Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice nejsem příznivce série GTA, ale musim uznat že to po grafické stránce vypadá fakt dobře.
  • Nauc se psat, dizlektiku
  • Mrkni na youtube na nejaky podareny videa - to pak vypada jako skutecna honicka ; )
  • Ja mam ten pocit, ze (asi diky euphorii) je jizdni model v GTA IV naprosto famozni.
    Na zavodni hry moc nejsem, ale i ty nejslavnejsi serie mi pri chvilkovym ozkouseni prisly oproti ctyrce GTA jako trapna arkada.
    Tady to fakt smykuje jako v realu, je citit rychlost, vaha, kazdej vymol, atd. atd. atd.
    Jestli mas problem na ctyrproudy silnici tak to chce jen cvik ; )
    Ja uz jsem takovej borec, ze prolitnu napric mesto za par minut ; )
  • jesusek
    Ale tohle je GTA a ne rFactor. *4*
  • Mě prostě přijde, že tydlety auta (všechny hry, kde se jezdí) mají totálně nereálný fyzikální model ... jede se s nima 80km/h a už mají problémy na 4 proudé silnici ... takový problémy jsem neměl, ani když jsem jezdil s fabkou 170 km/h a byl silný boční vítr :)
    Máte taky ten pocit? :)
  • smejki
    nemáš třeba nějaký flashblock addon v prohlížeči? je to ten největší nápis na stránce, takže...
  • "hry z nich nezdimaji maximum" - vždycky, když tuhle větu slyším, tak se musím smát. *1*
    To, že studia těch zbývajících 25% výkonu budou za desítky miliónů dolarů hledat 4 roky, to už nedodají. Mezitím za tu dobu vyjdou karty s až 1000% výkonovým skokem za pár šupů.
  • Ryba9
    Tak já bych čekal že na čtyrjádro na 3,2 GHz gigovou GTX460 a 4GB paměti bych si mohl dovolit nějaký ten high nebo very high. Ta alchymie bude spíše v těch hejbadlech :-)
  • seš slepej *1* *1* a to pořádně :DDDDDDDD
  • jak to mám z toho odkazu stáhnout? buď jsu slepej nebo fakt už nevím, download tam nikde nevidím.. *7*
  • Neviem, ale ja som s GTAIV nemal absolútne žiaden problém a to mám už dosť starú šunku C2D E6750, 2GB RAM a 8800GT 512...hra mi šlape stabilných 25-30fps pri 1680x1050 na medium-high nastaveniach...asi mám štastie no :P
  • Leonidasss
    smazat
  • Ano, je to spíš tak jak říkáš. Kdyby chtěli tak samsebou by to mohli udělat dobře, jenže oni jsou jedna z těch firem co na PC jako platformu bohůžel dost kašle a z lenosti to vždy odfláknou.
  • Kekellord:me prijde ze sou i spis liní kdyby chteli mohli to udelat skvely ale zrejme jim to az to nestalo
  • co na high podle pozadavku bych to mel rozjet uplne vse na nejvyssi ja vim ze grafika neni vse hrat hru kvuli grafice je jako koukat se na po*no kvuli pribehu *1* ale i tak sem si rikal super aspon si konecne zahraju neco co ma vypadat skvele a musim to hrat skoro na low a stve me ze mam kostickaty hrany R* doufam ze ste se poucili *9*
  • Na to nevsázej, je to Rockstar. Ti s pc moc neumí a tak nečekám že se to vylepší.
  • jen me mrzi ze i kdyz je to dobra hra nedohral sme ji protoze sem doufal ze se svym PC si to dam na High aspon jenze i kdyz ybch an to pdole pozadavku mel mit uplne v pohode musel sme to hrat na medium az skoro na low aby to slo plynule nastavalo me to doufam ze GTA V bdue lepe optimalizovane na PC
  • Psychotic
    Mně tedy v SA hra padla, pokud v nějaké misi měli v autě sedět čtyři a nešlo to.
  • Je ale treba zminit ze obe hry byly psany s ohledem na hardware PS2 a tam opravdu posun znamenaly, Shadow of the Colossus zdimala starickou PS2 do posledniho dechu a ukazala co je na te konzoli jeste mozne.. takze to svym zpusobem taky byl posun

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit