Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní - The Order: 1886 je nejhezčí PS4 hra, ale dokáže i pobavit
10.12.2014 | Petr Poláček
142 příspěvků
-
O tento titul se příliš nezajímám, ale titulek ke článku zaujal, tak jsem mrknul na videoukázku.
První co mne napadlo bylo, že to hratelností vypadá jako akční části z americko-české hry Mafia II. Nepřátelé na úrovni střílejících kačenek, při dorážce jednoho oponenta na blízko přestanou jeho kamarádi střílet, aby hráče v průběhu animačky nerušili, hlavní hrdina značky hekající Terminátor aneb "průstřely cítím, ale nic se mnou nedělají".
Grafické zpracování nelze z videozáznamu vůbec hodnotit, ale věřím, že si s ním opravdu vyhráli, když jej ReadyAtDawn považují za jeden z hlavních taháků svého produktu.
Ohledně stop na balonu - jedná se o dynamickou deformaci 3D modelu toho balonu, nebo je to léty prověřený dynamicky plácnutý postupně mizící 2D efekt (tzv. decal)? To první by podle mne opravdu byl krok vpřed, to druhé tu už s námi je pěknou řádku let a není důvod to extra připomínat, má to už dnes v A³ akčních hrách být standard.
Takže souhlas s článkem, tohle může být zábavná hra a možná že ještě naopak bude velmi dobrá, když si autoři pročtou názory a trochu ten titul zkusí "zdedětinštět", zejména v oblasti AI. -
Čuchám-čuchám podobný prepadák ako Ryse (i keď toto vyzerá predsa len trošku príťažlivejšie). Ináč, tá hra vážne beží v pomere 2,40:1 ako na screenoch (teda 1920*800)? To už sa s tým filmovým zážitkom vážne preháňa *10*
-
-
Hrozný jako Ryse to nebude. Není to tupá rubačka. Střílení tam maj udělaný docela dobře a bude tam minimálně pár zajímavých zbraní
-
-
Ta hra ma uplne silenou kameru, neni nic videt a FOV to ma tak 20, proste hrozny. A o tom ze to bude dalsi QTE festival ani nepochybuju. Grafika je fajn, ale zas ty pruhy, no jo nextgen.
-
-
Kdyby jsi tam dal normální FOV pro lidi, tak to jede 15 FPS.
Takto čarují aby to vůbec nějak jelo...
Aneb to je ten výkon na 5 let *15* -
Keď to hráš 3 či 4 metre od telky, tak ti to je jedno
-
-
Jedno je strcit si dva prsty do prd€le, a jeden voliznout.
-
-
a presne kvôli tomuto som ti pôvodne nemal v pláne odpovedať, ale aspoň som rád a viem že sa bavím s debilom.
-
-
-
-
Fakt divne napsany clanek. Jako by se autor uplne bal ho psat. Porad nejaka omluva, vymluva, nejasna vyjadreni.
-
Tak mi přijde, že většina lidí si kupuje PC jen proto, aby se mohla vysmívat menšině s konzolemi za to, že hrají konzolové hry na svých konzolích, zatímco oni hrají na konzolové hry na PC *1*
-
Obsahuje hra nějaké RPG prvky? Myslím rozhodování, možnost nějak ovlivnit filmovost hry? Hra mi zatím v mnohém připomíná ME, kde hlavně příběh, universum a možnosti rozhodování byly pro mne hlavní pilíře.
Hře bych se jinak určitě nevyhýbal, ale počkám si na přidaný kontent k té sigleplayer jednohubce. -
Divnej nadpis*3*
Tahle diskuze na Games je nejhezčí široko daleko, ale dokáže i pobavit -
v diskuzi se toci 5 lidi,ale ty nejstupidnejsi nazory maji hned +165468 ,to je ale nahoda...
-
Hra muze vypadat jak chce.... koupil jsem ted za dva dolace 3 dil Max Payena a uz to dohravam potreti. A uprimne jsem v soku co za chujoviny se na trhu prezentuje. Kdyz to jde Remendy / rock star, proc ne ostatnim? Nepamatuji, kdy jsem byl naposledy z nehake hry tak hotovy. Mozna Rage a Starcraft II ... holt kvality nektrrych hrr proveri az cas, i kdyz tu dostavaji 9, 8 bodova hodnoceni. Nezaslouzene
-
Co je to proboha za nadpis? Aale... nema cenu vysvetlovat. Zakroutit hlavou a zavrit celej prohlizec.
-
-
A pak ho zase otevřít a napsat žlučovité postěžování. Ale jinak mě to vůbec nezajímá přece.
-