-
jj, standartní low-end sestava jakou dostaneš ke krabici ovesnejch vloček.
-
delas si srandu mam i7 6gb ram ati radeon HD 6970 a nemam s tim jedinej problem stabilne 45 - 55fps
-
zatim jsem to zkoušel jen spustit a na verzi 1.0.7.0 to jede.. doporučuju radši zalohovat soubory, které se přemažou.. a efekty se vypinaji zapinaji Shift+F12.. jdu to poradně otestovat :)
-
Zkoušel to někdo na nejnovějším patchi ? Napište prosím, jestli má cenu to stahovat...
EDIT: Aha, tak dle slov autorů to na patchi 1.0.7.0 works horribly, takže je to pro mnoho lidí (včetně mě) v podstatě nepoužitelný. -
Aby vám tohle jelo budete potřebovat hodně dobrý pc , já ale stejně zůstanu s mojim Tlad na enb series od Borise Vorontsova
-
Mesto vypada v tom tvem videu super. Ale efekty na aute jsou z meho pohledu trochu prestrelene. Kombinace sveta z tveho videa a aut(+efektu) z toho v clanku a uz by me od toho nidko neotrhl. ( + kdyby ta hra nebyla spatny port uz od zakladu, aby to lepe bezelo)
-
No vypada to hezky (az na ty hrozny stromy). Ale takhle rozmazany video moc nevypovi o texturach.
V clanku se pise jen o svetelnejch efektech. Podobnej mod jsem zkousel, ale vyslo najevo, ze ten zakladni GTAIV barevnej filtr maskuje hnusny textury opravdu mistrovsky.
Bez jejich upgradu moc neverim tomu, ze to bude koukatelny, ale z videa mi to snad fakt prijde, ze mnohem lepsi jsou... ? Hmhmhmmmm..? -
No vytiahol som krasnu este aj vonavu GTA IV z policky a uz instalujem :D
-
to nejlepší, co na San Andreas vůbec šlo udělat, je už pár let venku *3*
-
to neni fotorealismus ale hires bordel. dílčí prvky jsou skvělé, ale dohromady to nesedí ani trochu
-
Spíš kdyby to udělali na San Andreas než na blbý 4ky.
-
nevim jak je to z chodcema ale tusim ze si dal nejnizsi hustotu provozu aby s emu antacelo lip :D bud aby neboural nebo aby se mu to nesekalo :D
-
Sám vlastním PS3 a nemůžu si vynachválit grafiku třeba u uncharted 2, ale tohle? Tohle je nádhera! Jdu se to pokusit rozběhnout na mém PC, ale pochybuji *1* *4*
-
Protože na dělu za šedesát tisíc to rozjedeš v 15-20 FPS. Ty specifikace máš i napsaný na odkaze v jednom z příspěvků níže.
-
Vůbec není zač, co jsem koukal je toho ale víc. Když se koukneš na youtube na videa tak se dají najít i odkazy na další.
-
Fakt skvělej mód. Až na to, že tam nejsou žádní chodci a auta krom pár taxíků.
-
Ty jo... jestli tohle dokázala vytvořit banda poďobanců s jednou rukou v krabici od pizzy, chci vidět, co dokážou profesionální vývojáři s třemi roky času. Najednou bych příští generaci konzolí chtěl co nejdřív.
-
Je to super, ale proč to tak doháje nemohlo vypadat rovnou ??!! :( *3* *1*
-
A z grafické karty mi vylétne atomový hřib :)
-
dík