Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní bety Diablo III: Reaper of Souls
21.12.2013 | Karel Drda
172 příspěvků
-
"Já bych si taky dal to médium...Já chci guláš s pětima knédlama, ja?!"
-
Jo to je jedno.
-
jde mi o ten klíč. V takovym případě je jedno, jestli je to EU nebo US, ne? Myslím pozdější hraní.
-
A z pátku na sobotu obzvlášť. Tolik no-liferů tu snad není.
-
Myslíš opačně ne? Ze zámoří k nám kvůli euro=dollar. Protože opačně by to fakt nedávalo smysl.
-
Je tady někdo, kdo kupoval hru přes battle.net jako dárek? A jestli ano, tak posílala ten klíč někomu do zámoří?
-
Včera jsme se s přítelkyní tak strašně zasekali u dema na X360, že jsem to šel dneska koupit a asi se na tom večer taky zasekáme aspoň do 12tý:) ...same story:)
-
mudre slova :D
-
Já už asi ne. Neměl bych to s kým hrát. Přece jenom víkend na chatě s 10 lidma, co si vezmou akorát 20 l energy, spacák a pc je bohužel pryč.
-
Chtěl bych poděkovat autorovi článku za vzdělávací vsuvku, během které jsem musel vyhledat význam slova "stafáž".
Co se týče Diabla, já bych rád LAN. -
Nemej starost;-)
-
Přesně.... teď jsem to začal hrát s kámošema.... HC je výzva... aukce je na nic... nikdy jsem na aukci nic nekoupil... ;)
nic méně s partou kámošů na HC je to vžně sranda :D -
hehe tak to je pravda ja mam 275 dni na wow magovi
-
Kdyz nepouzivas aukci, tak z logiky veci dobry veci padaj (dobra vec = vec, kera te posili). Pritom je to tak jednoduchy...
-
Veskoslav: Tak zrovna třeba RA3, Tiberian Wars jsou excelentní kousky se super příběhem a velmi dobrou hratelností, bohužel je shazuje jeden fakt: dělalo je EA.
Strategie s neotřelým nápadem a velmi zajímavým příběhem je Universe at War: Earth Assault - tři totálně odlišné rasy, super příběh se zvratem.
Pak tu jsou silné strategie založené ja předem daném universu: Battle for Middle Earth 2 a SW: Empire at War - opět příběh, který se opírá o film/knížku a se super hratelností.
Co do největší originality a příběhu musím přidat Divinity: Dragon Commander.
Pak tu jsou tituly, které jsem mještě moc nehrátl: Supreme Commander a EARTH 21xx. -
40 euro to bude stát na Battlenetu. Počítej, že normální krabicovka maximálně 999 Kč stejně jako stál HotS u Sc II. Navíc krabicovka je lepší. Máš médium+digitální kopii automaticky při daní hry na svůj battlenet účet.
-
aspon ze opravej ten tragickej loot system (+ zruseni aukci) protoze clovek ma nulovou motivaci to hrat kdyz dobry predmety proste nepadaji :D ale platit 40ecek za stav ve kterym ta hra mela byt od zacatku je trosku na hrane xD, crusader vypada jako mix paladina a barbara ale mohli pridat aspon 2 novy postavy
-
Ano u kazdeho clanku a prispevku da 50 lidi minus.Jaka je pravdepodobnost?A obzvlast ve 3 rano? *7*
-
Omluva, tohle mělo jít do diskuze o čtyři patra níž :-)
-
A nebo z tisíce lidí co sem chodí a co tu čtou články je 50, které Veskoslav urazil, naštval, a nebo jinak ponížil, že mu pokaždé dávají mínuska.