Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S těma pruhama si dělají srandu?! *16* Právě kvůli těm otravným pruhům se začali dělat širokoúhlé TV a monitory! To chtějí mít "kilometrovou" nudli? Na to jim teda kašlu. *16*
    • Se asi chtějí co nejvíce přiblížit westernům od Leoneho, kde pruhy zabíraly polovinu obrazovky *1*
  • Hnisavec
    60FPS je jeden z najväčší mýtov PC hrania...v skutočnosti je to permanentný tearing a lag medzi 15 a 45 FPS ak má človek čokoľvek pod cenou 3 konzolí. Nehovoria o tom, že ná pár rokov používanom PC už človek ledva spustí hru v grafike PS1...

nevraviac o tom, že už teraz na nových PC v cene troch PS4 musia hráči sťahovať detaily v hrách ako EW, Mordor, Unity atď....PC za 314 eur by vybuchol na low...
    • Debíleček vůbec netuší o čem mluví. Dejte mu někdo facku, nerad bych ho zabil.
    • PROSíM tě vrat se zpatky na SEKTOR tam ty tví zvr.tky asi žerou ,ale tady jenom trolíš
      ps- Víš u nás v čechách se diskutuje a ne jako na sektoru kde se jenom trollí a specielně u tebe a
      tvych Hloupoučkých komentu(trotlentu) si na *11* *11* *11*
    • Vojta_Ilavsky
      Ono jde spíš o to že to udělaj tak z*urveně že ty nároky uměle zvednou. *16*
    • sprostosti
    • ty z toho PC a PC hráčů už mluvíš snad i ze spaní ne? díky úchylným konzolistům jako ty, mám občas chut vyhodit obě svoje konzole z okna, aby mi tě nepřipomínaly
    • mam PC s o 20% vykonejsi grafikou, o 100% vykonejsim procesorem a o 100% vetsim diskem. porizovaci cena takoveto (nove) sestavy je 14 000kc. spustim na tom jakoukoli multiplatformni hru ve vetsi kvalite (at uz to znamena rozliseni, fps nebo detaily). bylo tu par zpras.nejch titulu, ale behem jednoho az dvou patchu jsem byl minimalne stejne tam kde ps4/xb1.
      ostatni plusy PC netreba uvadet.. jen reaguju na ten tvuj blabol..
      jinak nic proti konzolim. taky jsem na tom hraval. bejt zazobanej, tak si mozna ps4 a i ps3 kvuli nekterejm hram poridim (jsou to sikovne masinky).
      • Jj, mě nová generace zklamala, čekal jsem "wow" efekt jako v případě PS3, kdy vyšla mašina s hw, který předběhl dobu. To bohužel o PS4/Xone říct nemůžu.
        - články o konzolích sleduju a trochu mě i znepokojují zprávy o chybějícím CPU výkonu:
        http://www.extremetech.com/gaming/191615-assassins-creed-unity-locked-to-900p-30-fps-due-xbox-one-and-ps4s-weak-cpu

- stahování rozlišení nebo fps nevidím jako problém, ale když už se začíná ubírat renderovaná vzdálenost nebo efekty typu trávy atd. to už nezní dobře. A nevěřím, že nějaká velká optimalizace je ještě možná..
        http://www.gamepur.com/news/17016-gta-v-ps4-vs-xbox-one-comparison-gifs-shows-startling-and-noticeable.html

Tím nebojuju proti konzolím, jednou si tu PS4 koupím, abych dohrál některé exkluzivky, ale není to až takový tahák jako byla ve své době PS3..
      • Mne za ujal ten o 100% výkonější procesor ..... na kterém ovšem všichni budeme dál hrát hry primárně dělané pro konzole ;)
      • Pod kolika nicky tady píšeš ty pc-gumo?
  • me tahle hra hodne laka uz od prvniho traileru. myslim ze fighty s potvorama budou zazitek, kterej mi tu jinak docela chybi (tahle tematika je mi blizka). jinak 30 fps + skrouhlej obraz chapu.. i tak je to programatorskej vykon vzhledem k nizkemu vykonu konzoli. jen by me teda spise potesilo 720p ale full screen..
    • zase trapnej trolling pc-gumy....
      • Magister_Peditum
        Ty musíš být hrozně oblíbený, když všechny tvoje komenty mají automaticky kolem deseti plusů a oponenti mají mraky mínusů, bez ohledu na to, jakou trapárnu vypotíš. *1*
  • Keyz
    To je vždy exkluzivní debata.

Jeden křičí, že má tohle a směje se dalšímu, že to nemá. A další křičí, že ten první zase nemá tohle a směje se mu, když on to má *15*

Neskutečný jak někdo má radost z toho, že něco je na jeho platformě extra a jinde to prostě nebude. Celkem sobecké. Kdyby bylo všechno všude byl by snad klid a každý by byl spokojen. A i na PC by jsi mohli zahrát tuhle perlu.
    Proti gustu žádný dišputát. I když ta filmovost je šílená. Vždy to někoho bude maximálně bavit.
    • TheGGG
      exklusivita je naprosto v pořádku. Díky exklusivním hrám, mají jednotlivé platformy tvář. Navíc, jak by pcčkáři prskali, kdyby měla vyjít nějaká pc exklusivita na konzoli.
      Když tak moc chcete hrát nějakou konzolovku, proč si prostě nekoupíte konzoli? Neříkejte, že nemáte těch pár tisíc na nákup konzole, když utrácíte desetitisíce za předražený HW?
      • del0
        Ano. Je spousta lidí, kteří mají prachy, nabušené PC a přesto si konzoli nekoupí. Většina konzolových her je jim ukradená. To je věc, kterou ty ale očividně nikdy nepochopíš, protože žiješ v iluzi, že hry na konzolích jsou etalonem kvalitního gameplaye.
      • Jak by PCčkáři prskali, kdyby měla vyjít nějaká PC exkluzivita na konzole? Hádám, že ti, kteří dokážou pochopit, že vydáním jejich exkluzivity po (třeba) roce na konzole se pro ně samotné vůbec nic nemění, vůbec nijak *1* Řekl tu někdo (třeba) Machinárium? *5*
        • TheGGG
          Jistě, potom si někdy zkus napsat na YT v diskuzi pod star citizen, něco o portu na konzole. LoL tě sežerou i s botama.
          • Já myslím, že tohle je spíš tvoje přání než realita *3*
            • TheGGG
              tak asi ne, pcčkáři jsou ubulená banda
    • Multiplatforma je cesta do pekel. Nebude totiž spokojený nikdo. Jeden bude nadávat, že hra byla osekaná kvůli tomu druhému a ovladání taky nebude fungovat. Smižte se s tím že multi platformy prostě nebudou fungovat dokud do nich vývojáři nenarvou dost peněz a nebudou je dělat pořádně (zdravím Assassins Creed).

Já si třeba myslím, že je super že jsou exkluzivity pro kažadou platformu. Jasně rád bych si zahrál třeba X boxovou hru nebo DS hru ale prostě nemůžu. To ale neznamená, že budu plivat na ně jed. Ale bohužel tady na Games jsou lidi, kteří nepřenesou přes srdíčko, že může vyjít kvalitní hra na něco jiného než jejich MasterPC.
      • JJJJo souhlas
      • To je přece hloupost. Nadávání na spatny port je z důvodu špatného portu a ne toho, ze je možnost mit hru i na PC,konzole...Navíc neni moc nákladné udělat dobry port když s tím pocitas předem.
        .tedy problém je v tom jak ten port delaji. Tedy v lidech. Nic vic
        • Ne právě že je. Nezapomeň, že vždy se snaží udělat hru co nejlevněji. Kolik fakt dobrých portů s kvalitní upravou grafiky/ovládání znáš. Pro mě to třeba po dlouhé době byla ta Valkyria Chronicles. Ale jinak to bylo nic moc. Málokterá společnost si může dovolit mít mít vedlejší tým, který bude hru dělat od základu pro PS/XBOX/PC. Většinou se to udělá pro konzole a pak se to rychle portuje na PC.
  • Preed
    No pokial to bude dobre steampunkove Gears of War tak preco nie,vzdy si treba uvedomit aku hru chce studio urobit a hodnotit ju podla toho,nie podla toho co by sme my chceli aby to bolo a furt lepsie ako Microsoft,ktore ked chce vlastne Uncharted tak čorkne Tomb Raidera.
  • Konečně zase něco zajímavého, o čem je radost číst. Recenze ok, nebudu slovíčkařit o špatném významu (špatně napsaném) některých vět. To je trošku pod mou úroveň.
    Na UI se podle mne vývojáři stejně můžou vykašlat. Ve hře, kde je autoaim to stejně nikdo neocení při držení jednoho tlačítečka. Kdyby místo toho prodloužili hru na dvojnásobek herního času, to by bylo něco ;P
    • recenze ??
      • Heh pardon :) +1
  • Nechápu jak na herním webu, se někdo muže na konzoli dívat jinak než na nutné zlo a obhajovat ji. Vždyť by tady měli mít návštevníci nějaké to povědomí o hrách a dění kolem obecně. Konzole je dobrá pro casualy kteří nemají moc velký přehled ale jinak je to předražený křáp na který se zjednodušují hry. A to je fakt.
    • ze te bavi, delat ze sebe debila
      • Tim, ze napsal pravdu? Haha, ty musis byt hodne prumerny konzument komerniho odpadu. *3*
    • Troll!
  • Pc melo nekdy ustupky v grafice?Ze pomlouvate konzole?Co efekty od envidia,nebo directx11,12,to jsou ustupky v grafice?Tak se jednou kouknete na testy vykonu grafickych karet,a ty karty taky jedou na max,a vic nevytahnou.Viz pc tuning.cz!Jsem konzolista a nestydim se za to,jinak next gen konzole jsou pripraveny velice dobre na multiplatformni tituli,zvladaji treba unreal4,directx11 i 12,podporu mattle,a dalsich vycurin,zalezi na vykonu operacniho systemu a jeho optimalizaci do systemu konzole,xbox ma obdobu windows8,ps4 ma orbis system.Bohuzel to bylo ve Wikipedii,ale uz to tam neni,tak to nemohu presne popsat open cl,ale jeste jiny prog.Jazyk.Podobne vycuriny co dela nvidia pro pc,to same dela naughty dog nebo ready ad dawn pro ps4.Kazdy dela svoje vychytavky,na vyvoj her to nema vliv.Kouknete na konzolista.cz na rodili v grafice uncharted4 vyvojari to tam ukazuji,masakr!kuze,vlasy,odlesky prirody v jeho ocich,mimika,ktera zvlada 800mimik,na ps3 to bylo kolem 300.Konzole nic nebrzdi,vse je jen na vyvojarich.Spis co brzdi vyvoj her,je nedostatek casu na danou hru,a finance.
  • A proc pisy,ze jediny co brzdi vyvoj her je nedostatek casu na danou hru a finance a hlavne finance je to ze za kazdy program at na fyziku,nebo grafiku,nebo puziti enginu se plati hrozna darda penez!Ale to pc scena nezna!Ponevdz to sosa z torrentu!Ale co by umel jejich pocitac,kdyby za vse meli platit,to uz nevidi.Znam typka co si stahnul program na mix hudby z torrentu tak je to supr,ale ze ten program stoji v originale 20tis,to uz ho nezajma.Kdyby neexistovali torrenty,tak pc je v rodine predrazena krabicka,ktera nic neumi,ponevadz by na ty programi nikdo prachy nemel!
    • NO vidiš a kvuly zlodějum se na PC spousta vecí ani nepodívá ,takže všichni PCčkári děkují tvemu zlodejskému kamosovy.
      Takže moc DÍKY čorkaři
      • Ja nejsem corkar,ale jen chci vyjadrit to,ze diky torrentum ma kazdy doma pc,nebyt torrentu tak pc je draha pixla na tetris,ponevadz vetsina programu stoji od 4 tis vejs.to by na plose moc vokynek s novejsimi programi moc nebylo.Asi tak
    • maros.goc
      Typek na mix hudby :-D tak to mi je porovnanie...aha takze keby neexistovali torenty tak by moderna hudobna scena teda ani neexistovala? :-D... Ja ti poviem tak, kto je skutocny hudobnik ten si program kúpi, a 20 tisicovy nie je rozhodne urceny tuzemským dedinskym djom :-D
      • Tak abys vedel neco o hudbe pro pc!Takovej zaklad:Acid pro 7, 300 dolaru,music maker 50 liber a vis,steinberk kubase 15000kc,reason od swedu 400eur.
      • Za 20 tis?To je programek pro deti ,uplne jednoduchej,zakladni.Trochu pritlac!
      • Nekupi,to si kupi radsi nakou hmotnu vec,sluchatka atd.Never tomu kamo!
  • At ted k veci,hra vypada uzasne,a bude uzasna delaji to talentovani a snazivi vyvojari,jsou pod kridli vyvojaru god of war,takze hra urcite nudna nebude!
    • frag.ment
      Než tu začneš něco plodit, bylo by dobré naučit se trošku česky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit