-
Doom 3 + ROE jsem si nedávno koupil na Steamu za 3,75€, takže toto pro mě nemá smysl. Ale souhlasím s surikatou. Pro konzolisty dobrý.
-
Spawnují se víceméně jen Impové, a to jen při akčnějších pasážích. Tipnul bych to tak půl na půl. Ze zdí vylejzaj pořád, z podlahy taky a rádi to dělaj na poslední chvíli (klasická lekačka), z trubek, zpoza falešnejch zdí... Archon vyvolává samozřejmě dál. Je to už dlouho, co jsem hrál původní verzi hry a fakt jsem si nedělal statistiku, kolik se jich teleportovalo. Ale upřímně mi to přijde dost stejný.
Mezi BFG a klasikou jsou na PC asi jen 2 podstatný rozdíly:
1. Baterka, která je konečně připevněná na brnění (a nesmyslně rychle se vybíjí a ještě rychleji nabíjí, nedává smysl a otravuje)
2. Mnohem víc munice. Ne snad, že bys všechno bral raketometem nebo BFG, to vůbec ne. Ale pokud máš rád brokovnici, tak tě hra nenutí ji střídat třeba za samopal. Nábojů do rotačáku je taky dost, ale ten se na běžný nepřátele moc nehodí, takže ve finále bereš skoro vše brokovnicí. Jestli je to vada ať každej posoudí sám.
Jinak jsou to prakticky totožný hry, což je i důvod, proč to na PC moc nedoporučuju. Ale schíza, že se z toho stal Doom pro dětičky je zbytečná. Fakt to není pravda. -
No myslim ze stal 1599 , ale to je fuk. Tak pro PC hrace to za 30 euro smysl nema , pro konzolistu ale jo a neni to nijak predrazeny , kdyz se clovek podiva treba na PSn store a ruzne remaky starsich her do HD rozliseni tak ceny nejsou o moc jine nez cena BFG edice.
-
Ale ty vidíš. Je to zesvětlené. Teď jsem koukal na první misi a vypadá to, jako kdyby tam za ním pobíhal osvětlovač....
-
:) takže ako som písal dávno, prakticky žiaden remastering grafiky iba obyčajný o*eb na mladšie konzolové ročníky ...zistilii, že hra vyzerá i po 8 rokoch stále dobre (prakticky i lepšie ako niektoré dnešné konzolovky) tak sa z nej rozhodli ešte niečo vytĺcť. Vtipné je, že sa drbali s úplne bezvýznamnými zmenani ako priehladnosť slnečných okuliarov alebo zmena účesu na niektorých NPC pričom všetko ostatné nechali v pôvodnom stave :) nechápem prečo...
-
FAIL. CO dodat. Měli předělat Doom 3 do původníhoi enginu a bylo by to víc cool. :)
Navíc po zmiňování nového("") Dooma 3 klukama z Gamescomu to vypadalo jako fajn hra :D (taky epic)
Kdo nezná soft SKULLTAG, tak si jej určitě najděte, stáhněte a sežeňte složky s DOOM 1 a 2 a spusťte přes něj. Lepší herní zážitek moc nenajdete. Stejně tak jde přes něj spustit Heretic a pod.. Prostě klasika nadevše! *3* *4* (podpora myši, nastavení... boží! a nebo to hrát i bez myši; taky podpora online hraní) -
No jo, takže on dělal hru na neexistující ovladače? On vždycky uměl kecat....Já měl nejnovější ovladače, týden před Rage aktualizované a přesto hra šla spustit maximálně do základního menu. Arma II je ten samý případ, ale člověk ji alespoň mohl spustit a hrát, což Rage nešel. A srovnání miminkovského studia z Čech a iD je docela mimo:) Battlefield s lagem? To je asi jako když se tvrdí, že se laguje Sg S II a pak se zjistí, že si to člověk "zasere" tunou věcí.
-
Doom 3 na pc v době vydání stál 1299. No 30 euro za něco, co je X let staré a ještě v horším stavu než to, co máme k dispozici my v původní hře+módy od fanoušků, tak je to zlodějina.
-
Proc by melo byt 30E zlodejina ? Dneska jsou hry celkem uz levne . Pokud si pamatuju tak Doom 3 se prodaval kolem 1500-1800 kc tenkrat. Pokud konzolista Doom 1-3 nehral tak 30E za tri hry + pridavek je ok.
-
Nezmizelo, zahraj si to. Falešný zdi i se zombiema a příšerama zůstaly, stejně tak se schovávaj v těsnejch prostorách, koutech apod. Takhle vznikaj fámy...
-
Jo pravda , kdyby BFG edici na PC nedali , to by bylo kecu..
na konzolich jiste smysl ma.. -
Carmack prohlásil, že vydali hru na ovladače, který v době relasu nebyly veřejnosti dostupný. Tolik k oficiálnímu vyjádření, víc k tomu říct nemůžu. A po týdnu jsem "už" hrál. Taková Arma je téměř nehratelná ještě několik měsíců po vydání, to se jí ovšem v českých luzích a hájích rádo promíjí *4* U áčkovýho titulu to průšvih určitě je, ale pak zas Rage šlapal výborně, což se o spoustě dnešních (a dost úspěšnejch) her říct nedá - Battlefield například s jeho příšerným lagem a tunou bugů, který moc nemizej.
-
No vsak jo, decka , dneska uz nejsou a doslo jim jaky mleli kraviny tenkrat a mysleli ze maj urco pravdu:)
-
Víte, co je opravdu hodně trapný? Nedávno vyšel Half Life Black Mesa, zdarma a to je to komplet graficky předělaný...tohle vypadá stejně( možná i hůř) a chtěj za to prachy...Na*cat do huby *16*
Kratos je zase na*ranej! -
Spamowali, ale málokdy, většinou to byli vyvolávána Archonem, většinou Impové lezli po stěnách a byli už vyvoláni, vyvolávání démonů nižších bylo až v pekle. Jinak ne, což to je "nové". Po pravdě kdo si to na konzoli koupí za takové penize? Jde o to, vytřískat z toho prachy za každou cenu a chtít za hru z roku 2004 30 Euro je pouhá zlodějina.....
-
nesmysl, je tolik titulů, mezi kterými si může každý najít ten svůj. jen řadu lidí už hraní nebaví a nedokážou se toho koníčku vzdát a přejít na jiný...
-
No jo, náš konzolový odborník.....S pc to šlo z kopce? No jo, hulíme to hodně často?
-
Dost jednostranná recenze, která je výstižná asi tak přesně z 33,33 %. Kupovat to na PC moc smysl nedává, teda pokud si někdo nepotrpí na 3D, tady nemůžu nesouhlasit. Na konzole je to ale přesně naopak. Grafickej rozdíl mezi verzí pro Xbox a Xbox 360 je dost markantní, a na Playstationu je DOOM 3 poprvé.
Ruku do ohně za to nedám, ale za oranžovýho záblesku se příšery spawnovaly už v původní hře, nebo? Hodně jich vylejzá ze zdí, číhá za dveřma, ale při intenzivnější akci se holt spawnují teleportem.
Zesvětlení - s tím bych byl opatrnější. V originále nebyla prakticky žádná osvětlená místnost, a to ani před vypuknutím démonní invaze, takže se z obyvatelstva Marsu museli pomalu stávat krtkové. Přinejlepším šero. Teď je to naopak přirozenější a temná je hra pořád víc než dost. AA hra má a schválně můžeme vyhlásit soutěž v hledání zubatejch okrajů *15* Textury jsou ale oproti PC verzi netknutý, stejně tak některý modely by zasloužily v roce 2012 přidat pár polygonů navíc.
Celkově vzato je to od ID krok pochopitelnej. Přivedly Dooma 3 tam, kde doteď nebyl (nebo ne v takový podobě) a kde jsou největší prodeje her - na konzole. PC hráči nemá kromě 3D moc co nabídnout. Podle mě to pan Švagr zbytečně hrotí a vylejvá si vztek ze zklamání z PC verze, pro což mám pochopení *3* -
Na to nadavali mozna tak decka, ja nadaval na to, ze v dobe, kdy lidstvo lita na Mars neni schopne pridelat svitilny na zbrane.
-
Remake HL byl skvělý počin - nové prvky, odkazy na HL2, pěkná grafika (mě osobně se teda libila) apod..
Half Life je pro mě srdcovka a remake byl přesně podle mého gusta (až na zkrácení on the rail mise)