Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, je to každýho věc a neodsuzuju tě...každopádně...655 hodin?
  • Pan Reload ma pravdu. Blizz se o svoje hry opravdu pekne stara a to dlouhy roky. A taky si za to nechava kralovsky platit *5*
  • Veskoslav
    Hardcore jsem přestal hrát poté, co jsem potřetí zemřel kvůli kameře a nemizejícím zdem. Bohužel. PoE je fajná. Ale zkus si to zahrát opakovaně. Navíc mě osobně nevyhovuje systém orbů, který je zajímavý, ale měli na něj udělat zvlášť inventář. Takto mám věčně 1/4 inventáře orby+svitky.
  • Veskoslav
    Jo pardon:) Máš pravdu. Myslel jsem to tak, že se tam staví budovy například, je to špatně napsané. Omlouvám se.

Stěžovalo se na loot, ten byl oproti DI tragicky, troufám si tvrdit, že ještě horší než v DIII, archaické rozlišení, ze začátku docela slušné bugy, kdy kamarád uměl s barbarem na prvním levelu dát kritikal za 500k. Stačilo při útoků myši stihnout F+S+útok myší. Samozřejmě že se to odstranilo, ale mrzelo to u hry za takové peníze. Kouzelnice oproti DI slabá, systém vylepšování postavy byl strašný z důvodů nemožnosti vrátit omylem kliknutou schopnost (to mi vadí dotěď). Nebylo to jenom o tom. Podle mě DII by nebyla taková, kdyby nepřišel datadisk, to samé počítám u DIII.
  • Nic proti, prispevek fajn, ale zrovna PoE me prijde jako dobra varianta k Diablu. Jedna se o zajimavou hru a jeji styl obchodovani je mozna bych rekl lepsi nez puvodni aukce u diabla... proste menite za veci, ktere maji v dane dobe danou poptavku vs nabidku.
    Tam se ukaze jak znate danou hru, jak se do ni ponorite a vymyslite si sve buildy a nebo se snazite vyuzit rad od komunity.

PoE ale musite hrat jedine na Hardcore a tehdy to ma onu stavu, osobne jestli pujdu opet do Diabla, tak si pockam na par gameplayu a recenzi a pote bych nejspis sel do Hardcore, jelikoz Hardcore mod je opravdu super, pokud mate sanci ho ovlivnit jako u PoE. Ne ze vam na Insane reknou, ze budete proste chcipat a jste radi ze se dostanete do Hardcoru a jedine jak to ovlivnit je dropem (ktery byl v DIII priserny - nehledim na aukci) a nebo nastavenim skillu. Ne mohli jste to ovlivnit pasivnima skillama jako u PoE. Ale pokud se minimalne zlepsi loot v D3, tak to stoji za zkousku...
  • Tushan
    Naopak Sc II je pokračovatel starých budovatelských strategií...............
    ja si to nahodou pamatuju moc dobře. třeba 15ti stranková recka ve score (nebo kolik toho bylo) plus stovky hodin hraní. jediné na co si lidi stěžovali bylo předpotopní rozlišení. A potom přišel nářezovej datadisk. Kterej přinesl ohromné množství vylepšení ale core bylo pořád stejné.
  • Veskoslav
    Já jsem někde psal, že Sc je budovatelská strategie? DII rozhodně nebyl skvělý. To si teda dost špatně pamatuješ. To, jak máme Diablo II rádi a co na ni máme radi+systém lootu přišel až z datadiskem.
  • Tushan
    starcraft byl budovatelská strategie ??? *8* *7* *1*
    jinak D2 fungovalo naprosto skvěle i bez datadisku a ten jen přidal super fičury navíc.
    D3 jaksi nefungoval tak jak by měl a datadisk v podstatě opravuje a předělává a to je dost podstatnej rozdíl.
  • Je fakt úsmevné čítať niektoré komentáre. Prosím Vás zobudte sa ľudia. Či sa Vám hry od Blizzardu páčia, alebo nie, či Vám sadnú alebo nie, netárajte hlúposti prosím. Blizz je jedno z posledných serióznych štúdií. O svoje hry sa stará ako nikto iný (okrem CDP). Datadisky sú fakt seriozna práca a je vidieť že to je pre nich tiež zábava, pretože každý pracuje na svojom projekte niekoľko rokov. Žiadne DLC !!!!! Ak sa Vám to nepáči tak si treba isť kúpiť každoročne nového Assasina a COD a zahrabať sa s nimi pod čiernu zem. Dokonca na budúci rok budete mať 2 assassinov, takže sa môžte isť zahrabať aj 2 razy.
  • Veskoslav
    Po přečtení diskuze mi to přijde docela sranda. Ano jsem fanoušek. Ale mnozí lidé, co tu nadávají na Blizzard, tak by se měli docela zamyslet. Sc II zklamání? V čem proboha? Že nejsou Dragoni, že Jimmy má vlasy a že Marine se změnil typ zbroje? Naopak Sc II je pokračovatel starých budovatelských strategií. A pokud to člověk nehraje na easy/normal, tak se při sestavování a plnění misí i musí zamyslet. Nefunguje to prostě stylem, vytěžím, dám bojový přesun a ono to nějak dopadne. Takto nefungoval ani původní Starcraft a to včetně datadisku. A MP pro šílence? Hráli to zmínění lidé v poslední době, kdy se matchmaking dělá právě tak, že hrajete proti +- stejným jako Vy a pakliže pravidelně porážíte svou úroveň, tak dostanete lepší? A DIII? Je to jako DII. Nenáviděná a milovaná zároveň. Peněžní aukci jsem nevyužil nikdy a nikdy ani nevyužiji, sám sem prodal dva předměty po 3 eurech a jsem spokojený, více jsem od toho ani neočekával. Ve hře jako takové mám cca 150 hodin a jsem spokojený. Narozdíl od PoE, Van Helsing a jiných novějších Diablovek mi prostě nevadilo, že se na 20 minut připojím, projedu si poslední část III. aktu a pak zase vypnu. U PoE jsem měl problém dojet to podruhé, natož se vrátit do hry. Ale každý máme rádi něco jiného. Ale tvrdit, že Sc II je založená na práci psychologů a hra jako taková nic nenabízí, to mi přijde dost ulhané tvrzení. Ze současných RTS mě nenapadá žádná, kde bych si občas nezopakoval nějakou tu misi či si zahrál Arcade či klasické zápasy. A 40 euro? To bude stát na Battlenetu. Jelikož všechny datadisky ke hrám od prvního Starcraftu stály u nás 999 Kč. Jak Blood Wars, Frozen Thore či datadisky k WoW. Za 40 euro si to koupí vážně jenom blázen, protože je snazší si koupit krabičku a mít DVD+digitální kopii automaticky než jenom kopii a ještě o 300 dráž. Věřím, že datadisk bude něco jako bylo k DII. Která mimochodem bylo po skvělé jedničce proklínanější než 3. díl a bylo to nejhůře utracených 1600 za hru. Tolik k tomu, že hra je drahá či nic nenabídne, nevěříme recenzím atd. Pak se člověk dozví, že to daný človíček má dojeté na Brutal a v Diablu má 500 hodin. Jako můj kamarád, co nesnáší Diablo III, podle něj stupidní hra. S 300 hodinami je to pak humorné poslouchat. Ale jak říkám, ne každému to může sednou. Ale číst ty lži, že loot ve hře byl nastavený tak, abychom utráceli další peníze mi přijde dost na palici. Ale berte to s rezervou. Opravdu jsem fanoušek a jako fanoušek mám více ovlivněné mínění než nezaujatí lidé, co s tím přijdou do styku poprvé než já, co jsem s Blizzardem někdy od 97:) (Kromě WoW)
  • Veskoslav
    Jo swapování by bylo fajn. Problém vidím v tom, zda-li bych měl na to zbraně:-D
  • Aristarch
    ..pravda, pravda *1*
  • Malleth
    Ještě kdyby tak propojili skilly s typem zbraně (aby nešlo třeba podřezávat kladivem) a vrátili možnost swapovat mezi dvěma setama zbraní.
  • Mínusy neřeš, vlastní názor, který nemá za cíl zapadnout do nálady ostatních diskutujících, tak občas dopadá, ale o to víc je ceněný. *3*
  • Malleth
    To že v diablu není aktivní forma obrany je spíš nevýhoda než přednost
  • Ristoro
    Tobě to dají zadarmo :). Stačí jim napsat, z jakého jsi ústavu.
  • par prvnich vet a tolik chyb... ble
  • diskusným trollom, alebo skôr trotlom.
  • Nech daju cenu 2 EU a mozno porozmyslam ci kupim.
  • P.S. dík za mínusky, je to môj názor, ak vám vadí a nezvládate to, tak mi je vás ľúto ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit