Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedinej fail z toho by mohlo být to WoTLK, ale stejně na pocity při prvním příjezdu na North nezapomenu. :D
  • Tushan
    wow WOTLK fail
    wow CATA fail
    SC2 kampan fail
  • Jako kdyby už někdy blizzard v něčem selhal :D
  • Hrozně moc špatně si mě pochopil. Já se ptám na to, jak si představuje atmosféru u videa o pomocníkách a k tomu narážka na krev. Vůbec se ale moje základní myšelnka krve netýkala. Moje představa o atmésféře není žádná, příjde mi to dost podobný jako Diablo 2 (a že ho mám dost nahráno), jen v jiných lokacích a v jiné grafice. Příjde mi to trošku jako druhý akt, akorát v bažinách. Prostě krev tam byla jenom tak, původně sem tam chtěl napsat něco o vnitřnostech, ale cenzura mi nepustila slovo stří-kat, tak sem to změnil na cákající krev.
  • Když pokládáš takový otázky, tak to jen vyjadřuje tvojí představu o atmosféře, já rozhodně v množství krve víc nebo míň atmosféry nevidim, snad jen kdyby tam krev nebyla vůbec, tak by to bylo na škodu.
  • Myslím, že kdyby udělali další questy pro D2LOD, tak se nic nestane. Nepotřebuju žádnou grafiku, 3D nic, jenom svého Necromancera a ze 2,3 nové datáče a budu pařit další roky. Pokud si D3 uchová alespoň polovinu hratelnosti, pak to bude za posledních +-10let nejlepší RPG co vyšlo, jelikož D2 je prostě ani ne král, ale bůh RPG her.
  • Tushan
    možná nejsi fanboy ale naivka určitě ano
  • cool, já věděl, že jednou shodneme *1*
  • Tvoje evidentní myšelnky si můžeš strčit za klobouk. :D Bravo, mistře Fawkesi. Spíš by byla dokonalá atmosféra, kdyby při hraní stříkala krev i rovnou na tebe, ne? Neee, asi né, krev do her nepatří, odpusť mi to..čteš jen to co chceš číst nebo si víc zameškával ve škole? *7*
  • Už to tak vypadá že než blizz udělá D3 tak, bude polovina lidí co hráli ostatní díly pod drnem :D
  • Přijde mi, že to nějak dramatizuješ, "legie odpadlíků s tetováním" :D tak dramaticky bych kritiku toho jak to vypadá zase nebral *3*

Ale zvědavost mi nedá, co se dá vypozorovat? :)
  • Myslím, že tenhle rytíř se hodí do Diabla delko víc:

http://browse.deviantart.com/?q=anime%20knight&order=9&offset=24#/d1o41el
  • když se takhle ptáš, tak kvalitu atmosféry si evidentně asi představuješ v množství cákající krve *7* pak bude mít D3 tu nejlepší atmosféru ze všech dílů, haleluja.
  • třeba takhle?
    http://alfredsson.deviantart.com/art/Knight-of-the-Temple-13025413

jinak stačí vygooglovat slovo templar a najdeš spousty jiných skvělých obrázků, podobnej rytíř, víc špinavej, prověřenej bojem, podle mě má větší šmrnc a splňuje to co si člověk představí pod templářem.

Mínus ale je, že by v takový podobě nezapadnul do pohádkovýho komiksovýho pojetí D3 a proto je tam už milionkrát viděnej rytíř se sotva znatelným rozdílem od paladinů ve warcraftu, s nárameníky velkými jak tele a s možností z fleku vystupovat v reklamě na leštidlo zbroje.
  • "Nemá to vůbec žádnou atmosféru" :D :D :D Prosím? Jak si teda atmosféru z videa představuješ? Že to bude tak hc video o pomocníkách, že bude z obrazovky na tebe cákat krev? :D
  • Anebo jsme si jen v RPG hře svýho života hraju vybral postavu pozorovatele. Ani bys nevěřil, co všechno se dá z interakce mezi Blizzardem a legií odpadlíků, jež mají na zádech vytetováno "D I + II = everything and nothing" vypozorovat *1*
  • Zcela upřímně mě Diablo III zdaleka tolik netankuje, což je možná patrné i z mých příspěvků. Klidně se může stát, že si ho ani nezahraju, pokud na to nebude chuť. Jak se říká, někdo má rád holky, jiný zase vdolky. Já budu spíš ten první případ, i když tvarohová buchta s kokosem od maminky je jedna z mála věcí, kvůli kterým stojí za to žít *1* Že je Blizzard již delší dobu znásilňován zezadu Activisionem, nemluvě o polotajných informacích, jak hloboko jsou manageri těhle firem ochotni vlézt svým akcionářům, že by člověk nevěřil, je známá věc, na kterou může akorát tak nadávat, pokud ti to pomáhá. Anebo založit třetí (hned po tom prvním a druhém) Klub rváčů a tyhle jejich praktiky sabotovat. Vždycky máš možnost. Já si někdy říkám, jestli už nejsem na tuhle virtuální zábavu z Ameriky starej, což značí, že mi můžou předhodit lecos a lecos (drtivá většina) kolem mě jen tak proletí...
  • Vypadá to perfektně, rozhodně temněji než Diablo 2. Atmosféra bude tak hustá, že půjde krájet - to z videa vážně nepoznáte, remcalové. Hratelnost z téhle hry udělá další mistrovské dílo z dílny Blizzard. Nejsem zaujatý fanboy, hraji na všech platformách od PC po PS3, X360, 3DS a poznám kvalitní hru.
  • 1) Nemá smysl komentovat,navic na videu je vidět prostor pro itemy,takže proč by tam jinak byl?Je spis videt,ze jsi nevidel to vide.. *1* *7*
    2) Nevis nic o rozliseni,detailech a navic Diablo 3 má jeste poradny kus od vydani, taky nechapu jak muzes mluvit o temnosti,kdyz si videl zatim velky prd. Byl bych zvedav,jakej by jsi udelal rozdil ty mezi paladinem a templarem.. *1* *7*

PS Kdyz prirovnavas D3 k WoWku
  • tohle je možná první video co vidíš ty, ale těch videí je daleko víc a k tomu tuna obrázků *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší