Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Deus Ex Mankind Divided nabídne moře voleb a mluvenou češtinu
19.6.2015 | Jakub Kovář
98 příspěvků
-
hlavne napisy budou asi obsahovat dost chyb, uz podle toho o co se snazili na tom "trzisti", to neumeji prepsat nazev z google translatoru? *1*
-
-
No jo kámo jenže takový překlepy se vyskytujou i v reálu když já procházím brnem kolikrtá mi to hlava nebere jak někdo mohl takhle špatně napsat název, tutíž ty chyby budu brát jako větší přiblížení autenticitě *1*
-
-
to bude taková jednohubka jako DE:HR. Zahrál jsem si, užil jsem si, ale vracet se k tomu nejspíš nikdy nebudu.
-
Jedno se jim fakt povedlo - Praha je tam stejně hnusná jako v reálu.
-
Najocakavanejsie rpg...paradicka. HR prejdene bez jedineho alarmu a zabitia na najtazsej obtiaznosti. Skoda len ze dali prec ten zlaty filter...vdaka tomu to malo jedinecny nadych
-
V roku 2029 bude Praha druha Moskva a Vaclavak bude odzhora az dole ulicka ruskych nevestincov ako v Amsterdame...
-
-
Až si jednou najdeš práci (protože provokování na fórech za práci nepovažuji), tak si taky budeš moct ten lístek do Práglu dovolit a nemuset to ostatním jen závidět.
-
-
v Prahe som už bol asi 12x minimálne. Mám tam pochodené úplne všetko, od krivých zrkadiel, požičanie lodičky na Vltave, cez silvestrovskú tlačenicu pred orlojom až po kompletne prejdenú zoo, ktorá je super. Kolkokrát si ty bol v Bratislave čecháček?
-
-
kam by siel..do petrzalky?:D
-
ještě jsem nebyl ani na Slovensku je tam něco zajímavého?
-
-
Rytmus tam prej řádí někde, ale je docela těžké ho spatřit.
-
-
Proč by jezdil do Blavy...hnusný město kde nic neni
-
Jako nic proti, ale Bratislava patří mezi nejškaredější hlavní města v Evropě. je to uměle vytvořené hlavní město, které nikdy hlavním městem nebylo a ani nebylo tak projektované. Srovnání s Prahou je zcela zcestné, protože Bratislava prakticky nic nenabízí.
-
-
'Jako nic proti' a rovno si sa znížil na úroveň toho nešťastníka hore. Pozdrav z Bratislavy..
-
-
k čemu by tam chodil je to jedno z nejhnusnejších mest na svete
-
-
-
-
Autentickej zážitek z Prahy a proto jsou tam všichni skoro černý. Vývojáři asi vidí do budoucnosti ...
A je fajn, že jsou rádi za autenticitu ale český titulky do celý hry není schopen zajistit nikdo ... Na tuhle hru a zvlášť odehrávající se i v Čr je to ostuda. -
-
To víš, když se nakupujou steamový klíče někde od rusáků za 3 kila z čehož má distributor kulový a nemá tudíž prachy na lokalizaci, není se čemu divit...
-
Nějako nevidím souvislost mezi prostředím ve kterém se hra odehrává a lokalizací.
Až se u nás bude každé hry prodávat 50.000 kusů, tak lokalizace budou. Do té doby je to vždy jen na ochotě lokálního distributora investovat peníze do téměř jistě prodělečné lokalizace.
-
-
Mě si tou Prahou tedy nezískají, to je na mě příliš laciné!
Já bych si přál hlavně návrat elektrického obušku, protože během sledování animace lámání končetin v HR jsem si příliš jako pacifista nepřipadal. -
Já už myslel, že to bude celý v dabingu, budou tam aspoň titulky? Těch pár ametérských keců (sorry, ale proč ten policajt neřekne normálně "pokračujte" a místo toho řve jak kdyby se tam střílelo) mě fakt nevytrhne, raději bych tu hru viděl lokalizovanou s titulkama.
A toho profesionálního dabéra si dokážu představit :D zvlášť v jakém stavu je v naší republice tohle odvětví, dřív jsem naše dabingy měl moc rád viz starší filmy, ale dnes neznám nikoho, kdo by dobrovolně vyhledával dabing, právě naopak. -
...hmmm, tak to by ma zaujímalo ako mohla propaganda Iluminátov prekryť ten koniec, keď Adam neprežil...toto je jediné, čo mi na tom trocha vadí, keď v pokračovaní sa tak nejak posunie do stratena predchádzajúci koniec, resp. konce...
-
-
Tam je jen implikováno, že nepřežil, ale není to tam explicitně ukázáno, ne? V takovém případě to vůbec není problém.
-
Spíš je to jako v Invisible War, kde konce jedničky byly spojeny do jednoho, na základě kterého byl vymodelován svět. Nepopírá to ani jeden z konců, ale spíše se snaží o jejich syntézu.
-
-
Ruchy v pozadí v češtině a hra bez češtiny. Opravdu jsem nadšen. *10*
-
-
Jseš snad trol nebo co? *15*
Českej dabing si ve hře užijí všichni hráči protože to dotváří atmosféru, českou lokalizaci ocení jen pár čechů a z nich to většina ani nekoupí.
-