Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, doom 3, to je pro me meznik, kdy to s hrami pro pc zacalo jit z kopce. Adorace grafiky za cenu nudneho linearniho predskriptovaneho koridoru. V te dobe zacala upadat hratelnost her, zacaly se prizpusobovat mainstreamu a konzumu.
  • Ale to je dusledek toho ze v dobe vydani Doom 3 nejvice lidi nadavalo na to ze hra je prilis tmava a nemaji baterku..takze to tady bylo opraveno..nas zakaznik nas pan.)
  • jo, doom 3 s hd modem je lepší než todle
  • tak remake HL byl delany z lasky ke hre a BFG edice z lasky k penezum a myslim ze obema skupinam se to povedlo na vybornou
    PS: taky bych radsi byl v te druhe skupine:)
  • Veskoslav
    Není to Doom III......Rozhodně není. Už podle gameplay jde vidět, že míst, kde Vám vpadlo zombii do zad a vy jste si myslel, že je tam zeď, špatně osvětlená schdiště atd. To všechno zmizelo. Stala se z toho tuctová akční hra na zastaralém enginu.
  • Veskoslav
    No pokud máš na to "modu"+HD textury, tak podle recenze určitě.....
  • Veskoslav
    No sice je skvělé, že se omluvil, ale co z toho, když první týden hra naprosto nehratelná. A prskal jsem nad tím, že když jsem se otočil, viděl jsem jeden veliký šedý chuchvalec, co se postupně uráčil vykreslovat. Na co je mi akční pasáž a celá hra, když graficky je to naprosto katastrofální vliv jak optimalizace (ano hraje v tom optimalizace roli) tak to, že nejsou schopni udělat tak, aby to jelo na grafických kartách dvou největších výrobců.....A fandit iD? Potom, co předvádí? Ne, Těm akorát přeji aby zkončili někde v 6. levelu Dooma II a napořád.....
  • ucho
    jestli jsem to dobře pochopil, tak si mám raději zahrát původního Doom 3? (ještě jsem neměl tu čest hrát)
  • michaliuz18
    na co recenzovat takuto hru? staci napisat ze je to doom 1, 2 a 3 s DLC v jednom balíčku a na xbox, niekto da tomu 10 , iny zas 4 , ale je to uplne jedno lebo tie hry uz recenzie maju len su spojene do jedneho
  • Tak nejak nevim co se od tohohle ocekavalo. Doom 1-3 jsou fajn hry akorat je skoro kazdy zna a hral je. Takze v BFG edici asi tezko najde neco noveho , nevideneho. Otazka je co pan recenzent vlastne hodnoti , BFG edici ? Fajn z jisteho poghledu to muze byt i na 2/10. Ale trilogie Doom si urcite 4/10 nezaslouzi ani omylem. Muze to byt matouci treba pro lidi co k Doomu ani necuchli. (mozna jich par bude:) Osobne si myslim ze takovehle remaky by se recenzovat vubec nemeli , pokud to bezi na stejnem enginu a hry jsou obsahove stejne jako kdysi , tak mi to prijde zbytecne.
  • Bohužel, ale s tím se nedá než souhlasit...
  • Problém ovladačů, ne optimalizace. Školácka chyba, za kterou se Carmack veřejně omluvil. Já mám nVidii, takže jsem na tom byl ještě relativně dobře a týden na to jsem vesele hrál. Každopádně lidi s ATI to vidí asi jinak :) Zamrzí, ale co už. Rage pohřbili především sami hráči. Místo aby ocenili doslova božskou odezvu a celkovou rychlost enginu, užívali si nádherný scenérie a unikátnost prostředí, tak prskali nad škaredými plechovkami na polocích a hloupě to srovnávali s Borderlands a Falloutem. Přitom ID jasně avizovali, že se soustředí hlavně na akční stránku hry. A ta je bezkonkurenční. Lepší střílečku neznám, fandím ID a doufám v Rage 2.
  • Snad ted nikoho nepobouřím srovnáním s Black Mesa Source, ale remake dooma 3 je fakt prů*er. "Souboj" mezi HL2 a Doomem 3 tu v minulosti už byl, ale teď bylo poražené profi herní studio dílem bandy nadšenců.
  • Veskoslav
    Za 30 euro? Já si koupil Doom 3+ datadisk za krásných 150 Kč, Dooma I a Dooma II už mám doma dávno koupené a oba optimalizované na ovládaní myši atd. A celkově mě celý balíček vyšel na cca 300, což je +-3krát méně než za tuto hrůzu. Ať mi někdo říká, že iD nejede rychlíkem do hajzlu....Nejprve katastrofální Rage (nemyšleno na hru, ta je skvělá, ale katastrofální optimalizace pro pc) a teď něco, co se tváří, že by to mohlo být dobré.....
  • Veskoslav
    Id Software....Obvyklé u jejich her. Bohužel. Zkus aktualizovat ovladače hry, pak přeinstalovat hru a znovu zkusit. Mě to pomáhalo dříve.
  • Nemá někdo podobný problém ? U dooma 3 mi brutálně sekají videa i hra , vypadá to jakoby zpomaleně pomalu je z toho slideshow ..... hw nároky splnuji 1000x
  • já naopak 3D velmi uvítal, jinak víceméně s recenzí souhlasím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit