Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z redaktorem absolutne nesouhlasim

Hru jsem kupoval hlavne kvuli 3d vision a uzil jsem si ji poradne v tech brylich

Presto vsechno je tahle edice povedena i pro lidi ktere 3d nezajima. V originalnim doom3 (ale i quake 4) jde rozpoznat takove trhani pri pohybu i pri vysokych fps (ne nemel jsem slabou grafarnu a to 7800gtx pak 8800gtx v 2006) a hodne me to  iritovalo, mozna to nekomu nevadi ale ja skripal zubama. V BFG edici je to dikibohu odstranene takze za mne obrovske plus. Graficky tady zmeny nejsou, mozna podpora sirokouhlich monitoru stoji za rec, ale po herni strance tady zmeny jsou: vice munice dela hru trochu vic akcni, neni treba odemykat kazdej sejf a sbirat a tolik setrit munici. Taky mate jiz moznost svitit a strilet zaroven. Doom3 v originalni verzi se mi libil hodne ale v bfg edici je jeste o neco lepsi, proste vic akcni i kdyz porad to ma tu spravnou atmosferu.. Doom3, ressurection of evil, nove lost missions (nechapu co na nech autor tak nenavidi) stary doom1 a 2 v lepsim technickem stavu a  s 3d vision podporou v jednom hezkem baleni. Za mne hodne dobry nakup, prosel jsem to jiz snad 5x a pokazde uprednostnim bfg pred originalem

• Doom has find His doom
    • smejki
      has find? -_-
      • Ja Her Grammar Nazi Obersturmfuhrer
        • smejki
          her? -_-
          • to her není anglicky ale nemecky blbče :D
            • smejki
              ježiš, dík! je mi blbě, mám letní pneu, ale tys mi prosvětlil sobotu *15*
            • Failing Spreee
            • deridon
              fail.. double fail.. triple fail.. mo-mo-mo-monster fail!
            • 13_11
              No právě! Ty „blbče“ :-)

Failing Rampage!
            • Kdyby něco tak správně je to Herr *2*
  • To že nějakej studentík nemá na 3D tv neni důvod aby strhal dobrej balíček klasiky za dobrý peníze (navíc na ps3 nikdy nevyšlo). Já osobně hrál dooma na pc a teď si ho pořídil i na PS3 hlavně kvůli 3D, a stejně je to za ty prachy super a 60fps při 1080p 16:9 ve 3D je prostě bomba + klasika 1-2 dooma a datáče co mi předtim utekly. Čtu váš web denně, ale buď tu piště recenze co něco říkaj a sou profi, nebo tu nechte psát blbečky a já na váš web z vysoka se... *11* tohle je ostuda chci se něco dozvědět o hře a né číst něco od někoho kdo neumí ani psát (stylistika atd - celej obor, žurnalistika se tomu řiká) de to tu dolu a musim sledovat zahraniční weby protože tady je to amaterismus
    • Stejně si nemůžu pomoc ale hrát doom 3 na gamepadu to musí bejt hardcore:-D
  • já naopak 3D velmi uvítal, jinak víceméně s recenzí souhlasím.
  • takové lidi jako pan autor toho článku by měl dostat pořádně ale pořádně po hubě !!! sám by v životě nenapragromoval žádnou hru (chci říct že mám nějaké zkušenosti a vím co je to horda práce) a bude si otevírat hubu na špacír....kdo souhlasí pls o like :) - pan recenzent je totální šašek.
  • 4/10? ale jděte, po 10 letech koupeno v akci na Steamu za 2 kila, nejnovější Wolfenstein po hodině hraní odinstalován a hurá na BFG D3 edici. Musím říct, že to jedu po druhé, vše už jsem od posledně zapomněl :) a stále to baví jako poprvé. Za mě alespoň 7-8 z 10.
  • michaliuz18
    na co recenzovat takuto hru? staci napisat ze je to doom 1, 2 a 3 s DLC v jednom balíčku a na xbox, niekto da tomu 10 , iny zas 4 , ale je to uplne jedno lebo tie hry uz recenzie maju len su spojene do jedneho
    • Veskoslav
      Není to Doom III......Rozhodně není. Už podle gameplay jde vidět, že míst, kde Vám vpadlo zombii do zad a vy jste si myslel, že je tam zeď, špatně osvětlená schdiště atd. To všechno zmizelo. Stala se z toho tuctová akční hra na zastaralém enginu.
      • Nezmizelo, zahraj si to. Falešný zdi i se zombiema a příšerama zůstaly, stejně tak se schovávaj v těsnejch prostorách, koutech apod. Takhle vznikaj fámy...
        • Veskoslav
          Ale ty vidíš. Je to zesvětlené. Teď jsem koukal na první misi a vypadá to, jako kdyby tam za ním pobíhal osvětlovač....
          • Ano. Většina míst, kde se z centimetru na centimetr střídá světlo s dokonale černou obrazovkou, byla zmírněna nebo odstraněna. Holt stínování z roku 2004 :) I teď jsou stíny příšěrně ostrý, nějaký ambientní nasvícení neexistuje, ale už to tak nebije do očí. Jestli na tom někdo stavěl hratelnost, tak bude zklamán.
      • Ale to je dusledek toho ze v dobe vydani Doom 3 nejvice lidi nadavalo na to ze hra je prilis tmava a nemaji baterku..takze to tady bylo opraveno..nas zakaznik nas pan.)
        • Veskoslav
          Na to nadavali mozna tak decka, ja nadaval na to, ze v dobe, kdy lidstvo lita na Mars neni schopne pridelat svitilny na zbrane.
          • No vsak jo, decka , dneska uz nejsou a doslo jim jaky mleli kraviny tenkrat a mysleli ze maj urco pravdu:)
  • DzokiSK
    Nemám rád takéto reworky, hlúposť podľa mňa a pre hráčov starého Dooma waste of time *3*
  • No jo, doom 3, to je pro me meznik, kdy to s hrami pro pc zacalo jit z kopce. Adorace grafiky za cenu nudneho linearniho predskriptovaneho koridoru. V te dobe zacala upadat hratelnost her, zacaly se prizpusobovat mainstreamu a konzumu.
    • V te dobe vysel take HL2.Ten uz taky dle tebe stal za prd?
      • Presne tak, dalsi linearni naskriptovany koridor, predchudce codu.
        • Je mi jasny,ze budu krmit trolla,ale tohle se fakt neda *1* .
          Uvedomujes si ,ze dle tve definice je predchudcem CoDu temer kazda fps co kdy vysla od dob HL1 rekneme po HL2.Sand box fps jsou zalezitosti prevazne poslednich nekolika let.
          Takze dle tebe byly vsechny fps sr*cky az do prichodu sand box her?Tedy i ta era pred D3 a hl2,kterou tady vychvalujes.Mas v tom nejaky zmatek *1* .
          To by me vazne zajimalo,jake fps si tedy v te dobe hral,kdyz hl1 a hl2 jsou dle tebe sr*cky a predchudci CoD. *1*
          Linearni koridorova hra neznamena automaticky spatnou hru,kdyz se k tomu spravne pristoupi,coz neni pripad poslednich dilu CoD.
        • Jsi si trošku popletl data?! Ale jak se říká... Don't feed the troll
        • Veskoslav
          HL2 předchůdce CoD? Dej si takovou facku, že třískneš hlavou o stůl napsat takovou debilitu.
    • A proto se už několik let nevěnuješ hrám a radši sázíš brambory že? V tom případě bych ti doporučoval sledovat spíš Přemka Podlahu
      • Ne, proto uz nekolik let mam konzoli a na pc se venuji prevazne indie scene.
        • Tak já mám taky konzoli a sra*ky nepíšu, takže přes xko, nebo psko se tím nenakazím
    • ucho
      nesmysl, je tolik titulů, mezi kterými si může každý najít ten svůj. jen řadu lidí už hraní nebaví a nedokážou se toho koníčku vzdát a přejít na jiný...
      • Tak mi doporuc plnohodnotnou alternativu jagged aliance, mechwarrioru nebo ufa.
    • Veskoslav
      No jo, náš konzolový odborník.....S pc to šlo z kopce? No jo, hulíme to hodně často?
      • Na konzoli jsem zacatecnik, zato pc scenu sleduji od zacatku. Ano, v te dobe to zacalo jit s pc hrami z kopce a dovedlo to pc platformu do podruci konzoli. A pocatek tohoto upadku je prave ve hrach jako doom 3.
        • Pc do područí konzolí... tak zrušme Pc, jsem zvědav jaká hra kdy vyjde na konzoli *1*
        • Veskoslav
          Fakt čím dál horší......Raději ani nekomentovat.
  • Řekl jsem si DOOM 3 jsem nikdy nehrál tak je čas to napravit, první 2 hodiny to nebylo tak strašný ale postupem času si uvědomíte že je to pořád ta samá nuda nepřátelé sežerou přibližně půl zásobníku, vyhnout se nepřátelským střelám je docela o nervy jelikož skoro celá hra se odehrává v uzavřených a úzkých prostorech a nepřátelé se spawnují přímo před vámi a většinou hned potom za vámi nebo obojí najednou (pořád dokola) a ze soubojů se stáva naprostá otrava. Boss fighty nejsou taky nic moc a polovinu hry vás bude otravovat "zlověstný smích" a zvuky portálů.Pokud si chcete zahrát DOOM zkuste spíš 1,2 nebo 2016 a pokud si chcete zahrát střilečku s nádechem horroru zkuste F.E.A.R.
    Podtrženo a sečteno tomu dávám 3 z 10 (nevím jestli to tak bylo i s původní 3 ale BFG je fakt strašné).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit