-
Predátore, pokud jsi nehrál, pak budeš nadšen! odkaz
-
Je remake a remake, kdyby predelali puvodni D1 a D2 do vylepseneho enginu D3, tak pro ne? Nebo kdyby prevedli D1,2,3 do enginu D4 tak by to bylo bozi. Takto je to odpad. Skoda, clovek by tak mel moznost porovnat, kam se posunul vyvoj akcnich her od roku 93 => do ().() - aspon z pohledu level designu
-
Já právě Doom 3 hraju posledních pár dní a jsem v posledním levelu :)))
Mimochodem bavím se náramně... víc než u kde jaké nové fps. Holt stará dobrá klasika, kdybych si mohl vybrat, chtěl bych se vrátit do dob Wolfa, Hexena, Blood atd .... -
Jo, na nVidii chvíli, na Ati asi měsíc. Textury se načítaly neustále, pořád a všedu s dobrou vteřinovou prodlevou. Když bych chtěl bejt jízlivej, tak to po většinu času vypadalo fakt jako Borderlands *1* (Nic proti tý hře)
http://www.youtube.com/watch?v=I1k_Dv46bBw
Svížně hra běžet doslova musela. Jednak je skvěle optimalizovaná a je taky vidět, že dělali dost kompromisů. Statický nasvícení, místo 3D mraků jen textura (zato nádherná)... -
Já do vývoje nevidím, ale přijde mi docela pofiderní představa, že ve studiích (a kór takhle velkých) pracují pouze s ovladači, který jsou v danej moment volně přístupný veřejnosti. Bohemku s ID jsem nesrovnával, srovnával jsem reakce hráčů na 2 hry - to je dost podstatnej rozdíl a mimo jsi tentokrát ty. BF 3 má lag jako sviňa. Abych měl na německým serveru ping 25 ms a sejmul mě maník s 15 ms dobrou vteřinu po tom, co jsem zaběhl za roh, to jako není lag? Nebo že do někoho z bezprostřední blízkosti nasázíš tucet kulek a on to přežije se 100 %, zatím co ty zemřeš, to není lag? A skutečně to nemá nic společnýho s připojením nebo daným serverem (tedy ano, ale v přirozený míře jak všechny onlinovky), to je bohužel netcode made by Dice a způsob počítání zásahů, Frostbite 2 unique feature *3*
-
V te dobe vysel take HL2.Ten uz taky dle tebe stal za prd?
-
Rage byl na PC fakt takovej děs? Já si to koupil na PS3 a obával se žo to bude mít problémy s kolísaním FPS, ale jelo to božsky.
-
Kdyz uz chces trollovat,tak si aspon dej tu praci a zjisti si data vydani obou dilu.
Ach jo :-D .
Nemluve o tom,ze BM:S je modifikace par nadsencu ,tak fakt nevim co by sis jako predstavoval. -
A proto se už několik let nevěnuješ hrám a radši sázíš brambory že? V tom případě bych ti doporučoval sledovat spíš Přemka Podlahu
-
Nevím, co by sis představoval. Dělalo na tom zadarmo pár lidí několik let. Myslíš, že by byli schopni pokaždé překopat už hotové levely a přidat do nich efekty z nového Source enginu? To by BM nevyšla vůbec. A nebo měli rovnou použít úplně jiný engine? A i tak - Quake engine -> Source engine je dost velký skok. O dost větší skok, než Doom 3 -> Doom 3 BFG, navíc zadarmo.
-
To máš sice pravdu ale Black Mesa Source nedělalo VALVe ale fandové a ty pokud na to nemají práva to nemůžou prodávat a proto to stáhneš jako modifikaci a normálně zapneš ve steamu a Doom 3 BFG si ID předělávalo samo tak proto je to za peníze.Kdyby si VALVe dělalo předělávku HL 1 do nynějšího Source enginu tak bych řekl že by to taky bylo za peníze.I když asi cena by byla menší jak znám VALVe…
-
borci doom 1,2 s brutal modem je nejvic bomba na todle uplne nasr4t ;)
-
Black mesa je remake ze 14 let stary grafiky do 10 let stary grafiky, coz je fakt pecka..
-
to mela byt reakce na god-of-wara
-
*vrhají
-
Black mesa je remake ze 14 let stary grafiky do 10 let stary grafiky, coz je fakt pecka.
-
No já se těšil hlavně na vylepšenou grafiku, vyhlazené modely a textury naopak ostré jako břitva *13*. Můžete mi někdo napsat, jestli výstřely ze zbraní konečně osvětlují místnost a vrhá stíny (hlavně Plasma Gun)? V původní hře to tuším nebylo...
-
By me docela zajimalo kolik lidi delalo na tom BFG *15* Jen doufam, ze podobne fiasko nebude i Baldur's Gate *9*
-
tak pro mě je to jediny plus protože původního sem nehrál jelikož sem na to neměl mašinu, takže teď si to aspoň můžu zapařit jak na xboxu tak na pc. to je jediný plus :)
-
Ano. Většina míst, kde se z centimetru na centimetr střídá světlo s dokonale černou obrazovkou, byla zmírněna nebo odstraněna. Holt stínování z roku 2004 :) I teď jsou stíny příšěrně ostrý, nějaký ambientní nasvícení neexistuje, ale už to tak nebije do očí. Jestli na tom někdo stavěl hratelnost, tak bude zklamán.