Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • borci doom 1,2 s brutal modem je nejvic bomba na todle uplne nasr4t ;)
    • Souhlas. Brutal Doom je skutečný Doom 3. .)
  • Momentálně hraju Brutal Doom, doporučuju všem doomařům. Nepřekonaná FPS řežba. Takhle bych si představoval Doom 4, akorát v lepší grafice. :)
  • Asi si radsi pujdu zahrat to Crazy Taxi. Jeste bych to nekde mel mit.
    The Offspring - All I Want...
  • Pro fandy mého typu je to super věc která jede i widescreen. Mám poctivou origo Doom 3 před lety dohranou, pak na test rozehranou ISO PC verzi BFG edice, a objednanou BFG edici pro PS3. Už se moc těším až si zahraju veškerý obsah BFG edice v obýváku na pořádný bedně! Jde jen o to jaký je kdo fan, nikdo vás nenutí si to kupovat. Zároveň docela chápu autorovo kritiku, recenze narozdíl od této edice není jen pro Doommaniaky.
  • Funguju na tom aspon mody? http://www.moddb.com/mods/the-dark-mod
    • Prej ne, coz by bylo velice spatny.
  • Tak tohle me docela mrzi, ponevadz Doom 3 mam opravdu rad. Nekdy v loni jsem si na zkousku zahral na Kubuntu a hned zacal uvazovat o koupi teto edice na ps3. Ted vidim, ze je lepsi pockat az pujde do slevy... a nejspis poradne. Shodou okolnosti mi minuly tyden prisel Rage AE za 15 dolaru vcetne posty, takze skvela cena, ale ze hry mam docela rozpacite dojmy. Graficky je to velmi vydarene, bohate na detaily, ale zarazi mne spousta nedodelku v zakladnim gameplayi, pouzite archaismy, neprehlednost dossieru a hudu, zvuky a chovani nekterych zbrani snad zkopirovane primo z dooma, ovladani vozidel trochu jak wacky wheels, otresna koridorovost levelu a pomerne nudne prvni tri hodiny. Celkove vzato "nic moc". Dam tomu jeste sanci par hodin, jestli se to nerozjede, pujde do policky.
    Jinak D3 je skoda...zahral bych si i dnes.
  • Nejvíc mě dosrala ta mise "ve stoce" z datadisku, kde pro zjednodušení ubrali sbíraní kyslíkovejch bomb po mrtvolách zombíků, tudíž to z fakt nejzáludnějšího úseku hry udělalo jen procházku krapet smradlavym sadem... ale jelikož mě jistý smrady zvráceně voněj, tak HAMBA!:) Jináč bezva záležitost, kterou si už druhej tejden po nocích bestiálně užívám!
  • Nevíte o dobrých modech na původního D3+datadisk? BFG edici jsem "zkoušel" a nepřišlo mi, že bych za stejný obsah musel znovu platit.

Ale slyšel jsem (nebo spíš někde jsem četl a už nevím kde) o spoustě modů, který D3 minimálně graficky vylepšují, tak bych to chtěl zkusit.

EDIT: Tak nic, už jsem něco našel: http://pc.gamespy.com/pc/doom-3/1224919p1.html
  • Mise nudné? vůbec bych neřekl naopak nejlepší s celé série s tímhle hodnocení nelze souhlasit... *3*
  • nevíte proč mi bfg edition nejde ? splnuju mini pozadavky (intel celeron 2ghz , 2gb ram , ati radeon HD3450)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit