-
Ty buď na něčem ujíždíš nebo si fakt hrozně vyrovnanej flegmatik, kterýmu je všechno u zadku a bereš věci takový jaký jsou ať jsou špatný nebo horší, protože tyhle dva pojmy prostě nerozlišuješ a neznáš. :)
-
Bwhahaha, delat takovehle zavery o kvalite textur a resit odlesky a stinovani z dvouminutoveho videa, z kdovijake faze vyvoje hry ... well played, mistur. Srsly, prober se.
-
Každá doba má svoje, nikdy to nebude ideální, takže otázka "lepší/horší" není podstaná - je prostě taková, jaká je. Já osobě nemám důvod na takovou motorku lézt, ale to vůbec neznamená, že to bude označovat za "nehoráznost". Život je rozmanitost sama a z týhle perskeptivy je skutečnost, že budeme mít dvě "temná" Diabla a jedno "veselé" (nebo spíš zatím "kdovíjaké"), pozitvní, nebo ne? *1*
-
Já vim no, to lidi rádi říkají, že je jiná doba, ale jestli lepší nebo horší, to už říci neumějí nebo raději nechtějí když se jich zeptáš, u tebe to hádám nebude výjimka. :)
Sorráč, ale na takovou mašinu bych nevlezl ani za zlatý prase, chtěl bych vidět tebe a nemusí jít zrovna o motorku, dosaď si dle libosti...proč ti nějak ne a ne věřit? *3* -
Spíš je to naprosto veřejné setkání před očima akcionářů na kterém se studují účetní výkazy a uzávěrky s ciframi zisků ze hry WoW, které jsou tak astronomické, že by byla tupost neudělat Diablo podobné, když to tak frčí u WoW a stejný pokus už vyšel u S2, oběovat je potřeba pouze práce minulých týmů a trochu hrdosti, za kterou se ale nikdo nenají, takže to vlastně není problém. Dnes se lidé modlí naopak k Blizzardu a ne ke starým dílům na které se jen vzpomíná, Blizzard se stal nepochopitleně jakýmsi nezpochybnitelným kultem, který má vždycky pravdu a je v očích svých uctívačů neomylný.
Na jednou stranu ti závidim jak je ti absolutně fuk jak co vypadá, i když tomu moc nevěřim a jistě by se našla struna na kterou by šlo zabrnkat, ale na druhou stranu je mi tě líto jak s odpuštěním "sežereš" vše co je ti naservírováno. Ale abych v tobě nevyvolal mylný dojem, k předchozím dílům se nemodlím i když je mám rád, jak D3 dopadne je mi jedno, vždycky budu moci hrát staré díly a svět se nezboří, jen vyjadřuju svůj názor, to je všechno. -
Absolutně se mi to nelíbí, nemá to naprosto žádnou atmosféru(kdo nesouhlasí, lže sám sobě) a grafika je jednoduše nepěkná, když sem viděl ten startovní obrázek videa, myslel jsem, že je to wowko a palach.
-
Fuk, nefuk, stačí otevřít oči a uvidět, že co platilo včera, dneska už neplatí. Dneska už ani na to Sony se nemůžeš spolehnout, a proto ti nezbývá nic jinýho, než věřit sám sobě *1* A pak si můžeš náramně užívat jízdu i na motroce polepené kytkama *3*
-
Nevim co tady vsichni remcate stejne si to vsichni koupej, navic bude nasledovat mnoho mnoho patchu jako u SC2. Takze se to doladi do dokonalosti, tak tady nedelejte, ze to je takove a takove ted...
-
To asi jo, no *1*
Ale myslím, že tady už každej ví, co je za tou tvou nenávistí k SC 2, takže se do toho nebudu pouštět znovu *5* -
Zdroj?
-
Samozřejmě že nevím, jak Diablo III funguje, ale asi nejsem natolik paranoidní, abych tady razil konspirační teorii, že za všíme je Blizzard, který se na tajném zasedání, kde bylo obětováno několik pannen, rozhodl, že zničí lidstvo vydáním Diabla III, které bude něco jako předzvěst 12 jezdců Apokalypsy. Celné diablovské univerzum bude narušeno, zpochybněno, rozloženo, aby s dalším dílem, vyvedeným v komiksovém stylu a fosforových barvách, bylo definitivně zničeno. Patrně jsem neznaboh, který nechodí každou neděli na kopec pomodlit se k předchozím dvěma dílům. A je mi to jedno, protože jsem schopný přemýšlet v jiném rozlišení než 640 x 420 a 800 x 600 a v jiných barvách, než kolik jich vytvořilo první a druhé Diablo dohromady. A v jiným stylu. Asi proto mě nikdy nenapadlo vzít si prášek proti zvracení, které ve mě vyvolal "look" třetího Diabla...
-
A stejne to bude nejprodavanejsi hra ...
-
Vypadat D3 jako jejich artworky a koncepty, tak by to bylo luxusní.
Ale spíš je dělaji jen jako promo nebo tapety na plochu, protože se jich vůbec nedrží co do převedení do 3D. -
Aha, no tak když na to koukáš takhle, pro mě Doom jako anime, manga, lego, nebo třeba celý v růžovym pod taktovkou cukrářů prostě nebude Doom a je mi jedno, že se to třeba hraje super. Kdyby moje motorka měla kytičky na nádrži, růžový třásně na řidítkách, puntíky na blatníku a byla celá nastříkaná na fialovo, tak se na ní pojede defacto pořád stejně, ale já bych na to prostě nevlezl a už vůbec bych neměl z jízdy takovej požitek jako z opravdu dobře vypadajícího stroje.
Tobě je asi fuk jak co vypadá i co se týče zavedených věcí, který tu od začátku byli se svým vlastním stylem, máš to v životě pak mnohem jednodušší, to se máš : ) -
nahodou doom v anime stylu by mohl byt uzasne temnej, ponurej a krvavej ale to zalezi do jakyho anime stylu bys ho zasadil, zas nehazej vsechno anime do jednoho pytlu
-
Když použiju tvůj příměr, tak ano, radši krásnou ženskou co bude ležet jak leklá ryba, než ošklivou starou mumii, která ale bude p****t třeba nejlíp na světě.
Ale to je jen příměr, u hry to takhle nefunguje, u mě si trochu na špatný adrese, pařim hry na emulatorech, když FPS, tak hlavně starý fláky např. z build enginu, a proč? protože to ladí a šlape to vše dohromady. Ale D3? o tom jak funguje nevíš ani ty ani já vůbec nic, protože jsme to nehráli, jediný co já a ty ale vidíme a posoudit můžeme, je to jak to vypadá, a pro mě tohle prostě nevypadá jako Diablo svět a vše co k němu patří, je rozdíl když timhle vzhledem děláš úplně novou značku jako např. Torchlight a je rozdíl když timhle vzhledem przníš zavedenou sérii, která si vydobila a zakořenila svůj vlastní styl a atmosféru, což šlo ale do kytek. Ještě se tě zeptám, jak víš jak D3 funguje? Ty to víš? Já hodnotim aspoň jen to co hodnotit lze, ale ty děláš jak kdyby gameplay a to ostatní co nelze posoudit očima či sluchem bylo nejlepší na světě, máš nějaký tajný informace? -
jak se tak na to divam, nikdy sem nepochopil proc ve hrad od blizzu se tak strasne lisi artworky/videa a ingame vzhled, v jinych hrach je ingame da se ritct stejnej akorat ma o dost horsi grafiku(coz je jasny) ale ve warcraftu nebo tady v D3 to neni jen klasicky horsi grafika ale uplne neco jinyho nekdy me prijde proc ty artworky a videa vubec delaji akorat lidi navnadi a pak buch omalovanka.
btw jak ve videu predstavi templare a prepne to z artworku do ingame tak sem se proste neudrzel a zacal smat kdyz sem videl toho paladina :)) -
Těšim se, fakt hodně se těšim...novej runovej systém vypadá velmi zajímavě a craftovací systém bude asi bezednou výrobnou na itemy...prostě paráda, někteří jedinci by možná mohli přestat brečet nad tím, že je to barevné...to bylo Diablo 2 taky...a kdo tvrdí, že ne, tak nemá oči! ... a vůbec, od kdy je Diablo o grafice?... vaše ubrečené předpojaté názory si nechte, ještě jste neviděli ani prd ze hry, nevíte, jestli videa z gameplaye jsou v plných detailech, ale brečíte pořád...jste fakt komici !
-
Naprostej souhlas. SC2 kampan je priserna nuda, takova sterilni. Pekny filmecky, ale hratelnost jednicky to nema ani zdaleka.
Me prijde, ze ty novejsi hry od Blizu vubec neodpovidaj kvalitou dobe a nakladum vyvoje. Sou technicky vyladeny, ale obsahove strojovy a nudny + navic oproti konkurenci predrazeny. -
Doom v anime stylu se bude hrát úplně stejně jako Doom v "rodinnápouta" stylu a úplně stejně jako Doom ve svým původním stylu, protože střeva zústanou stejný a změní se jen ksichtík. Pokud se dvaadvacet nejlepších hráčů planety obleče do kostýmů komiksovejch superhrdinů a rozdaj si to ve fotbale, pořád to bude fotbal, nebo ne?