Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Deus Ex Mankind Divided nabídne moře voleb a mluvenou češtinu
19.6.2015 | Jakub Kovář
98 příspěvků
-
Wigum se přestěhoval do ČR.
Každopádně špatně vybranej dabér Tuma se hodí max do komickejch nebo naprosto otravnejch rolí(navíc nemá) plus tady v ČR je alzák velice neoblíbenej ale to vývojáři asi nemohli tušit.
Ale za atmosféru maj palec nahoru. -
-
Tůma je tady taková "star" českýho dabingu, tak si holt nedělali práci s výběrem a vzali ho.. Jinak cizincům, který neumí česky bude nakej alzák uplně u prd*le, prostě uslyší cizí jazyk a bude se jim to zdát normální, nebudou nad tim laborovat jako my tady (jak je to přeložený, zahraný atd.) a mě to taky nepřijde nějak strašný, jsem rád že se vývojáři aspoň snaží..mohli taky mluvit rusky *3*
-
-
V tech uplne puvodnich videich mluvili tusim srbsky.
-
-
-
Dokládý *12*
-
Teda já jsem natěšený až hrůza. Jedničku jsem dohrál nespočetně krát, dvojku jsem nedohrál, ale nový DEHR docela překvapil a tady to vypadá na vylepšené všechno :) Plus teda i ten leveldesign, různé cesty a způsoby, jak se kam dostat připomínají více první díl. V DEHR mi přišly ty alternativní přístupy k "objective" někdy dost "ořezané" (šachta za rohem, nebo krabice a upgrade augmentu). Oproti DEHR vypadá, že si s tím vyhráli ještě více, rozlehleji a rozmanitěji.
Docela by mně zajímalo, jak by probíhal ten rozhovor s tím týpkem na konci, kdyby se tam člověk dostal stealthem.
No tak jako tak si mně to získalo už jen tou skvělou atmosférou a gameplay vypadá taky velmi bohatě.
Šup sem s tym, bo si vyslintám všechny sliny.... -
No překvapení, že tam nikdo nemluví rusočesky a ulice nejsou plné Sašů, Viktorů, Ivanů a Vladů. Snad to narozdil od Prahy v Modern Warfare dopadne dobře.
-
HR byl super.. ale tady označím 4 týpky zmačknu tlačítko a ono je to prostě potichu sundá bez toho abych se musel trochu snažit..? začínám se bát.
-
-
Však ono i HR bylo snadný, pokud jsi měl tajfun. Myslím (doufám !!) že tohle video je jen uměle nastavený,aby bylo snadný, však se podívej - energie ani HP skoro neubývaj.
Logicky by všechny ty vystřelovací hračičky měly kromě energie stát i nějakou munici, takže ve finále možná bude hra v jistých momentech snadná, ale cena za spotřebovanou výbavu asi bude bolet :D
Jinak vyadá to úžasně. Nový UI je fajnový, hlavně to nastavování zbraní.
Těším se :-) -
-
Pro ucely ukazky nastaven infinite health. Nekde to tam povida.
-
-
Presne, ve videu rika, ze ma nekonecny zdravi a nekonecne energie, ve vysledku tak casto a na tak dlouho augmentace pouzivat nepujde.
-
-
Aha, díky. Já většinu videa místo poslouchání spíš sledoval :D
-
-
-
-
-
Buhehééé Praha 2029 a jednokolejka (nebo to byl Maglev?)!! Ještě teď se válím po zemi. :) I kdyby nám tu jednu linku celou zaplatila EU, tak to v čechách nedostavíme. :)
-
-
Tak zaprvé, ti futurističtí vojáci by měli zmizet a místo nich tam být typičtí pochůzkáři. Taky by si neměli říkat o papíry, ale o doklady a místo rychle by měli říkat občane.
-
-
Jo, presne to s "papiry" me taky trklo, ale hadam to muzeme brat jako vyjadreni xenofobniho vyvoje spolecnosti a celkove dystopicke atmosfery.
Ve stejnem duchu mi pak nevadi policajti v armoru na exponovanach mistech, ostatne na checkpointu a pak jeste po jeho projiti vidis i dva "lehci" policajty.
To spis ty reklamy v anglictine jsou trochu diskutabilni, i kdyz uplny nesmysl to taky neni. -
-
A neni mozne, ze slovo papiry je tak podobne se slovem papers, ze ho pouzili a zvyraznili proto, ze i clovek z anglicky, nemecky, nebo i treba martansky mluvici zeme pochopi pointu?
-
-
-
Já tedy osobně doufám v české titulky jak pro PC ta pro konzole....
-
Mě teda ta čeština ve videu přijde prkenná. *11* Jinak ta hra vypadá velmi nadějně. Po DE:HR už vím, co může čekat. Stealth mám nejradši.
-
Já za to nemůžu...ale vždycky když vidím ty žoldáky v té kukličce (týpek na konci) tak si vzpomenu na todle:
https://youtu.be/8NTjLhPlq5A?t=174