogs, rage, dishonored a ty maji nutnou registraci na steamu takze k cemu ti ty krabicky pak jsou :D d3 mam z battle.netu protoze v ty chvili zrovna bylo vsude vyprodany a nechtelo se mi cekat, ale je pravda ze to tam blizzardi maji predrazeny a za ty prachy muzes mit v jrc i tu krabicku ktera ti stejne k nicemu neni, no JE TO BOJ! :DDD
  • a ano normálně hry taky kupuju v obchodě a nechám si to poslat poštou, ale v tomhle případě to vyjde cenově na stejno takže to neřeším.
  • Pokud tobe vadi minusy, pak je mi zase ''lito'' tebe. Jiny nazor (tzn minus) se podle tebe rovna ze to nezvladaji? Boze boze...
  • Aha a jak daleko to na tu pobočku máš? Já třeba 90km. Je vidět, že tady někdo absolutně nemá ponětí o tom ,že asi 70% obyvatel ČR nebydlí v Praze, Brně nebo Ostravě a mimo tyhle lokality moc herních obchodů není a když už jsou tak je to tam stejně dražší.
  • no to se neboj ze nebudes muset stahovat XXGB bude to stejne jako datadisk HOTS na DVD bude jen launcher kterej spusti stahovani aktualni verze *1* *3*
  • vyjde to i na ps3ku?
  • Škoda, že až příchodem datadisku Diablo 3 důstojně dostjí svému jménu. K těm postavám v základní hře ten křižák tak dobře nepasuje, ale díky bohu za něj.
  • Veskoslav
    No nevím. Ale já mám vyzvednutí hry na pobočce zdarma a nic nemusím ani platit třeba. Chápu na co narážíš. Ale zase máš pouze digitální kopii. A stahování 10-12 GB? To mi přijde rychlejší si zajít do obchodu a nainstalovat z DVD. Kde navíc máš i tu digitální kopii v ceně. A v den vydání, tudíž ji máš k dispozici stejně jako ten, co má přes battlenet.
  • Docela velká, ve 3 ráno se vrací polovina neúspěšných lovců z pivka, a nebo vypínají hru a čtou fórka po celovečerní pařbě, bez nutnosti v sobotu vstávat.
    Minulý týden tu byla soutěž, kde v diskuzi polovina lidí hlásala že nebude soutěžit a přesto prej přišlo 2000 správných odpovědí. Takže těch 50 mínusek uplně v klidu, pokud je na to dotyčnej dost velkej pablb :-)
  • krabicovka 1000 + 100 poštovný a máš těch 40 euro raz dva, takhle nemusíš nikam chodit nebo čekat až ti přijde balík
  • Ach jo, vánoce..to je slev na steau, nevim co si mám vybrat.
  • Veskoslav
    40 euro je při současném kurzu 1100 Kč. A 10% rozdíl už je docela rozdíl. Nebo taky jdeš do obchodu, řekneš, že to stojí 40 euro, máš u sebe v podstatě 36 euro, tak zbytek se nějak doplatí?;) Navíc koruna dále padá, takže se může stát, že 40 euro bude v březnu 1150-1200 Kč.
  • Minus znamena ze s tebou lide nesouhlasi. Nic vic. Duvodu proc muze byt milion. Takze si tu nehrajte na borce s vlastnim nazorem,protoze minus ma uplne stejnou hodnotu jako plus
  • 999kc je v podstate 40euro. *3*
  • Vakek
    žádný split-screen, ale jedna obrazovka a postavy u sebe..kam jde jeden tam musí i ostatní ;)
  • Klobasor
    Jak to funguje ve dvou na jedne tv? Split screen, nebo obe postavicky u sebe?
  • Pointa je v tom, ze byt LAN, tak zaprvy by nebyl dokonaly DRM, protoze bys musel mit server code. A zadruhy bys mohl delat mody, ktery by mely 1000x vetsi hratelnost, nez D3 v zakladu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit