Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shania
    Tushan: ukaz jinou RTS, kde je doslova kazda mise jina. Oproti SC 1 je to obrovsky krok kupredu ve hratelnosti a dizajnu misi.

O kvalite svedci i fakt, ze jsme kampan WOL dohral 8x a HOS jsem dal na jeden zatah, jak moc me to bavilo.
  • to je este podpriemerna hodnota, mnoho hracov ma 1000+.
  • jako jo, D3 je těžkej koridor, co si budeme povídat ... achjo, jak takhle vzpomínám, tak si říkám, že bych mohl znovu nainstalovat D2:D
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že mě ta kampaň baví. A ta různorodost, to se málokde vidí:) Ale jak říkám, mám to rád a proto nevidím ty chyby. A AI snad podvádí ve všech hrách, nejvíce jsem nenáviděl tu v AoE II, když hraješ Královraždu.
  • Dzungle se mi teda moc nelibila. ALe ten zaver od Travincalu byl uz bombovej *7* To byly casy... JInak me osobne se prostredi v D3 libi, je hezky variabilni. ALe chtel bych tam vic rozsahlych random lokaci.
  • jenže v D2 byla poušť trochu přehlednější než tady...ale jo, taky mě ve dvojce moc nebavila...nejvíc byl dobrej asi první akt a džungle:)..."welcome to kurast, traveler..."
  • No par mesicu. Hraju od prvniho dne, a v kvetnu 2012 me D3 vazne zklamalo. Ale blizz patche umi, coz potvrdilo i D3 imho *5* Takze s tebou i souhlasim.
  • Tushan
    teď už ano ale jak dlouho to trvalo ???
  • Poust me stvala uz ve dvojce. A v trojce jakbysmet *1*
  • Stacilo aukci nepouzivat a uplne sem koukal, o kolik zabavnejsi najednou D3 je. Kazdyho vec, jesi si to aukci znici nebo ne. Ja vim, ze je to bez ni uplne v cajku *3*
  • Kdykoliv je téma Diablo, tak to v těch diskuzích vře:) Za mě, jako člověka, co Diablo sérii má moc rád (převážně příběh a atmosféru prvního a druhého dílu), tak je D3 docela slušnej nástupce. Akorát questů je málo, side questů taky (eventy), mechanika hry je fajn. Co mě osobně hodně štve je kam se ubral příběh a že krom filmečku Tyrael vs. Imperius nemaj Cinematics co nabídnout. je to strašně plytký a působí to dost osekaně. Pokud si pamatujete oznamovací trailer, tak těch CGI filmečků bylo víc (vojáci u Arreatu). Příběh Leah není nijak uzavřenej, ani nenahradila Caina, jak by se slušelo a patřilo. smrt Caina je v in-game animaci! navíc fialovym motýlem (wtf?!). A upřímně, baví mě jen první akt, poušť je nudná a navíc to tu už jednou bylo, arreat ošklivej (navíc jsme si ho taky už prošli) a nebe krátký a paradoxně nezajímavý. Level design je pro mě katasrofa. Ale hratelnsot se tomu upřít nedá a těšim se na datadisk.
  • Rada vsem lidem (s dobrym pripojenim): hrajte D3 s kamosema na hardcore bez nakupovani na aukci. Nebudete litovat *3*
  • Tak ja neviem či to ľudia nevidíte, alebo ste slepí. Spoločnosti typu Activision (nie Blizz - tem má v hrách stále posledné slovo pred Activ.), Ubisoft (Assassin) EA (Fifa, Battlef, MOH) potrebujú každý rok nahnať peniaze a naplniť kešene akcionárom. Preto vydávajú svoje tituly nie keď sú hotové, ale jednoducho každý rok + tona dlc, season passov atd, atd. A teraz si to porovnajte s Blizzom. Ten keď nie je spokojný odstrelý aj 4 ročný vývoj do stratena. Ano sú zahojený kvôli Wowku, ale to je výnimka ktorá podvrdzuje pravidlo. Ľudia treba tým guľatým čo Vám trčí z krku, tak tým treba aj trochu rozmýšlať. A nie hate preto že Vám tie hry nesadnú. Tu ide ako sa hovorí o princíp
  • Ja hral D2 jeste v roce 2012. Nez vysla trojcicka...
  • Tushan
    nic takového jsem nazažil. pamatuju jen 2 bugy. když barbar leapnul a sekl se na místě. a při zabití minotaura v 5 aktu to padalo. a to že ses ukliknul je tvůj boj *1*

a ještě k tomu SC 2.
    nejvíc mě točí ta kampan. Připadala mě jako jeden velken nudnej tutorial.
    mise... jééé hele terrani maj litací budovy a teď budeš jak xyz litat okolo jak ocas.
    mise... jůůů podívej mame tanky a teď je zakop a budeme střílet
    mise... ááá vikingové no tak to bys měl šup šup litat okolo ....
    prostě na HOV.. navíc na větší obtížnost comp podvádí jak ve všech hrách od blizzen protože oni na nějaké AI prcaj *12*
  • V dnesnim D3 po tech patchich uz neni aukce vubec potreba. Kazdyho vec, jesi si dobrovolne kazi radost z dropu *3* Samozrejme pokud chce nekdo nafarmit super gear za 10-20 hodin, tak to ma smulu...Nastesti.
  • Diablo bez battlenetu pro me neni diablo. ALe sem rad, ze je to i na konzole :)
  • Ostatne soudim, ze toto je kvalitni nazor!
  • Veskoslav
    Jeho hry nestojí více než konkurence. A přitom takový Warcraft měl až po 10 letech ukončenou podporu. TO některé hry od EA mají po dvou.
  • D3 funguje ve verzi 1,08 taky uplne v pohode. A pokud clovek nenakupuje na aukci, tak je to MEGA NÁTĚR. A co teprv s RoS *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit