Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevim ty sestavy mi přijdou uplně trapný hlavně ta za 50 tisíc, když třebas herní notebook ted jsem na jeden koukal stál okolo 40 litrů MSI GT780DX-623CS a má grafárnu s 3gb a ramky 16gb, samozřejmě velkej hadr a 4 jádro. Tak je pak ta velká bedna směšná když nedosahuje výkonu co se nacpe do notebooku, herní stroj za 50 litrů? pořádnej procesor, 24gb ram, 2 tb hadr a hlavně pořádnou grafárnu alespon s 3gb a neřikejte že se nevejdou do 50 litrů. Sakra za 50 litrů jsem si kupoval herní stroj skoro před 15 lety a ted jsou ceny uplně jinde.
    • Prosimte co to tady meles za sracky? :DDD
      Odkdy zalezelo na pameti grafiky boze? K cemu potrebujes 16 nebo dokonce 24 giga pameti???? Kdyz nemas pustenej najednou Photoshop, Vegas a virtualni masinu tak nevyuzijes ani 8 :DDDD A ve hrách už vůbec ne, mám moje paměti na reklamaci a i s 2 GB ram mi všechny nový hry jedou na plno bez škubnutí ;-)
      • Mechwarrior_bw
        nadbytok RAM je vhodný na ramdisk ... z 24 GB použiješ 6GB na systém a 18 GB ramdisk. Je to výborné napr. na úpravu HD videa, fotografií v RAW formáte, Photoshop, prípadne aj keď niečo sťahuješ tak ukladáš dáta na RD a tým pádom je hdd v klidu... keď zistíš že si stiahol blbosť tak to zmažeš :) A to sú okrem lepšieho komfortu možno aj dôvody prečo mi napr. môj HDD vydržal už 5 rokov a ešte rozhodne nevyzerá, že by sa niekam odporúčal *1*

chcem tým len povedať : ramky nie je nikdy dosť !!! :)
      • lžeš...
    • Na co by ti bylo 24gb paměti?
      • Třeba na windows 8 a nový hry co přijdou
        • Nebuď směšný. 24GB jsem v životě nevyužil ani na serveru od OVH natož doma. Nové hry v horizontu 5ti let nebudou potřebovat stabilních 8GB natož 24... A Windows 8? Kdo to bude sakra používat?
          • A jaký windows používáš ted? Stejně na ně budeš muset přejít. jako lidi z XP na 7
            • smejki
              Jardo, díky. Co příspěvek, to perla *15*
            • Většina české populace (bohužel) se ještě před rokem zasekla na starém Windows XP. To, že má přijít nový Windows je sice pěkné, ale podívejme se, jak dopadl Windows Vista. Žádná sláva to nebyla. Ono hlavně Windows 8 bude využívat úplně to samé, jako Windows 7, jen to bude grafické pozlátko ve stylu tabletu.

Opravdu jde vidět, jak někteří lidé utrácí peníze za zbytečnosti a následují korporace jako tupé ovce, které chtějí machrovat před kamarády v hospodě, jak mají nový systém, který je totožný s tím starým, ale má lepší grafiku a lepší Aero.
    • Problem je len v tom ze si pleties veci.Ta graficka karta moze mat 3GB v notebooku, ale samotna karta je "O DOST" slabsia.Nakoniec ten procesor v tom notebooku je smiesny 2,2 GHz ?
      TurboBoost nepocitam to je len hovadina , ked vies ako funguje tak je to vec bezpredmetna.
      Ten notebook by sa ani nahodou nevyrovnal ziadnemu testu tej PC zostave.
      Ani nahodou.

S GTX580 OC rozdrtis ten GTX570 na hadr....
    • Ještě by mě zajímalo k čemu je dobrej SSD disk s 64gb a dávat za to další tisíce když má komp 2tb hadr normální, nevim k čemu je teda tenhle dobrej, možná tak k rychlejšímu startu windows, určitě ne na instalaci her, tam by se jich asi moc neešlo:-
      • Doporučuji ti si přečíst možnosti SSD disků někde na internetu. SSD disky jsou výborná věc, která není primárně určena pro hry.
        • O to mi šlo, právě jsem se divil proč je tedy doporučujou do herní sestavy, teda on je ten článek stejně okopčenej a nebere se tady ta sestava asi jako přímo herní i když to tak lidi chápou.
      • Když je tady tolik chytrejch hlav k čemu je tedy ten disk dobrej?
    • Herni notebook za 40-50 tisic ma polovicni herni vykon jak desktop za 20-25 tisic. 6990M jako jedna z top notebookovych karet versus 560 jako stolni mainstream. Podle 3D marku 6990M cca polovicni skore. (Doufam ze se nemylim) Ve hrach to muze (a asi je) byt o neco lepsi, ale i tak. A msi - pokud bych mel msi tak ho necham na stole a radsi ani nezaviram. Tot ke kvalite jejich plastu. Fyziku nikdy neodrbes. NTB proste neni schopnej odvest teplo ze 100W CPU a 300W grafarny.
      • Mam herní notebook MSI už 4 roky a pořád šlape jak hodinky a dokonce na něm hraju na střední detaily poslední hry, ted třebas L.A. Noire a šlape to uplně v pohodě. NB MicroStar GX700PX-061CZ 17W/T75/2x1G/250G/DVDRW/BT, gf8600m 512mb, stál necelejch 35 litrů, nevim kde každej bere že msi je sr*č*a když ho ani neměl. Jasný PC je rychlejší to je pravda, ale i tak mi ta sestava přijde za 50 litrů uplně mimo.
  • Tak záplavy v Thajsku, hm. A já si říkal, co to na mě šijou za boudu, když WD Black 1 TB stál týden před mojí objednávkou 17 stovek a v den, kdy jsem si šel nechat sestavit počítač 3 a půl litru. To byl docela šok a nakonec jsem šel do levnějšího Seagatu, kterej i tak stál trochu přes 2. Taky mohli ten tejden počkat safra *1*
    • Asi si chtěl napsat 1 TB, protože dávat za 1Gb tolik peněz by byla šílenost *1* Ale taky docela čumim na ceny, já kupoval nedávno Samsung Spinpoint F3 1TB za 1100 a dneska je v alze za 4000 a na czc za 3 litry. Hrozný ceny, docela jsem to chytnul, protože to bylo těsně před zdražováním.
      • Samozřejmě, že TB. Jsem to opravil, zatímco jsi psal :) Mi ta kravina hned došla, což se v tuhle dobu po dvanáctihodinový šichtě sám divim *1* Ale fakt jsem si myslel, že si ze mě střílej. Pak když jsem zjistil, že letěly nahoru všechny, tak jsem holt našel levnější alternativu. Škoda, měl jsem to fakt těsně.
      • Sakra stihl si to opravit, než já stihl dopsat příspěvek :D
  • Hmmm zaujímavé. Tá intelácka herná zostava je v podstate identická s tou, ktorú som kúpil pred rokom, dokonca rovanká skriňa, akorát mám silnejší procesor. A cena veľmi podobná... To celkom čumím.
    • Ceny disků šli hodně nahoru, 500GB Samsung spinpoint F3 stojí dneska přes dva litry, já to kupoval ještě před zdražováním za litra. Rozdíl je v tom, že já měl za 1100,- F3ku 1TB verzi a dneska za dva a víc tisíc seženeš jen 500GB. Takže ceny disků hází ceny sestav celkem slušně nahoru.
  • pohoda neni kam spechat s koupi noveho stroje na moji core 2 duo zatim bezi terrania perfektne *1* *1*
    • Trol.diskuzni
      Já mám komp s core 2 duo 3,16 Ghz tři a půl roku bez jediné změny (pokud nepočítám auzen zvukárnu) a nepocítil jsem žádnou potřebu nějakého upgradu...

Dokonce jsem na tom rozjel i Skyrim, takže jsem do konce života zajištěn. *5* *14*
      • ty jsi takový zviřátko, že jsem ti musel dát plus *1* *1* *1*
        • Trol.diskuzni
          Taky si jedno dám, tento příspěvek se mi mimořádně povedl! *5* *5* *5*
          • borec, nechápu mínusy - asi ze zvyku *5* *5* fakt jsme se srdečně zasmál. ten příspěvek gradoval a s tím Skyrimem už jsem málem ležel pod stolem
  • Vitekb
    Myslím, že dokud opět nezlevní harddisky, které na začátku listopadu zdražili až o 100%, tak by bylo lepší vyhnout koupi nové sestavy.
    • Nebo zatim pouzit HDD ze stare, pokud je alespon trosku slusnej...
  • Enclaw
    To je zase krmivo pro Trolly a Flamery... Ale k článku, je hrozné číst tak dlouhý článek (to rozdělení na jednotlivé stránky, na PCtuning.cz, má své opodstatnění). Takhle je článek děsně nepřehledný. Copak by nestačila pouhá novinka s odkazem na daný článek? Nechápu jediný důvod, proč jen takhle bohapustě překopírovat článek na jiné stránky... Ale i tak mi to tu trošku zavání reklamou.... *3*
  • heh.. ty ceny jsou hrozny..
    pred rokem jsem kupoval packet od alzy (MSI 870A-G54 a athlon II X4 640) za 3,2k bez dph (bral jsem to bez dph) coz vychazi 1,6k za komponentu, dneska chteji jen za cpu 2,5k a za desku okolo 1,9k .. hmm jsem rad ze jsem tenkrat necekal :-) sice to neni nejlepsi, ale za tu cenu neni co resit :)
  • Vo/le tomu rozumíš asi jako ho/vnu: 1155 (ceny +/- 0,2k)
    skříň vhodná na OC: min 1k
    zdroj 600W kvůli taktování: Corsair 1,5k
    základka na OC: min. 2k
    taktovatelná i5ka: min. 5k
    chladič na CPU kvůi OC min. 0,5k
    dostatečně kvalitní Ram (Corsair a spol) 1866 (1,5V) 8Gb: min 1,5k
    SSD min. 80 Gb: 3,5k
    hadr 1Tb / DVD mechanika: co to sakra, koukám na ceny a hadry podražily o víc jak 75%, co to k čertu... odmítám započítávat !!! / 0,5 k a poslední - grafika 560ti (jsem antiati/amd): min. 5K
    = 20,5K bez pomatených cen HDD (asi povodně v Thajsku) na čemž si zahrajete naprosto vše kvalitně... a v neposlední řadě nakonec i celkem tiše...
    • To mělo bejt pro okicka, žel nevim proč ale hodilo mě to jako samostatný vlákno, asi "forever alone"...
  • LOL, dej te mu pres pazoury :D
  • Co za neskutečný ovado ty komponenty vybíralo? Tohle je návod leda tak pro debili...

PS: Zakázané slovo : "Ho va do" - kde to sme? Levičáckej zelenej plátek...
    • To zakázané slovo pasuje spíš na tebe... *8*
      • Radší ze dál dívej na XXX a nepenetruj dospělé...
    • Reaguju sám na sebe, místo takových sraček, kdyby dali přímo výběr komponentů na herní stroj do max. 20k... Ach jo, games.cz se stal dementním webem, takhle dopadne stejně jak bonusweb...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit