Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, dotaz. Když jsem se nad tím tak zamyslel tak vůbec nevím jak se do GTA 4 instalují mody a auta. Poradí mě někdo jak na to? Co je k tomu třeba? Nějaký software z mod stránek ? V GTA SA si pamatuji že nějaký byl (mod manager nebo co to bylo :D) ale v příépadě 4ky nevím.
  • Nainstaluj si patche, a pak zkoušej měnit nastavení tak dokud ti to nebude vyhovovat. Nastavení v GTA4 (které zrovna dvakrát skvěle optimalizované není) je poměně široký a lze to nastavit tak aby to běhalo slušně i na dost slabých platformách (horší je že to pak vypadá jak GTA SA) :D
  • smejki
    začni od nejnižších detailů?
  • Faktem je že nebýt konzolí patrně by výkon hardwaru a tedy i vzhled her byl ještě mnohem dále. Toto vypadá skvěle ale pořád je to vycházejcí z enginu který je psaný i s "ohledem" na konzole. Takže kdyby konzole neexistovaly a vývoj byl čistě v pc režiji, hw a hry by byly ještě dále. Horší by bylo že by hw zastarával ještě podstatně rychleji. Ale na druhou stranu by zase klesaly rychleji ceny. :D:D
  • Ryba9
    Prosím o pomoc nejlépe od nějakého mega experta na gta protože mám: GTX 460, AMD Phenom X4 3,2 GHz a 4GB RAM. Jak mám nastavit gta aby se tak strašně nelagovalo, tenhle mod ani zkoušet nebudu. Děkuji předem a omlouvám se za mírný off topic
  • Moje řeč, není nad to si namixovat a postavit vlastní sestavu. Když si o tom člověk něco zjistí, načte a má pár známých, kteří mu i poradí, tak může ušetřit velký balík a zároveň získat stabilní výkonný stroj, který vydrží několik let.
  • Hmm, pokud to tak fakt bude vypadat, tak klobouk dolu, vypada to fakt pekne!
  • fuj, taková fake grafika... jak kdybyste vyfotili fotku a pak řikali, že jste to nakreslili a vypadá to tak reálně
  • ještě by to chtělo si trochu pohrát s barvami a bude to ok, na ty stromy se vážně nedá dívat
  • třeba, že ti zezelená obrazovka a začne ti strašně blikat
  • To je připodělanej Fraps, aneb. ukládání videa bez možnosti komprese. Takovej datovej tok s tak náročnou hrou nezvládne kde co...
  • Právě že nic. Pokud přemázneš pětidvéřák kupéčkem, tak se do něj vejdou jen 2 osoby a tečka. Zbylý 2 panáci se mi sekly před autem a jenom blbě čuměly. Nevím, jak přesně se to při dělání módu zadává, jestli to automaticky vezme 1 osoba na 1 dveře, nebo jestli to modder zadává ručně, každopádně se mi to stalo a je to otrava. Kdyby bylo takhle špatně nahrazenejch aut víc a člověk by to furt musel vypínat a přemazávat, tak je to vopruz. Na druhou stranu v těch lepších balíčcích jsou opravdu jen ty super modely bez větších kiksů, jakože třeba podělaná fyzika, kdy se mi některý auta převracely na střechu v každý zatáčce :) To je zas nevýhoda přidávání aut po jednom.
  • Přesně tak. A je sakra velká klika, že ještě nikdo nepřišel (aspoň co já vím) na to, jak přepsat i popisky u aut. Tzn. když nastupuju do 911, tak se pořád na monitoru zobrazí název auta jako Kometa, či jak přesně to ve hře je. Takhle se dá snadno zjistit, který auto dělá neplechu a přemaže se nějakým adekvátním, tzn. pětidvéřák pětidvéřákem, kupéčko kupéčkem apod :)
  • Jazz
    No, co se stane ?
    Já to nezkoušel, takže netušim.
    V SA normálně nasedneš do prázdna...
  • hm...pěkná grafika, ale nejak se mu to seká chlapcovi *2*
  • Sarkasmus *3*
  • Spíš naopak, ne? Konzole by tenhle mod neutáhly.
  • Pan_Klobouk
    Krasny dukaz, jak stavajici konzole zadny vyvoj cehokoliv vubec ale vubec nebrzdi. Dekujeme a s tim X720 a PS4 zatim vazne jeste pockejte, neni kam spechat, vzdyt X360/PS3 jeste nerekly posledni slovo, jsou sotva v polovine svych cyklu a hry z nich nezdimaji maximum. :)
  • Co myslíš těmi artefakty a anomáliemi ?
  • Taky bych to rád zkusil ale moje pc horko těžko stíhá rozjet gta 4 na nízké/střední detaily,čili s tímhle mám asi smůlu+mám geforce 8800gt kterou by tahle modifikace pravděpodobně usmažila,už tak se zahřívá více než je zdrávo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit