Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní bety Diablo III: Reaper of Souls
21.12.2013 | Karel Drda
172 příspěvků
-
našel jsem ještě vga kabel s koncovkou jako k monitoru, nebude stačit ten ?
-
Myslíš jako kabel s tou širokou koncovkou do xboxu co mám teď a místo těch 6ti jacků na druhém konci bude koncovka s klasickým scartem ?
-
Prdlajz, zdirka na komponentni kabel (scart) je takzestaci sehnat tenhle a obraz bude jak HD proste takovy jaky byt ma bez nej je jen klasicky kompozit a ten je takova z nouze ctnost a FHD neumi ani HD.
-
Problém je, že není. Řekl bych, že je to práce jednoho zakomplexovanýho "uheráka". Omlouvám se všem mladistvým, kteří mají mozek v hlavě.
-
Nemusi, Loot 1.0 je, jak rikas, jednoduse loterie.
Pointa nicmene, myslim, byla takova, ze bez nakupovani na aukce a spolehani se na to, co naleznes sam, je sance na to, ze dropne vylepseni pro postavu, zasadne vyssi. -
Když jsem nekoupil na aukci, tak nepadly vůbec. To je ten problém. A nikdy padnout nemusí, protože "random roll" statů.
-
Smiter: Skoro v každé prdeli světa je Tesco a snad v každém Tescu prodávají hry. Sice ti nezaručím, že tam nejnovější hry (nejspíš čím menší, tím míň) seženeš hned, ale rozhodně tam zas tak slabý výběr není.
-
Já mám 10 gb za 15minut zaokrouhleno. Za tu dobu bych netrefil ani mechaniku, protože už jsem na ni 2 roky nesáhl.
-
Myslel jsem si to. Predpokladam, ze zadny kabel s konvertorem to nevyresi, pokud neni na konzoli primo hdmi out, ze? No, konzole je nastesti jen pujcena, takze pokud se rozhodnu koupit vlastni, bude urcite s hdmi.
-
Ono to byla jaksi slunatkova pointa, prave proto, ze, jak jsi sam prohlasil, mas na sobe vsechno z aukce, tak ti dobry (v tomto kontextu dobry = zlepsujici postavu) veci padaji mnohem min.
-
mě taky ne.. wizard paragon 72 a padají mi nesmysly typu staff s 300 strenght... za celou dobu mi padly jenom dvě dobrý legendárky, který sem prodal, protože jsem na sobě měl lepší z aukce
-
je to tím, že nemáš televizi s konzolí propojenou hdmi kabelem. rozdíl v obraze je opravdu veliký. ten komentář nademnou ignoruj...
-
Je to tim, ze mas xbox.
-
To vůbec není pravda, od vstupu do inferno obtížnosti mi padly během měsíce 2 předměty, které jsem nasadil a v podstatě všechno co mám na sobě mám z aukce. V podstatě po cca 14ti dnech hry, než ti padl dobrý item který by si mohl nasadit, tak jsi vydělal farmením 50 milionů aby jsi si ho mohl koupit.
Dodnes je to samé, drop itemů je jen o štěstí, které jeden má a druhý ne, jeden vydělá na aukci miliardu pár itemama a druhej (jako já) nedropne stovky hodin nic a jen běhá dokola a farmí drobné. -
uff tu aukci by fakt mohli poslat do kytek, od posledního patche mi nic pořádného nepadlo vrrr *16*
-
Mam maly dotaz. Co koukam na screeny z konzolove verze, tak vsude se mi zda grafika lepsi nez mam ja na xku. Muze to bejt tim, ze mam jeste to stare xko bez hdmi kabelu, nebo je to televizi (fullHD lcd)? Priznam se, ze tomu moc nerozumim. Dik
-
Hrál jsi vůbec D2 v původní verzi bez datadisku? Až LoD z D2 udělalo tu hru, jak ji všichni znají. A nyní tady máme ten samý scénář...
-
Bohužel máš pravdu. Blizzard je v první řadě kvalitní marketingový stratég. Ono ve finále, když ta hra budu dobrá, tak si to lidi stejně koupí a zapomenou. :D To je holt luxus kapitalistických zemí. Můžeš ojebávat lidi, protože na to mají...
-
Nic? :)
-
nevadí mi vôbec iný názor, ak niekto hlúpo nemínuskuje, ale sa aj vyjadrí. Takže cením si aj tvoj názor.