-
tohle bude jeden velkej pr*ser.. nejenze to skoro vypada hur, nez to wowko, ale zaroven to oproti dvojce neprinasi skoro nic, co se tyce rozsireni hratelnosti (prevleceny classy nepocitam). A taky mam pocit, se s pribyvajicimi lety a dily zvysuje infantilita blizzardu (D1 bylo temna rez hlavne pro dospele, D2 bylo epicke a nabusene a D3 jsou omalovanky pro decka). navic akty 1,2,3,4 jsou vicemene zkopirovana dvojka. o deji zamerne nic nerikam, protoze tam blizzardi popiraji a vykradaji sami sebe. a tyrael byl jasnej jako hlavni zaporak uz od zacatku...
-
Je pátek, pracující se radují *2*
-
Já bych radši Templáře jako hratelnou postavu...Byl ho klidně vyměnil za to ucho s automatickejma kušema
-
A nejsi ty zrovna ta ovce co jde s Blizzard davem?Třeba tobě se tento styl líbí a 11 mil. wowkařům ( pro mně ovce ) ale pro mně je to děsný kýč
-
To jsou dneska příměry...jeden lepší než druhej, dnska je veselo :)
-
Zasr.. WOWko plochý terén sem tam strom a o pixelech se snad ani nemá cenu bavit. Barevné jak Mickymaus Rozhodně zklamání roku. ( a mínusko si dám sám *3* )
-
stit je pre sracou.Bud poriadny obojrucak alebo 2 jednorucaky.Potupne sa branit a schovavat za doksu je sposob zbabelca:-)
-
Ať žijou omalovánky *1* Ten templář, není to nějaká importovaná postava z wowka? *1* Větřím pořádnej fail...
-
V case vidania D2 bola prave grafika najkritizovanejsou castou hry + desna animacia korculujucich postav ludia ktory vravia o temnej grafike D1 a D2 proste nemaju zmysel pre cit ani pre detail pretoze ich styl sa zasadne lisil a su to zvacsa ty ktory teraz hundru na styl grafiky D3.D2 nepobralo svoju temnu atmosferu vdaka temnej grafike ale hlavne v daka deju a atmosfere ktorou cely diablo svet dycha.Ale zjavne je moderne frflat na veci od blizardu a to najednoduchsie je pridat sa k stadu a este aj drzo vraviet o vkuse a nevkuse bez schopnosti rozlisovania detailov.Graficky styl D3 sa mi lubi daleko viac ako D2 (vid pastelkovo farebne cervicky a zelenkave lucky) o cosi ale stale menje ako D1.Blizard drzim palce ked to vijde tak to uz budem mastit coop so svojimi detmi.
-
Věřím, že i když americkej strejda zpedofilněl, ukrývá ukrývá ve svém pytlýku pořádně slaďoučké bonbónky, které budou dychtivým dětičkám chutnat.
-
Tushan überfail
-
Barbar byl prvni odhalena postava - http://www.youtube.com/watch?v=byy723gTSQQ
-
No aj zla reklama je reklama..
-
Koukam samej odborník řekne mě někdo jestli budu moct hrat za normalniho bojovnika (meč+štít) zatim jsem viděl jen nějaky doktory,šamany,mnichy ale válečník žádnej?
Diky -
nie bude to pastelovimi farbami ktore s D2 prisli staci si porovnat farebnost guli pre health a manu v D2 a v D1. Vylozene komicke rozpohybovanie postav v D2 temnej gotickej atmosfere tiez nepomohlo.Ale ano atmosferu temnu ta hra mala ovsem nebolo to grafikou ale detailami ktore bude mat uz ma aj D3
-
Já už jsem se naštěstí trochu uklidnil. D3 zřejmě kromě implentance "realistické" fyziky nejde s dobou, což u Blizzardů si holt člověk časem zvykne. Smířil jsem se s animacemi z roku raz dva, s odfláknutými texturami nebo barevnou přeplácaností. Jak psal Stan, vem to všechno čert. Když grafická stránka nebude působit rušivě a nebude kazit dojem ze hry, tak ať je třeba černobílá. Doufám, že Blizzard aspoň za ta léta vychytal ostatní věci a že jedinou zábavou po dosažení maximální úrovně bez datadisku(60lvl), nebudou minutové nájezdy na koncového bose. Myslím, že když ne na grafice, tak alespoň na tomhle za těch 6 let mohli pořádně zapracovat. Rád bych si koupil Diablo 3 ne kvůli nostalgii k předchozím dílům nebo nálepce Blizzard, ale hlavně kvůli jeho obsahu. Klid a mír všem.
-
Myslím, že lidi moc dobře vědí proč D1 nebo D2 fungovalo a funguje a rozhodně to není jen o jedné věci, ale o celku, který musí v symbióze pěkně fungovat, zatoulané ovečky nezapomínají proč měli to a to rádi, stále to moc dobře vědí, ovečky se nemění, mění se jen pastevci : )
-
Zatím jsem vypozoroval, jak lehce někteří lidé dokáží zaprodat svou duši ďáblu pozlátka a odvrtátit se od pravé víry ve svého Spasitele, který díky své dokonalé mechanice přivedl do svého stáda mnoho ztracených oveček, které marně hledali ten nejlepší klikfest pod sluncem, aniž pochopili pravdu, že jeho božská podstata spočívá v tom, jak funguje, ne jak vypadá*1*
-
U WoW není lehké soudit, vanilla + TBC = naprosto perfektní, wotlk a cata fail (z pohledu HC hráčů, u casual jednoznačně WIN). SC2 kampaň byla perfektní, od dob Red Alert 2 jsem se tak dobře u strategické hry nepobavil, multiplayer z pohledu HC hráče perfektní. Člověk se nikdy nemůže zavděčit všem, u blizzard produktů dochází k velice rozumným kompromisům.
-
Ano, 3D grafika je sterilní.