Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Deus Ex Mankind Divided nabídne moře voleb a mluvenou češtinu
19.6.2015 | Jakub Kovář
98 příspěvků
-
Mě ten hlas policajta strašně připomínal Paulieho z první Mafie, kterého daboval Petr Rychlý.
-
-
to je Rychlyho zivotni role.. aniz by to zrejme tusil :))
-
On je to vlastně Tůma.
-
-
Je to Jaromír Meduna
-
-
-
Super pristup tvurcu, ze celou ukazku pusti na net a fanousci tak nemusi spolehat na deformovane dojmy, ale muzou si udelat sve vlastni.
-
I Never Asked For This
-
Design prostředí je na klobouček.
-
Ten policajt zni jak Simir Gerchan :D asi stejnej herec daboval...
-
Hned na začátku videa mě dostala ta zvuková kulisa Prahy. Slyšeli jste ty tu sirénu českýho policejního auta? To museli snad nahrávat někde z balkónu v Praze. :D
-
Mám chutě si přes víkend zahrát DE:HR *1* . Už si to dlouho slibuju a článek mě tak namlsal si dát DE že to asi dopadne. Už jsem hru prošel na stealth bez zabíjení tak ještě mi to chybí za odvrácenou stranu *2*
-
-
Zkus rozpoutat chaos v ulicích Detroitu a pořádně otestovat A.I. a souvislosti - garantuji ti, že dojdeš krutého prozření...
-
-
Prepáč Dark Souls 3, no o najlepšej hre budúceho roka je už dávno rozhodnuté ;))))) Fantastickéééééééééééééééééééééééééé
-
Ten dabing je příšernej :D hrozně blbě provedená modulace hlasu a navíc používaná slova jsou až směšná na danou situaci :D
-
-
Sice se to tak běžně asi neříká ale na druhou stranu nevidim důvod, proč by to tak říct nemohl.. Nějakej rasistickej fízl nebude říkat: "Váš občanský průkaz, prosím" *1* Sice mohli spíš použít "doklady" ale ani papíry nejsou úplně mimo, navíc německy a anglicky je to podobný tak asi proto (papieren, papers), prostě takový mezinárodnější *15*
-
-
Vypadá to náramně, jenom ty zbraně mě neberou, já hraju pouze stealth stylem.Graficky i stylem to vypadá mnohem líp než předchozí díl.
-
-
Jedna vec mi vadí to žlte zvýraznenie vecí ktoré ťa oboznámi že je to interaktívna vec. Inač nadherny Skok od predošlého dielu. Aj keď samozrejme aj 1tka mala svoj šmrnc žlto cierny
-
Mně právě přišlo, že do doby, co šel stealthy ta produkce hry trochu pokulhávala. V momentě co začla akce ta hra rozkvetla.
-