Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní - The Order: 1886 je nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit
10.12.2014 | Petr Poláček
142 příspěvků
-
LoL, proč mám tolik "plusek"? To mě zas někdo obviní z naklikávání. Né že bych si naklikávat nechtěl, ale fakt neumím obejít ten gamesáckej systém. Čestný bíbrovský vandirkšnovský, nic jsem si nenaklikal a ani na mě nereagujte, fakt mě nebaví tady pořád obhajovat konzolový hry. Uvidíme se v diskuzi o blizzardu
-
Nejhezčí hra? tak to je tedy škoda no... spíš to je smutné no že zrovna tohlo by mělo táhnout na PS4 - minimálně průměrná hra zatím a zcela bavit no nevím... co tam bude tak vtipného.
Jak může být člověk pozitivně tímhle dílem naladen, potom tady je to FPS hlavně aby nekolísalo...
až moc jinak to nebude hratelné nejde o to že kopíruje ale co ukázali. Zatím by to bylo s odřenými ušima na 6/10... a to je možná ještě dost nadhodocené. Přitom námět, téma je respkt mohlo by být super ale zpracování pokulhává... dost znatelně. At si to je koridor s bleskovými a jinými zbraněmi.
ale at to nák funguje , mohli by ukázat i více... nebo nevím. Je dobré si dělat názor ještě před pořádným gameplayem... takhle to dneska funguje no. Lidi si musí domýšlet, tedy vidět i mezi řádky.
Né koukat jen na povrch který může být mylný, a mást vzhledem. Já to zatím vidím tak sp max 10-15 hodin což by nevadilo ale muselo bvy tam být i něco více. Dost na tom že lidi odrazuje i to prostředí... temné a moc toho tam není vidět.
Chtělo by to vidět i více... takhle toho moc visí ve vzduchu plno otazníků zatím bez odpovědí. - rozdíl je ve hrách o kterých se neví až např do vydání to ale není tenhle případ vlastně je moc se o tom neví no. *4*
Pro debílky ja jsem aspon člen a vy jste jen smrad... fuj. Až jednou nebude anonymní učast možná budu se smát. Já!!! -
-
Třeba bych ti dal palec nahoru, kdybych dokázal porozumnět tomu co píšeš :D
-
bavit no nevím... co tam bude tak vtipného. :DDD ty vole wtf
-
-
Ze ho resis, dalsi zdejsi Eman, ktery se neumi ani podepsat. :-D
-
-
-
Hmm, určitě si tu hru koupím, vypadá to zajímavě ale co se týká té grafiky, tak moc nechápu v čem je to nejhezčí hra? Připadá to jenom mě, že jsou barvy dost monotóní a je to jakési celé do svělto hnědo šeda... myslím, že evil wihin byl hezčí... nebo sem něco nevyděl?
-
-
Ble EW přinejlepším průměrná hra. Tos mohl vybrat lepší příklad.
PS: díky bohu za šedavé odstíny, omalovánek už vyšlo dost -
-
No to já raději barevné hry a právě ten evil within se mi hoooodně líbil, také alien isolation byl super... jak říkám v každém případě, se mi hra líbí a koupím si ji, mám rád 3rd akce... ale s tou grafikou tam prostě nechápu ten úžas a to nemyslím nějak špatně...
-
-
-
lol Pepaskocdopole ... za to bych okamžitě dával super ban. Multinicky zhouba diskuzí...
-
Jsem mozna blbej, ale na me hra pusobi velice dobre.Libi se me to prostredi a atmosfera, taky ty prestrelky pusobi pomerne slusne a snad bude i ten pribeh zajimavej.Myslim, ze se tvurci po herni strance nesnazi o nejakou revoluci, ale verim v hodne povedenou akcni jizdu.Nejvice me mrzi, ze hra zatim neni ohlasena na PC. :-(
-
-
Na PC to pry bude, ale obavam se tech HW naroku, ty budou asi dost krvave.
-
-
Na PC to nebude na 1000%... A proč ? Protože je to PS4 Exkluzivita a ty nikdy SONY nevypouští na jiné platformy a osobně si myslím, že dobře dělá. Tyto Exkluzivní hry mají hráče nalákat si tu konzoli koupit. Kdyby všechno vycházelo na PC, tak by bylo naprosto zbytečné vydávat konzole, protože dneska má každý člověk doma PC.
-
na pc to pochopitelně nebude, tak nelži
-
-
Na PC by to hlavne nikdo nehral, pac FOV 20 na PC moc nefrci.
-
-
nj, tam se hrajou omalovánky
-
-
-
-
-
Bohužel se tu diskuze zase zvrhla v souboj konzolisti vs. pcčkáří, ale to mě nepřekvapuje. Akorát mě tu zaujalo to vaše diskutování o exkluzivitách a názory, že když už někdo má peníze, tak ať jde do konzole.
Přiznávám, že tahle hra mě láká, celkem mě štve, že to nevychází na PC a nemám v úmyslu hru nějak shazovat jen kvůli toho, že nevychází na moji oblíbenou platformu. Však ať se hraním baví každý vlastník PS4, to mě netrápí. Jen je tu jeden zásadní problém. Kupovat konzoli kvůli jedné hry? A kolik se objeví dalších exkluzivit, které by mě zaujaly dost na to, abych si pořídil novou konzoli?
U ps 3 mě zaujalo pouze God of War, série Uncharted a Heavy Rain. Na xbox 360 pouze Gears of War.
Je to dost na to, abych si kupoval konzoli?
Upřímně PC preferuji, protože rád hraji střílečky, a i když jde myš připojit i ke konzoli, když si člověk dokoupí nějaké to příslušenství, tak nevidím důvod hrát to na konzoli, když mi to vyjde na PC a ještě i trochu levněji, jelikož nemusím platit Microsoftu ani Sony. A těch důvodů je více jako např. nostalgie, pohrávání si s grafickým nastavením a fakt, že PC není jen na hraní a nechci mít zaplou konzoli a PC zároveň, když mě napadne vypnout hru a skočit si na net nebo si něco vypracovat ve Wordu či Excelu apod.
A co se týče těch argumentů, že na klávesnici a PC jsou střílečky o ničem a páčky jsou lepší, tak to může říct pouze zaslepenec a úchylný jedinec :-) To, že to někoho baví hrát s páčkami, mně nijak nevadí, ale faktem je, že s myší se to vždy bude hrát lépe. A zase naopak hry jako God of War, Mortal Kombat, Devil May Cry se vždy budou hrát lépe na joysticku. Věřte mi, hrál jsem to na obojím a nikdy bych netvrdil, že takový Devil May Cry se mi hrál lépe na klávesnici a myši. To, že to jde v obou případech hrát na obojím na tom faktu opravdu nic nezmění. A já nemám nic proti konzolím, ale ti konzoloví zaslepenci mě trochu štvou :-) Ale to neznamená, že bych podporoval ty, co se za každou cenu snaží vyprovokovat hádku a uráží konzole.
Raději bych byl, kdyby se v diskuzích řešily samotné hry, než souboje platforem.
Na závěr bych to shrnul, že proti konzolím nic nemám, i když jsem PC hráč. Každý ať si hraje na čem ho baví a sám bych si i konzoli pořídil, ale nevím, jestli se mi to oplatí. Tolik exkluzivit zase nevychází a na zbytek mi PC postačí. -
-
jeden z mala rozumnych prispevku zde. dekuji, ze do diskuzi chodi lide s normalnim uvazovanim.
jen dodam, ze ohledne te mysi a klavesnice na konzolich to neni tak jednoduche. pripojit jdou, ale malo co je podporuje. extra hloupe je, ze malo ktera fps je podporuje (zkusenost z PS2 a z doslechu i z PS3. pocitam ze na PS4 je to porad stejne). -
-
Jo jo, četl jsem, že jsou tam problémy i s tou podporou. Takový Uncharted bych i s těmi páčkami dal a třeba na PS Vita jsem dojel ten Golden Abyss. Ale co se týče takového Gears of War, které mě láká na Xboxu 360, tak tam už bych měl asi problém. Zvláštní, že spousta fps/tps to nepodporuje. Přitom myslím, že zase takový problém by to snad být nemusel.
-
-
BĚHEM MINUTY JSEM DOSTAL -5 HLASŮ A ARENOTH +5. TAK TOHLE JE OPRAVDU PODEZŘELÉ. Nic proti mínusům, ale tohle mě zarazilo.
-
No ked si to zoberies pragmaticky,tak ak si kupis konzolu na zaciatku cyklu za nejakych cca 400e(snad aj menej trochu),co mas ako lepsiu graficku kartu a vydrzi ti minimalne 6 rokov s tym ze ku nej nemusis nic dokupovat,tak ak ma clovek aspon part time job pri vysokej skole tak ta ciastka je v ramci casu totalne miziva. Takze podla mna sa oplati.
-
-
Samozřejmě, že se spoustě lidí koupě konzole oplatí. Já to bral na svoji konkrétní osobu a pochyboval, zda se vyplatí mně. Vysokoškolák už nejsem a navíc není tolik exkluzivních her, co by mě zaujalo, tak právě proto nevím, zda se vyplatí mně. Za ostatní nemluvím.
Já nevím, ale přijde mi, že mě spousta lidí nepochopila a byl jsem obviněn, že tu píšu sáhodlouhé příspěvky o tom, proč je PC lepší, což vůbec nebyl můj záměr apod. Radši už se nebudu snažit psát něco rozsáhlejšího *1*
-
-
"Bohužel se tu diskuze zase zvrhla v souboj konzolisti vs. pcčkáří, ale to mě nepřekvapuje." řekneš tohle a následně napíšeš sáhodlouhý komentář o tom proč je PC lepší... *16*
-
-
Tak to nevim, kde tam vidíš. On je totiž dost rozdíl, když napíšeš důvody, proč něco víc vyhovuje tobě, a když se snažíš ostatní přesvědčit, že to, co vyhovuje tobě je nějaký univerzální dobro. Uvedu příklad.
Já mám Trabant a mám ho rád. Je to proto, že je levnej, vzhledem k malý velikosti (a to i ve verzi kombi) se jedná o ideální auto do města, i přes malej motor je to (díky nízký hmotnosti) poměrně čiperný a zábavný vozítko, cokoliv se na něm pokazí si dokážu opravit sám, náhradní díly jsou extrémně snadno dostupný a levný, kolem Trabantů je skvělá komunita lidí a nikoho rozhodně nenapadne, že si jeho řízením kompenzuju mikročurinství. A to jsou důvody, proč mi vyhovuje.
Na druhou stranu existujou lidi, kteří si pořídí Octavii combi, protože je poměrně prostorná, servisovat to v našich podmínkách umí každej jouda, má nízkou spotřebu, je podstatně pohodlnější, vhodná k delším cestám a schopná i do kopce držet 130 na dálnici.
Tyhle vlastnosti ale pro mě nejsou priorita, proto u mě při rozhodování, jestli si pořídit Trabant (abstrahujme od toho, že už ho mam), nebo Octavii vyhraje Trabant. Tim neřikam, že Trabant je lepší, pouze to, že mi líp vyhovuje. A to je přesně to, co tvrdí kolega CrocoRay. Že má z určitejch důvodů radši PC, stejně jako má někdo jinej z úplně jinejch důvodů radši konzole. Nic jinýho v tom neni. -
-
Ano, přesně tak. Jsem rád, že mě aspoň někdo pochopil, i když většina mě odsoudila, že jsem jen další PC maniak, co si tu snaží prosadit svoji platformu. No jo, někteří prostě pochopí a ti, co pochopit nechtějí, ti se o to snažit ani nebudou :-)
-
-
Co to???? Já napsal, proč mi PC vyhovuje a konzole jsem nijak neurazil! A ano, tahle diskuze se vede v duchu pc vs. konzole, tak zapojovat se na jiné téma už ani nemělo moc smysl. Ale u tebe si myslím, že jsi ani můj příspěvek celý nečetl :-)
-
-
mě je to taky jedno, ať si hraje kdo chce na čem chce... Já osobně to jako hráč vidím takhle: hry vycházejí hlavně na konzole, hry mám rád, takže mám playstation... hry hraju 20.let a hraju na tom na čem jsou hry, což je momentálně playstation... takže si můžu stěžovat dokola na všechny minusy konzolí ale nakonec na tom doplatím jenom já sám, protože si zahraju buď špatné porty a nebo prd...
-
-
Vypadá to luxusně, rádoby negativní názory některých pc a xboner posluhovačů na tom nic nezmění. Vidím to na další luxusní kousek mezi PS4 EXKLUSIVITKAMI. Zlatá sony, díky moc, PS4 je dar z nebes *14*
-
-
aspoň vidno že na konzoli poteší aj 2-3 hry za rok :D:D:D
-
-
No já teda nevim, graficky mě tan gameplay moc nezaujal, a zpracování postav a animací se mi zdá docela podivné. Plus to blbý FOV a stupidní rozlišení.. aspon vim že mi to na PC nebude chybět xD
-
-
tak nezávid P(C)EJSKU
-
-
Cítím výkal, ale trenky mám čisté.
-
-
Zkus ještě zavřít ústa.
-
-
koho baví TPS jako Mass Effect, tak pro něho to bude sen. Krásna grafika, atmosféra. Škoda, že já jsem tady těm TPS s cover systémem nikdy nepřišel na chuť. Je zajimavé že v současnosti jsou nejhezší hry na PS4. Infamous, Order, Killzone - vše technická špička..
-