Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ah, ako ja nemam rad tento IDtech engine, mi pride vsetko vyrobene zo silikonu a potrete lakom, ale tak dufam v dooma, doofam v reinkarnaciu znacky
  • Doom je mrtvej uz od trojky a to uz nejakej ten patek bude.
  • vypada to strasne konzolove
  • jindra.veliky
    Nemuzu se dockat. Skoda jen, ze to nevyjde letos. Bral bych to spis nez nejakej blbej Skyrim v budoucnosti... *14* *14*
  • RIP doom 1993-2015, konzole si muzou udelat dalsi zarez...
  • jako tak že tě přitom neuvidí máma ?
  • trochu mě mrzí, že od doom 3 se zcela překryl s quakem. proč dali pryč ty modré, zelené a jiné barvy ve kterých se nesl doom 1+2... i přes snahu pojmout grafiku realisitky by to mohlo být zajimavé. to současný prostředí je hrozně unifikovaný, přijde mi, že jsem to viděl tak 100x. hra vypadá hezky, ale prostředí je zabržděný na doomu3 a tam to nebylo bůh ví co. prostě hraje si to moc na vážnou notu :(
  • C-BEAM
    pohyb řešit nebudu, ten vypadá OK a tato ukázka https://www.youtube.com/watch?v=NteAPGprDJk vypadá fakt super ale hromady nepřátel si představuji trochu jinak ... a možná jsem až moc zmlsanej Brutal Doomem.
  • dá se to dohrát stealthově?
  • Osobně z toho mám takové rozpolcené pocity.Grafická stránka je takový dnešní standard, neurazí ale ani si z toho člověk nesedne na zadek, což není nutně špatně, ale od DOOMa jsem přece jen čekal něco víc. Id hry dříve patřili vždy k naprosté špičče co se technické stránky týče. Ale nemůžu říct, že to vypada špatně, takže tady za mě dobrý.
    Na čem by to ale chtělo zapracovat jsou již zmíněné zvuky zbraní a dát monstrům IQ alespoň na úrovni toustovače, protože tady to bylo fakt tragické místy. A taky by mohli trochu navýšit počet nepřátel, třeba střídat klidnější části s nějakými arénami, kde by nepřátel bylo více.
    A to zpomalení času při výběru zbraně je vážně nutné??
    Navíc v roce 2015 mi u hry tohoto typu vážně chybí destrukce a interaktivita prostředí. Taková hrá si o to vyloženě říká.
    Jinak se mi to ale líbí, tak snad to bude podobně zábavné jako nový Wolf.
  • To poslední videjko je pěkná třešnička - nemůžu se dočkat...
  • A moderní CoDy jsou ještě horší. *3*
  • Štříknul jsem si do textilu...!
  • MrSanta
    Mě přijdou celkově zvuky zbraní tak nějak utlumené. Ale to taky může být nahrávkou. Navíc teď jim o málo badass zvuku zbraní bude psát půlka internetů, do vydání mají ještě kolem 3/4 roku, tak to třeba ještě trochen potuní.
    EDIT: tak jsem na jednom nejmenovaném konkurečním webu našel odkaz na kvalitnější videa a tam ten zvuk až tak slabě nezní.
  • To vypada lip nez jsem doufal!
  • Moc pekny, kdyby mi to někdo pustil naslepo hned poznam ze to je Doom:)
  • MrSanta
    Páč jsem se netrefil *1*. O ukončováku píše kolega nad tebou. Mea culpa.
    Neměl jsem na mysli aby vyhodili odřezávání části těl, to se mi taky líbí. Lehce nesouhlasím s tím urychlením animace pižlání. To by, v podstatě, znamenalo zvětšení účinnosti. Beru to tak, že je to zbraň a má určitou základní sílu. Takže něco pižlá pomalu, něco pižlá rychleji. Taky je možné, že motorovka bude mít nějaký alternativní mód útako, jako má standartní brokovnice ten burst fire mód. Soudím dle toho, že to u motorovky ukazuje cosi jako počet munice. Ale nevysledoval jsem, že by mu to ubývalo. Takže je to možná na nějaký ten overcharge typ útoku, díky kterému bude pižlat rychle. Spekulace :)
    EDIT: tak jsem to ještě omrknul a řekl bych, že ten alternativní mód u pily je jistota. Má tam nějakou ikonku a brokovnice, plasma rifle a heavy assault rifle to mají taky. Brokárna má burst fire, heavy assault rifle optiku. Plasmu neukázali. Takže něco extra by mohla mít i motorovka. Třeba si na ní přimontuje letlampu a při pižlání bude zároveň i rožnit :D
  • Kozy
    Nepřijde vám ta pila moc tichá?
  • Magister_Peditum
    Právě naopak, ty zbraně by mohly být daleko víc chlapácký. *15*
  • C-BEAM
    ta brokovnice vypadá jako granátomet *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší