Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žádná nostalgie, čistá pravda.
  • jak do D3 nechci moc rejpat, ale z nekterych videi to vazne vypada jako cartoonova grafika z wow, ktera sice neni skareda, ale i v D2 me ty textury prisly daleko temnejsi a realnejsi a to myslim pro diablo sedi vice. na druhou stranu to muze byt i kvalitou videa i kdyz treba toto jde pustit 720P tak me to zrovna kvalitni neprijde. nevite jestli sou nekde videa ve full hd primo ze hry?
  • Nevim, cim to presne je (atmosfera?), ale z tech ukazek mam pocit, ze to uz vazne neni pro me.
    Kdyz prisel D1, byl jsem z nej nadseny. Skvela atmosfera, zvuky, hratelnost.
    U D2 se castecne ta atmosfera vytratila, ale multiplayer byl zabavny, takze jsem koupe nelitoval.
    D3 si podle ukazek nejspis ani nekoupim.
    Schvalne jsem si D1 nainstaloval a zkusil chvili zahrat a ta atmosfera tam porad je, takze degradaci pameti to nebude.
    Plati to take u ostatnich starsich her (Bioforge, Ascendancy, War inc., Space Federation, Fragile Allegiance, Freelancer, ...). Grafika je na dnesni pomery otresna, ale atmosferou a hratelnosti vetsinou nesahaji dnesni hry tem starsim ani po kotniky... Ze by nostalgie?
  • Nevím kde to video vzniklo, ale na oficiálních stránkách Blizzardu nic takového není. Graficky to vypadá hrozně jednoduše (já na grafiku vysazený nejsem), ale hlavně to nemá tu atmosféru diabla. Ale je možné, že to video uniklo ze studia v debugovací fázi a proto tam nejsou žádné detaily ani pořádné textury.
    Myslím že Blizzard by video takové kvality sám od sebe do světa nepustil
  • Tushan
    to jen někdo upravil barvy a saturaci prvního gameplay videjka
    nic vic nic min
  • Nie nedohral. To som ani nikde nenapísal. Ale mám oči. A vkus.
    Bez okolkov vravím, že Diablo II malo výbornú grafiku. Minimálne štylizácia, farebné spektrum, temnota, ktorá dýchala z každého rohu vliezala pod kožu, Neustály pocit beznádeje a slabosti. Okrem toho, nepamätám si žiadne rozmazané textúry alebo odfláknuté animácie (na tú dobu).
    Nie som sám, čo kritizuje súčasnú podobu Diabla. Tak isto ako som otvorene kritizoval Fallout 3, ktorý tiež poprel to, čím je jeho univerzum charakteristické.
  • Tie interiery snad este ujdu, ale extreriery su priserne - tiez ma toto video moc nenavnadilo. Snad vyjde nejaky "Dark mod", sa mi zda, ze pred par rokmi som take nejake video videl...nespominate si niekto na to?
  • A zase sou tu Ti malý sopláci kteří čumí jen na grafiku, pokud se Vám hra nelíbí nehrejte ji, já osobně hrál skoro všechny běžně dostupné RPG a MMORP ale stejně se nejraději stále vratím k D2LOD jen s tou vyjímkou, že si na něj stáhnu highres patch a hraji hru v plném rozlišení a vypadá pořád pěkně, líp jak některe 3d rpg kraviny :-)
  • presne tak, me grafika nezajima. Hlavni je hratelnost a plynulost hry. Vubec bych se nebranil starymu dobrymu 2D. K cemu mi je super grafika, kdyz je hra nevyladena.
  • Tushan
    vynikající SC2 ??? *8* kur va ja si asi koupil nějakou made in thaiwan verzi SC2 protože kampan stala za velky sloní hov no
  • Už si dohrál jo? Se máš. Vynášet soud před vydáním hry, navíc ještě pod videem, kde ukazujou jen akční stránku hry, je krapet mimo. Každej ví, že Diablo bylo vždy o akci a cepování postavy a předmětů. Nevim, proč by z toho najednou udělali obyč klikfest ;). K
  • No revoluce to zadna neni *1*
  • nepřeháněj, zatim to je jen nějakých tušim 7-8 let *1*
  • Už dvojka v době vydání byla graficky za zenitem. Ale ruku na srdce, přátelé, koho ve chvíli, kdy na člověka v 5. aktu těsně před Baalem naběhli minioni, zajímalo, jestli se kouá na texturu ostro či rozplizlou? Pokud to nebyl srábek, kterej čekal v MP za sloupem, až to za něj kamarádi vyřídí... Hezká grafika je na prd, když pak hra samotná stojí za velký hnědý. A s tím mizením, hra je před betatestem, kde se takovýhle "drobnosti" hledají a eliminují.
  • Tak to podle mě určitě ne. Ono to bude taky tim že jednička byla jenom v kobkách a ve dvojce jsme vylezli i ven. Ale já si myslim že většinou tu atmosféru dvojka ještě měla.
  • Před 10 ley vam ty stare Grafiky nevadily co? XD a ted najednou všichni brblj že to ma zastarlou grafiku.Ste nějak zpichly co.Jdu si zahrát Maria XD
  • Zdá sa, že Blizny si robia prúser...
    Po vynikajúcom Starcraft II (ktorý mimochodom aj vyzeral dobre), prichádza budget click-fest, ktorý (neviemprečo) dostal názov Diablo III. Neviem, či sa zmenil štýl a atmosféra hry kvôli ratingu (žeby 3+) alebo či im Wow už začalo liezť na mozog. Jedno však viem určite- 5 rokov starý Titan Quest má omnoho pokročilejší engine. A ak aj ten engine pokročilejší nie je, má minimálne krajšiu grafickú stránku, oveľa detailnejšie textúry, výborné nasvietenie a v neposlednom rade podarené animácie, čo sa o tejto flashovke povedať nedá.
    Ako fanúšik Diabla vravím- EPIC FAIL.
  • V predchodzich dvoch dieloch??? Pokial viem tak temnu atmosferu malo len D1.D2 i ked kral hratelnosti posobi podla mna rovnko ako D3
  • A hlavně bychom na to nečekali 11 let:-( D1 a D2 od sebe dělily pouhé 4 roky. Už po vydání D2 bylo jasné, že se pracuje na dalším díle. Bohužel to šmoulové po 5 letech odpískali a začali dělat znovu od píky a tady je výsledek. Po 6 letech vývoje hra po grafické stránce(textury, animace, přebarvenost, atd.) vypadá fakt děsně. Hratelnost bude určitě skvělá, což u Blizzardu není nic vyjímečného, ale vizuelně to je fakt peklo.
  • Vypada to jak DoTA lehce na steroidech ale jinak total feel doty to ma, cili otres

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit