Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    “We’re going for this filmic look, so one thing that we knew immediately was films run at 24 fps. We’re gonna run at 30 because 24 fps does not feel good to play. So there’s one concession in terms of making it aesthetically pleasing, because it just has to feel good to play.”
    http://www.vg247.com/2014/05/29/the-order-1886-ps4-60fps-why-it-has-to-run-at-30/
    + černé pruhy

Tak nevím zda konzole je herní anebo filmové zařízení. Navíc je zoufalé, že aby to jedlo vůbec 30FPS tak musejí změnit poměr stran a dole useknout obraz. Kdyby namísto pruhů byl renderovaný obraz, tak by to jelo asi těch 24 FPS...

Ryse vypadalo také skvěle a hlavně to jelo v normálním rozlišené a na PC to jelo v každém rozlišení... Tohle je technologické h*vno. *11* Exkluzivní technologické h*vno.
    Prostě borci budou někde mezi pruhy hledat ten super obraz *15*
    • Jen tak mimochodem, chápu, že ty hraješ na pidi monitoru, tak ti pruhy vadí, ale já hraji na 50 palcové TV a věř tomu, že ti to přijde normální a ani si toho nevšimneš...
      • Magister_Peditum
        A jak daleko od té televize sedíš?
    • ty abys nepotvrdil, že PC-HRÁČI jsou gumy...
    • Pokud tam nebudou FPS dropy, tak mi to nevadí. U Evil Within jsem je ani nevnímal...
  • Hnisavec
    áno určite to bude prepadák ako Ryse....ktorý vyšiel keď bolo na trhu 2 milióny naskladnených Xbono a Order vyjde keď bude už možno predaných 20 miliónov PS4.....dat logic *3* *14*

warez youtube deti so svojimi závistlívymi komentmi ma vždy pobavia...dúfam, že Order si nikdy čistí PCkári nezahrajú buhehehe *15* *14*
    • Tak se na to podívejme aneb "Co zatím víme":
      Hra sází na lineární singleplayer (slušně řečeno "filmový" zážitek) střílečku z pohledu třetí osoby, kde největší prim má hrát nejlepší možná dosavadní grafika na PS4 hru - ve 30 FPS *1*
      Své spolubojovníky nemůžete ovládat, hlavní je "filmový" zážitek za každou cenu.
      Multiplayer a kooperaci hra obsahovat nebude!

Teda nemohu si pomoct, ale čuchám čuchám zklamání jara 2015. Když vyšlo na Xbox 360 třeba takové Gears of War (nejsnáze srovnatelný titul), tak mělo také "nejlepší" grafiku té doby na konzoli, ALE dále podporovalo zábavnou kooperaci a bylo základem pro jeden z nejpopulárnějších Xbox 360 multiplayer titulů. Order: 1886 zatím působí jak technologické demo, ne plnohodnotný titul za 60 Euro. Myslím, že ty výkřiky Sony fanoušků (mimochodem, jak se líbí SonyGate *3*) o revoluci jsou docela unáhlené *1*
      • směju se retardům jako ty. 30FPS tam a pořád dokola jak pyča obecná, pak přijde Dragon Age a žádná single karta to nedá na na 60 FPS při Full HD, grafika za 15K to dává na 50. Se probuď gumo, většina PC- jelit hraje taky v 30 FPS. Minulá generace taky jela v 30 FPS a nikdo o tom nepsal laboráty. Fakt jak pyče, raději si běžte zamdrdat, aby vám z těch FPS neuschl kokott..
        • Naopak, ty jsi ta ostuda. Osobně mám doma jak PC, tak i konzoli minulé i současné generace. Těch 30 FPS se na konzoli dá hůře poznat, ale pokud stejný titul zkusíš na PC (u mne třeba AC4, kterém vlastním na dvou platformách) při 50+FPS, tak ten rozdíl už je silně cítit.
          Mimochodem, nové Dragon Age je hodně dobře technicky optimalizované a rozjet to na 60 FPS při lepší grafice, než současná generace konzolí nabízí, není zas takový problém pro mnoho uživatelů.
          Konzole mi nevadí, právě naopak. Jenom se děsím, hlavně v posledním roce, těch hrozných ústupků v kvalitě, které se kvůli jejich horšímu hardwaru podnikají... Pak se také samozřejmě děsím té části diletantní komunity (kterou úspěšně zastupuješ), jenž tyhle problémy nevidí a ani vidět nechce *1*
          Prostě Order: 1886 bude průměr, nic světoborného. Stále tak platí, že nejlepší hrou na PS4 je paradoxně Remaster titulu z předchozí generace *1*
          • Jednou věcí si sem jistý. Až si někdy pořídím konzoli tak si to stopro nechám pro sebe. Poslední co bych chtěl je aby někdo byť jen tušil že mě spojuje společný zájem s "lidmi" jako haha a jemu podobní.
          • http://www.guru3d.com/articles_pages/dragon_age_inquisition_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html
            tady máš pc -gumo test. Žádná single karta nedá 60 FPS.
            • Ztrácíš s ním zbytečně čas. věř mi. nemá to cenu. jenom tě do toho zatáhne. lepší je rovnou ty jeho blbosti nahlašovat.
            • Haha: Tak se koukni třeba na YouTube nebo Streamy, kde hráči mají zapnutou třeba Frostbite FPS meter a pak tady machruj se svým Google skilem, čumáčku :) Kouknout na fóra taky neuškodí.
              Videí je na internetu mnohem více, stejně jako printscreenů či renderů (od člověka s takovou schopností googlovat bych takovou znalost očekával). A pokud by jsi uměl číst (zkus to zpočátku přes slabiky), tak píši "zatím působí". Určitě z toho nedělám 100% fakt, jako ti a tobě podobní (ta vaše "nejlepší exkluzivita"). *3*
          • jinak jsi potvrdíl, že jsi pc- guma obecná poslední větou, viděl jsi jedno video a už soudíš celou hru. Nechceš tomu už dát i výslednou znánku???
          • blabla... ať ti uhnije kokott za tvoje lži...
  • God-of-War
    Tohle bude bomba a tím to hasne. Ostatní ať si tu klidně brečí dál.,, Těžkej nezájem. :-*
  • God-of-War
    Tohle bude bomba a tím to hasne. Ostatní ať si tu klidně brečí dál.,, Těžkej nezájem. :-*
    • Kdyby jsi mel ten tvuj tzv "tezkej nezajem" jak tu pises tak se neobtezujes psanim toho tveho dementniho prispevku. Bohuzel jsi ho vyplodil a tim si potvrdil svuj zajem Gay-of Ware ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit