Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Deus Ex Mankind Divided nabídne moře voleb a mluvenou češtinu
19.6.2015 | Jakub Kovář
98 příspěvků
-
Koukám že vymřeli všichni pražští památkáři. Ale že to trvalo.
-
Proč tak přehrávají? Body plus za český dabing ale hned vzápětí mínus za amatérský přednes. Uplně je slyšet jak to tam tlačí skrz zuby aby byl "drsnější".
-
-
To je bohužel již tradice českého dabingu. Jeden z důvodů, proč se mu zásadně vyhýbám.
-
-
Na cizáky co právě přijeli spustí česky a pak při přestřelce mezi sebou pokřikujou anglicky, asi aby pán co je přišel rozstřílet rozuměl.. Fuck logic *15* (jinak mi ten dabing tak hroznej nepřijde)
-
"Tvůrci si totiž najali profesionální herce (hlas dabující policisty mně byl extrémně známý, ale nedovedu jej bohužel přiřadit ke konkrétnímu jménu)"
Když nevíš, dosaď si tam Bohdana Tůmu a minimálně v 70% případů je to správně *1* Ten chlap snad dabuje všechno. -
-
*3*
-
Jo i toho zelenýho Alza zmetka :)
-
-
Mám pocit, že toho i slovensky. *1*
-
-
Jo, dabuje i slovenskou verzi a tady jsem si stopro jistej, že namluvil toho poldu :)
-
-
-
-
Neuvěřitelný, jak si dali práci i s tim pasem. Fake pas nebo ne, Adam Jensen for president 2029?
http://i.imgur.com/AqrtiBi.jpg -
-
Na statného policajta je ten pas trochu útlý, ale i pod těmi kalhotami zřejmě bude pravý.
-
-
Připravte si papíry na inspekci... co je za problém? *7*
Český dabing je sice fajn, ale škoda, že použili google translatoru místo lidskýho překladu *15* -
-
Vzhledem k tomu, že oficiální policejní hlod je "občane, já vás vyzývám, zanechte svého protiprávního jednání!", tak bych skoro řek, že připravte si papíry na inspekci klidně může taky bejt v nějaký příručce policejní mluvy.
-
Prostě takhle to zní dost blbě a nikdo by to v reálu takhle prostě neřekl...
-
-
Česká policie docela drsňáci. *15* Že mluví česky je rozhodně plus, i když mi přišlo vtipné, že v jednu chvíli mluví na Jensona česky a hned vzápětí na něj mluví anglicky. Jo a co mají pořád s těma papírama? Čuchám čuchám otrocký překlad s angličtiny. *15*
-
-
Nejdřív chtěl papíry a potom Adama poslal dál anglicky když zjistil, že je cizinec, prosté. Je vidět, že se naše policie alespoň za těch čtrnáct let naučí anglicky, ani ty oblečky nebyly špatné.
-
-
ta Žižkovská věz na Pražskym hradě je výborná, uplně vidim ten sto miliardovej tunel na zakázku na přesunutí vysílače přes půl Prahy + tučnej úplatek památkářům, aby dělali že to neviděj, teď by tomu mohli říkat Pražská věž, nebo ještě lépe Věž Václava Havla , no, je dobré vědět že i v budoucnosti bude vše při starém *1*
-
Český hlas je mor českého dabingu - Bohdan Tůma, který v dnešní době dabuje téměř všude a všechno, včetně otravného panáčka s letníma vánocema nebo co :(
-
Fantastický design prostředí, skvělé zvuky a atmosféra, agresivní AI, solidní gunplay a pocit ze střelby a akce. Protože sérii vůbec nesleduji, tohle mě hodně překvapilo. Super.