Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem to zkusil a najrál ( mám steam verzi) a běží to parádně a na žádný chyby jsem zatim nenarazil.Super *5*
  • Jaký mazání dveří?! Teď nevím jestli si děláš srandu nebo ... když asi nahradíš model čtyřdvéřového auta za dvoumístné kupé tak hádej co se stane. Ty módy přece nepřidávají auta ale přepisují se jimi stávající.
  • Mě většinou pomáhá se stavěním manželka i když občas taky musim sám:-)
  • kde sou nějaký minimální požadavky ? zvládne to moje stařičká GTX 260 na nějaký slušný detaily ???
  • ked seom dal ten MOD do gta a chcem ho dat prec ako to mam spravit ? lebo je to pohode len mam niejake cudne farby na tom .. xD
    *11* *11* *11* *1*
  • Já to se mojí mašinou ani zkoušet nebudu ale čekal jsem tu aspoň HW požadavky který na to potřebuju...Ne jen blbej download link :D
  • No tak v tomhle článku bych rozhodně čekal přeložené varování od autorů modu, že při jeho použití dochází k masivnímu přehřívání grafických karet od nVidia. Při jakémkoliv výskytu artefaktů nebo jiných anomálií se má okamžitě přestat hrát. Týká se "NVidia GF8800, high end from GF2xx series and most from GF4xx, GF5xx."
  • Stala necelejch 27000,- a vy tu neco zvatlate o 60000,- + jako sestava to nebylo cely sem si to postavil.
  • Jazz
    Kecáš, to už jako v GTA IV se dají smáznout dveře apod. ?
  • Jazz
    Taky se mi to zdá dost přestřelený, ale ten svět už tady někdo psal, to je jenom ten HiRes texture pack: Ultimate textures
  • mě to prostě nejde! At dělám cokoliv, . kdyz zkopiruji vsechny soubory, hra spadne po 5 vterinach pred intrem. Kdyz zkopiruji vsechny krome d3d9.dll, tak hra bězi ale ve hre se vse spatne vykresluje :( tudíž jí chybí ta knihovna ale ta mi zase schazuje hru.. jinak E8600, GTX4601GB, 4GBRAM... .dík :(
  • MishKonn
    Otestovali jste to už někdo s tou Steamovou verzí? Já jen, jestli má cenu tahat 15-20 GB + pár dalších toho modu, pokud to nejde...jsem ale v klidu, na youtube jsou už přímo od tvůrce / tvůrců videa z verze 1.2.5, která podle jednoho z nich bude kompatibilní i s posledním patchem.
  • Proč to takhle nemohlo vypadat rovnou? :) ... protože konzole...
  • Ono taky to, že něco vytvořil fanoušek nemusí automaticky znamenat, že je to amatér. Jen prostě třeba nedělá v herním průmyslu, nebo klidně hry i spoluvytváří, ale u jiný společnosti a po večerech si vylepšuje svojí oblíbenou hru *3*.
  • Neviem preco podcenujes ludi ktory niesu profesionaly. Kopa tych profesionalov vobec niesu ziadny hraci ci fanusikovia tej ktorej hry. Su len dobry v tom co robia a je im jedno keby velmo chceli hra by bola milionkrat lepsia. Oni zaplatene dostanu ci to bude mat ultra mega grafiku alebo nie. Prave tychto nadsencov by si mala spolocnsot najat a my by sme dnes hravali ine hry
  • Jj, to je právě ono. Přesně proto jsem jasně psal. Lepší si ty auta instalovat po jednom. Pak člověk přesně ví co si tam dává a nemůže se stát že se z limuzíny stane dvoudvéřové kupé. :)

Já jsem sem nadhodil tyhle odkazy protože jsem to našel na rychlo. Ale koukal jsem že jich je ještě mnohem víc. Takže opravdu nejlepší je vybrat si každé vozidlo zvlášť.
  • No tak to je kruťárna, moc hezký. Hlavně to co provedli s nocí, konečně to jako noc totiž vypadá. Jen bych si bejt váma ověřil ty balíky aut, co se tu dole probíraj. Jednou jsem jeden takovej kompletní balík vyzkoušel. Byl moc fajn, jenom ty opravdu povedený modely a šlapalo to jako hodinky. Do tý doby, než jsem se dostal do mise, kdy bylo potřeba v jednom konkrétním autě, který bylo přímo stanovený pro danej úkol, odvíst 3 další osoby. A bohužel původní čtyřdvéřák byl v balíku nahrazen kupéčkem *1* Není to neřešitelný, holt se to auto přemázne nějakým jiným, ale stávat se mi to častějc, tak asi dost supím :)
  • Tento komentář mě rozsekal *2* *2*
  • Nejdebilnější jseš ty když vezmu v potaz že tebe to tak vytočilo že jsi z toho začal nadávat.
    Tamto je možná provokatér ale ty jsi ještě horší.
  • vy retardi! poculi ste uz nieco ako dont feed the troll?

kto myslite ze to je? stale ten isty clovek co sa podpise vzdy pod inym menom (raz je to killer raz je to hmm) co sem napise nieco co absolutne odporuje realite a tesi sa s co najvycsieho poctu minusiek a podobnych tupcov co na neho reaguju mysliac si ze ten jedinec to mysli vazne. to ste este debilnejsi nez on.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit