Přejít na výpis diskuzí
Doporučené PC sestavy - leden 2012
11.1.2012 | Redakce Games.cz
197 příspěvků
-
No udělal sem si radost a koupil si AMD HD 7970, a sem spokojenej, cena je zatim ještě docela přehnaná, je to v CR natahnute o 2-3 tisíce ale pokud se to srovná tak to bude za 10 000 to nejlepší, měnil sem ji za GTX 560 Ti a výkon jednou takový
-
-
Gratuluji k super gráfě, jen se mi zdá trochu ústřel s cenou. Zatím bude muset 6870 - tehdá za 3300 nová - stačit :D Mám na tebe otázku a prosbu - nemáš na zkušení originálku RAGE? Měla by mít (ta 7970) na hw úrovni optimalizace pro tenhle druh zobrazování textur. Tak by mne jen tak ze zvědavosti zajímalo, zda se to doskakování vyskytuje nebo ne, popř. v jaké míře.
-
-
a s tou cenou, AMD stanovilo doporučenou cenu na 475 Dolaru = 9500 Kč, cena v CR 14 000, klasika, prece nemužou kartu výkonou jako karty za 14-15 prodávat za 9500, přitom AMD tyto karty mířili hlavně na cenu, jejich umysl byl přinést stejný výkon jako už ted je ale za mnohem niší cenu ale, cena je u nás natáhla tak že je skoro jedno zda si koupite tu 7970, nebo předchozí spičku 6990/GTX 590, výkon je stejný, a i cena, ikdyž to mělo bejt uplně jinak
-
-
ale amd ma ceny pro ameriku bez dph a dalsich cestovních poplatku. já sám pcčka prodávám a marže je maximálně v řádu stokorun na takový kartě ;) jinak skoda, bohuzel tech karet je jen par zatim, tak moc zkusenosti neni... ale moc dík
-
-
rage origo nemám, boužel, na netu už určo bude jak to stim je, ta karta už je par dni v prodeji
-
-
Hmm bezva a k čemu ti to je? *13*
-
-
že mi BF3 jede konečně i s vyhlazovánim a ne na 40-50 FPS ale na 70 :-) sem na tohle fainovka, a to že letos vim že mi každá hra co vyjde pojede uplně na maximum 60+, kevšemu hraju občasně i na televizi s rozlyšením 2560x1800, a tam už se slabší grafiky potěj tahle ale ani necekne :-)
-
-
O tom, že hraješ na tv s rozlYšením 2560x1800 tu nikto nepochybuje. *2*
-
-
rejp rejp co :-D ujelo mi to, muj fail :-)
-
-
Tak to je opravdu dobrá investice... *1*
-
-
áno, pre niekoho kto príliš nemusí riešiť pomer cena/výkon je to opravdu dobrá investícia.
-
pro někoho hloupá, pro někoho zbytečná, pro mě je to zanedbatelná investice :-)
ale treba zybtecná a hloupá investice je pro mě ten PC za 50 hadru v článku :-D
-
-
-
-
-
Kupte si na hry raději konzoli... *1* *1*
-
-
No nevim ty sestavy mi přijdou uplně trapný hlavně ta za 50 tisíc, když třebas herní notebook ted jsem na jeden koukal stál okolo 40 litrů MSI GT780DX-623CS a má grafárnu s 3gb a ramky 16gb, samozřejmě velkej hadr a 4 jádro. Tak je pak ta velká bedna směšná když nedosahuje výkonu co se nacpe do notebooku, herní stroj za 50 litrů? pořádnej procesor, 24gb ram, 2 tb hadr a hlavně pořádnou grafárnu alespon s 3gb a neřikejte že se nevejdou do 50 litrů. Sakra za 50 litrů jsem si kupoval herní stroj skoro před 15 lety a ted jsou ceny uplně jinde.
-
-
Sice dostanu hromadu mínusů, ale ta ultimátní sestava se hodně podobá té mojí, akorát ty 2TB disky mám čtyři a grafiku jen 5970 :-)
-
Tak to že dali do sestavy za 50 tis. AMD FX-8150 je fakt epic fail.*11* Každej kdo tomu rozumí ví že to je na úrovni Intel Core i3 2100 a to je ještě lepší i3. Takovouhle botu sem teda nečekal *7*
-
-
A každej kdo umí číst a netrolluje rovnou do diskuze si jistě všiml, že tam je jak sestava s INTEL procesorem (Intel Core i7-2600K), tak sestava s AMD procesorem (AMD FX-8150)... ;-)))
-
Hm, mohl by jsi sem hodit nejaky test, kde i3 2100 je na urovni FX-8150 ? Jenom z cire zvedavosti.
-
-
Nevýte někdo kdy mají vyjít ty nový grafický karty AMD RADEON 7xxx série?
-
-
ja už jí mám v PC, už vyšly první verze
-
-
Asi takhle v listopadu jsem si chtěl koupit v CZC sestavu ale jako blbec čekám jestli padne cena :) Postupně jsem si zapisoval ceny. Viz screen
http://img43.imageshack.us/img43/7135/46399169.png -
-
tak to si to vyloženě pos/ral, měl si nakoupit tak 2/3 měsíce zpátky... Teď už bude jen hůř...
-
Bude hur. Dalsi umela krize na ceste + dalsi zvysovani dph na 20% je pomalu jistota...
-
-
ale jistéé
Doporucena sestava na leden je - pockejte mesic na nove ATI -
-
*AMD :p
-
-
To si jako fakt někdo pořídí počítač na hraní za 50 klacků? Neřeknu, kdyby na tom dělal něco... užitečného, ale fakt na hry?!
-
-
nejak nechapu ze z toho delate neco luxusniho , pokud si clovek chce poridit novy pocitac tak proste musi investovat aby mu to taky na dalsich hromadu let vydrzelo , nebo snad si koupite nejakou sunku za 10k aby jste si to mohli za rok vymenit znova ?
-
-
Optimální je do toho dát takových 20-25, ale 50 je moc. To si pak člověk za dva roky řekne, že výkon je ještě ucházející, ale už na tom nespustí ten nový Directx 12 apod. Pokud má někdo hodně peněz, tak proč ne. Ale jinak je to prodělávání a není to nejrozumnější investice.
-
-
Obyčejný člověk asi ne, ale kdybych vyhrál ve sportce pár mega, tak bych do toho ze srandy i šel. Na takových počítačích v téhle hodnotě snad tehdy nejspíš vyvíjeli první Crysis, když to měli hráči problém rozchodit na nejvyšší detaily ještě dva roky po vydání *4*
-
Existují i hloupější investice.
-
Jen magor nebo milionář. Mnohem logičtější volba by bylo komp za 25k max. + konzoli (případně obě).
-
-
A nebo obojí.Magor+Milionář :) Tak to také bývá.
-
-
Taky jim trochu závidím, magorům hnusným *1*
-
-
-
-
A rada kde na to mám vzít peníze by nebyla ?
-
-
říká se tomu práce.....najdi si to slovo a pak si i odpovíš.... .)
-
Můžeš si ehm odklonit nějaké peníze,popřípadě udělat nějaký tunel.Nebo jestli počkáš do Vánoc tak si založ nějakou firmu na vánoční stromku,se starostou tvýho města se obálkově domluv,stromky nakup za 1000 a prodej jeden za 6000(bohužel jsem to nevymyslel já,už to vymyslel nějaký genius v Liberci nebo kde to bylo)
-
-
U nás stojí stromeček 500,a hnusný smrk dokonce 300 tak jakých 6000? *1*
-
-
dej se na politickou drahu
-
-
Nvidia GTX 550 Ti je ..... nouzovka , škoda že ji 460GTX v ceně už překonala :(
Takže Radeon HD 6850 .