-
já to smažím na xboxu360 a vůbec mě to nepřijde špatný tahle bfg edice, grafika je vylepšená, lost mission není vůbec špatnej, jediný co mě štve, že když se to nainstaluje na hdd, tak nejdou spustit doom 1 a doom 2, ale jinak hodně dobrý..............
-
Black mesa je remake ze 14 let stary grafiky do 10 let stary grafiky, coz je fakt pecka.
-
-
Ten skok z HL1 enginu na source engine(coz je 6 let rozdil )je mnohem vetsi posun po vizualni strance,nez dokazaly hry od vydani HL2 po soucasnost(tedy od roku 2004).
Kdyz uz tady hazes ciframa,tak by to chtelo je dat trochu do kontextu.Graficky pokrok ve hrach se totiz od vydani posledni generace konzoli vyrazne zpomalil. -
Kdyz uz chces trollovat,tak si aspon dej tu praci a zjisti si data vydani obou dilu.
Ach jo :-D .
Nemluve o tom,ze BM:S je modifikace par nadsencu ,tak fakt nevim co by sis jako predstavoval. -
-
BM ale nema grafiku na urovni HL2. Mimochodem ze to bylo v pulce listopadu 2004 si pamatuju moc dobre, celej den jsem jsem se to snazil sehnat a rozchodit xD Btw uvedomte si, ze jsem reagoval na prispevek, kde se psalo o chcani do huby takze nevim kdo je tady troll.
Ja jsem jenom napsal fakta, grafika je fakt 10-8 let stara a pokud by ta hra vysla dneska jako novinka tak by po ni nesteknul ani pes narozdil od Dooma3. -
-
Napsal si fakta?Vzdyt ani ty fakta si nenapsal spravne.
A srovnavat amatersky mod s komercne vydanym "remakem"(jestli se to tak da vubec nazvat) s mnohonasobne vetsim a zkusenejsim tymem za nim nebo dokonce to stavet do roviny "pokud by ta hra vysla dneska jako novinka ,tak by po ni nesteknul ani pes" je fakt ulet.
Je to MOD,vytvoreny PAR nadsenci rozstrousenych po celem svete o takovem rozsahu ,ze je to maly zazrak,ze to vubec dotahli do konce.
Vazne si myslis,ze si zaslouzi kritizovat kvuli technologicke zastaralosti dane pouzitou technologii,ktera v dobe zacatku praci patrila na spici?
A na rozdil od tohoto remaku D3 na BM kluci odvedli obrovsky kus prace a investovali do toho obrovske mnozstvi casu,vse vytvoreno nove od zakladu.
To se o D3:BFG rict neda.
A presto podle me BM:S vypada lepe. -
-
Osobně bych neobhajoval Black Mesa tím, že to je amatérský mod (on to ani mod vlastně není, je to hra na Source SDk). Sami tvůrci měli za cíl udělat hru, která by byla dobrá jako od Valve., tj. srovnatelná s AAA hrami
Nikdo asi nerozsoudí, jestli se jim to povedlo, ale hra to je výborná.
Krtizovat je za možnosti enginu, ale fakt není fér. -
-
Je to hra vytvorena amaterskymi tvurci,v jejich volnem case,pomoci nastroju poskytnutych moderske monunite a je zdarma.
Podle me je to tedy mod i kdyz obsahove na mile daleko vetsine modu. *3*
-
-
-
-
-
to mela byt reakce na god-of-wara
-
-
Na mým chcípáckým notebooku to jede líp než originál ale taky to vypadá o dost hůř.
Textury vypadají asi jako medium, v dálce ješte hůř, s ultra se to srovnat rozhodně nedá.
AA max x4 namísto x16. Jediný co přidali je motion blur a ten tomu dává tak akorát ránu z milosti.
Jako výhoda se dá uvést že hra si perfektně rozumí s win8 a dx11 takže jak sem psal na začátku na notebook super.
Jestli to chcete tak bude nejlepší počkat si na STEAM sale.
A nebo jak říká Dicks Oak: "You can have it Steam or nosTEAM". -
Nebavila mě ani původní verze trojky čili tohle by mě na pr*** asi neposadilo. Zbytečnost.
-
-
Původní verze trojky tě nebavila! To je tak vzrušující a sem šťastný že to vím. Teď můžu konečně v klidu umřít.
-
-
Takovej hnuj, myslim D3 BFG.... D3 byla prumerna hra uz v dobe vydani, a jedine co ji trochu vyzvyhovalo byl engine. Tak a je to venku ted se treba poserte.
-
hmmm, dle textu recenze mi prijde 4 jeste moc. todle je na 2/10 a doporuceni koupit si doom 1, 2, 3 a RoE samostatne, protoze jsou lepsi.
-
Ja som spokojny, nič extra som nečakal, nič extra som nedostal, zahral som si opeť Doom3, RoE v novej grafike - MILUJEM TU HRU- , par stratenych levelov, par hodin nostalgicky jednotku a dvojku, otazne je, či to stoji za tie prachy, a ja mysllim, že nie, pretože texture packy su zadarmo. Bud mali ešte niečo pridať, alebo znižiť cenu, aj ked vieme, že za všetko nove hned pytaju velke prachy a treba si počkať...
-
-
Keby aspoň použili na steame spravny prepočet dolar-euro vyšlo by im 23€ a to je trošku rozdiel.
Ale bude Vikend Deal... *1*
-
-
Off Topic:
K dispozici je řada nových informací k The Elder Scrolls Online.
Primární zdroj informací: http://elderscrollsonline.com/en
Doporučuji především články:
http://acolytesguild.wordpress.com/2012/10/22/elder-scrolls-online-preview/
http://elderscrollsotr.mymiddleearth.com/2012/10/22/finesse-synergy-and-you-how-it-all-fits-together-in-elder-scrolls-online-3/
http://elderscrollsotr.mymiddleearth.com/2012/10/22/eso-press-summit-your-character-development/
Omlouvám se za to OT, ale aspoň nějak jsem na nové informace k ESO chtěl upozornit. -
-
To hoď do diskuze pod bleskovky, tady to je stejně k ničemu.
-
Díky za mínuska. Mínus v této komunitě znamená výrazné plus, když vidím, co se tu pluskuje a co mínuskuje. Takže ještě jednou díky a prosím, chci více mínusů. Je to pro mě pochvala. *3*
Každopádně jsem chtěl upozornit na něco, co by mohlo výraznější část normální komunity zajímat. Mohl jsem to taky šoupnout k minecraftu, ale tam by mi nejspíše hrozili smrtí vzhledem k tolerantnosti hráčů téhle hříčky, anebo si počkat bůh ví jak dlouho, až se tu k danému tématu objeví příspěvek. *4* -
-
"Vy*ral jsem se do obýváku a vy mi za to dáváta minuska. Díky za ně. Minus v tomhle domě znamená výrazné plus, když vidím, co se tu pluskuje a minuskuje. Takže ještě jednou díky a prosím, chci více mínusů. Je to pro mě pochvala.
Každopádně jsem chtěl udělat něco, co by mohlo výraznější část normální komunity zajímat. Mohl jsem to taky šoupnout do kuchyně, ale tam by mi nejspíše hrozili smrtí vzhledem k tolerantnosti kuchařů, anebo si počkat bůh ví jak dlouho, až se někdo vy*sere do záchoda." -
-
no vidíš, za tuhle pitomost by si měl dostat mínusek hromadu.. ale jak jsem psal, mínuskování a pluskování se řídí kvalitou členů fora..
Ale moje chyba, neměl jsem to sem dávat...
-
-
Kdyz tohle by se vice hodilo dat do belskovek,nez do diskuse pod konkretni hrou. *3*
-
-
-
Doporucuju s UltimateHD modem (vylpsuje vyrazne grafiku i gameplay, hra je o dost tezsi) spolu s ceskym dabingem of Fenixu, pro fanousky puvodniho D 3 nelze nez doporucit.
-
Tak doom 3 je hlavně PC hra a tam se to podělalo, na xboxu to možná vypadá dobře, ale na PC to mělo vypadat mnohem líp.