-
FAIL. CO dodat. Měli předělat Doom 3 do původníhoi enginu a bylo by to víc cool. :)
Navíc po zmiňování nového("") Dooma 3 klukama z Gamescomu to vypadalo jako fajn hra :D (taky epic)
Kdo nezná soft SKULLTAG, tak si jej určitě najděte, stáhněte a sežeňte složky s DOOM 1 a 2 a spusťte přes něj. Lepší herní zážitek moc nenajdete. Stejně tak jde přes něj spustit Heretic a pod.. Prostě klasika nadevše! *3* *4* (podpora myši, nastavení... boží! a nebo to hrát i bez myši; taky podpora online hraní) -
tak pro mě je to jediny plus protože původního sem nehrál jelikož sem na to neměl mašinu, takže teď si to aspoň můžu zapařit jak na xboxu tak na pc. to je jediný plus :)
-
No já se těšil hlavně na vylepšenou grafiku, vyhlazené modely a textury naopak ostré jako břitva *13*. Můžete mi někdo napsat, jestli výstřely ze zbraní konečně osvětlují místnost a vrhá stíny (hlavně Plasma Gun)? V původní hře to tuším nebylo...
-
-
*vrhají
-
-
Hmm, hadam ze tady nikdo moc necte HW novinky a proc byl vubec Doom BFG udelan jak byl udelan. http://www.oculusvr.com/ jedna z prvnich virtualnich realit za prijatelne prachy. a doom byl v tomhle navrzen na jeji kompatibilitu, je jasny ze clovek jeste par let nemuze ocekavat nejakou uroven hardcore grafiky uz jen kvuli latency atd ale i tak ... srovnavat hru urcenou k absolutne jinym ucelum je zcestne.
-
nedá se říct, že by mě doom3ka nebavil, ale nedokázal jsem si ho užít. to asi proto, že tam je tak neuvěřitelný spektrum zvuků, že sem si u toho vždycky skoro ucvrnk do gatí
-
-
co se týče roku 2004. Doom3 se stal legendou už v den vydání, Far Cry měl líbivou grafiku a Half life2 tyhle dvě hry rozmetal na plné čáře *14*
-
-
A nejlepsi na tom je, ze i po tech 8 letech je ten Half Life 2 co se tyce single player fps stale to nejlepsi v zanru.
-
-
Jste jak stary dedci co vzpominaj na druhou svetovou , pritom to bylo nedavno..to je videt jaky jste jeste mladosi.)
-
-
evidentně nejsem sám, komu se tenkrát v osobním žebříčku HL2 pasoval na krále, který ne a ne padnout :P
-
JJ To boly casy :)
-
-
-
Proboha co jste čekali nějakej extra vylepšenej Doom 3???! no vás bych chtěl někdy pochopit nikdo ani nechápe že id se furt štourá v doom4 tak proč by se měl starat o doom3??!
-
-
ty jsi chytrej jak rádio, když tu hru vydaj za takovou cenu tak je to snad na místě aby to bylo sakra vylepšený a jestli maj práci na doom 4 tak tohle nemuseli pouštět do světa a když už jo tak za nějakou směšnou částku nebo jen na konzole.
-
-
sezente si CDOOM (classic doom) mod 1.1 pro hru Doom3. Je to 100% predelavka shareware episody 1 doom1, vcetne hudby. neexistuje lepsi mod.
-
Nemá někdo podobný problém ? U dooma 3 mi brutálně sekají videa i hra , vypadá to jakoby zpomaleně pomalu je z toho slideshow ..... hw nároky splnuji 1000x
-
-
Id Software....Obvyklé u jejich her. Bohužel. Zkus aktualizovat ovladače hry, pak přeinstalovat hru a znovu zkusit. Mě to pomáhalo dříve.
-
-
jestli jsem to dobře pochopil, tak si mám raději zahrát původního Doom 3? (ještě jsem neměl tu čest hrát)
-
-
jo, doom 3 s hd modem je lepší než todle
-
-
Nevíte někdo, jestli se dá sehnat HD mod rovnou v instalačce? *15*... jednou jsem se pokoušel tam ty soubory dosázet a hra jela vzhůru nohama v krásných psychedelických barvách *15*...
-
-
http://www.moddb.com/mods/cverdzislav/downloads
-
-
-
No pokud máš na to "modu"+HD textury, tak podle recenze určitě.....
-
-
http://games.tiscali.cz/tema/nostalgicky-krvak-wg-realms-2-duke-jako-heretic-a-doom-56267
Dík za odkaz, nicméně se ani nemůžu podívat na video, které mi samozřejmě nejede. -
-
V tom případě ještě jeden odkaz, ten nejdůležitější.
-