Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní bety Diablo III: Reaper of Souls
21.12.2013 | Karel Drda
172 příspěvků
-
to nemáte nic lepšího na práci? *1*
-
Som rad ze autor tak kritizuje D3, pretože je co kritizovat. Z clanku som sa ale nedozvedel ci ma hra stale pritomny ten lacny Rpg system
-
Tak duvod je jednoduchy, chteji na necem vydelavat, a tak je moznost si koupit dalsi taby ve stashy. Kazdopadne da se to :) Uz jsem tam chcipnul nekolikrat, ale vetsinou vim proc.. ale je fakt, ze je debilni chcipnout na desync, kteryho tam je dost.
-
Zrovna vcera jsme si s pritelkyni koupili D3 na xbox. Na pc me to samotneho vubec nechytlo, ale jakmile jsme to tam u telky zacli krajet ve dvou, tak to dostalo uplne novy rozmer a sli jsme chrapat az o pulnoci:-) Vsem doporucuju.
-
Tak ja som na 100% presvedceny, ze Karyn (ta zachranena z pavucej jaskyne) mala byt mystic v D3. Staci sa pozriet do kazdeho aktu a porovnat to so streamom z bety RoS. Su tu v D3V nachystane miesta na ten jej vozik, akurat ze teraz tam je iba nejaky bordel.
Dalej existuje tweet kde Blizzard popisuje loot runy ako bezplatnu feature.
Silne to pripomina situaciu z Mafie 2, ked boli po meste nefunkcne telefony, pripravene na platene DLC.
A nakoniec presne tak ako pises, hru bez datadisku nebude mat zmysel hrat. Bez adventure modu a hlavne bez torment obtiaznosti (lvl.70)
Behat po tych istych mapach, grindovat nekonecny paragon a hladat nejake cursed chests - vidim to tak ze zakladna hra zakape velmi skoro... -
Shania: dizajn misí myslíš uzké uličky vedoucí k cíli ? nebo že každá mise byla v podstatě na čas ? nebo časté nelogičnosti....
jako běhat z marínou nahoru a dolu po mapě z attack movem není žadnej super dizajn.
V SC 1 ti nikdo neřekl že mužeš budovy přesouvat ani že můžeš rozložit tanky, hazet atomovky atd.... na vše si člověk přišel sám. tady máš ke každé jednotce připosranej tutorial na kterej je naroubovanej stupidní příběh. -
3 měsíce. To vlastne neni tak dlouho.
-
Taky jsem nakonec D3 nekoupil, páč mě to bralo jen k vůlu skvělým animacím a grafické atmosféře (mimo mlhu ) *15* Možná kdyby ho ted dali taky do slev 50% co teď mají... ale ono ne *16*
Jinak SC2 měla dost skvělé kampaně. Nechapu stižnosti nekterych na to že v každe misi přibyla možnost jedne nove jednotky (celkově to byl super system pro motivaci projiti hry znovu a jinak, resp. dostat urcite jednotky do urcite mise). Navic v jednicce tomu bylo podobně, taky pribyvaly jednotky.
A co se týče designu misí, polovinu bych klidně chodil 20x dokola, ale tady už trochu dýchá ten "progame" styl :D Ostatně jedničku jsem koupil hlavně díky zápasům progamerů... fuk dis
To s tou psychikou je bohužel pradva, kdo dnes nechce mít splněný každý podělaný achievement *13* *10* -
RPPVP server a nic takového neřeším *3*
Ale je fakt že jsou jeden RP server na 10 PVP a na 2 PVE ,a i tak je většina prázdná (teda alespon co jsem hledal dobry PVE / RP EU server). S tim RP taky nic moc, ale jednou, dvakrat za den potkam cestou skupinku lidí, co jdou na nějakou cestu nebo se spolu vybavují líčením. TO stačí mnohdy :) -
A teď ten o tom, jak jsi si zkazil zrak *4*
-
Prej se po pravém Diablu odvařovala myšítka, ale nevím co je na tom pravdy *7*
-
Lituji tvé dětství. Disneyovky byly fakt skvělé, měl by ses na nějaké určitě podívat, pokud tedy nečekáš podobnost se stylem Diabla 3 *7*
-
ako ja osobne si mislim ze blizzard ma dobre hry nemozem povedat kriveho slova moj nazor na to je ze sc2 bola posledna dobra RTS co som hral teras hram EE2 lotr a podobne lebo poslednou dobou sa roztrhlo vrece s MMO(free-to-play) co je vecinou prepadak cest vinimkam potom FPS jedine co bolo dobre metro last light a potom tu mame este panacikou assasinou co je to iste dookola ajj ked su tam pirati jednotka bola pre mna top .... moholo bi sa uz konecne najst studio kde su nadany ludia a urobit kvalitne RTS a ukazat ostatnim ako to ma vipadat ...
-
Mas 700hodin a stezujes si *1* To je mozny jen u her od blizzardu...
Btw ja mam 600hodin. -
Na datadisk se tesim a koupim ho. Ale i tak ve mne zustava tak trochu pocit ze plno věci co jsou v datadisku placena featura mělo byt v zakladu uz davno. Je to pekne videt na tom ze ten datadisk vlastne celou hru totalne prekope od zakladu a bez nej to nebude vůbec mit smysl hrat. Ale co uz, tech 700 hodin co tam mam odehraných nebude jen tak pro nic za nic, takze sice trochu budu skripat zubama, ale zaplatim..:p
-
Říct, že d2 fungovalo bez datadisku naprosto skvěle, je prostě, s prominutim, p*čovina..
-
Počkat, hry od EA nějaký support mají *8* ? *15*
-
Dejme si časovou linku 2008 a výš, ať sem neházíme Homeworld, Warcraft, AoE atd. Podle mě z nových her žádná taková RTS není v duchu jako je Sc II. A při porovnání kampaně Sc I a II se teprve ukáže, že kvalita tam skutečně je.
-
Ale už se zase nestane, že hodinu běháš po stranách mapy hledajíc waipoint a vchod do další mapy *4* .
-
Shania: Homeworld