-
Jsem rad že nejsem jedinej komu bude chybět štít
-
a este by som rad upozornil na to ze nic ako bijec so stitom neexistuje a nikdy neexistoval:-).Existuje len bijec s obojrucakom prinajmensom s 2 jednorucakmi.No a potom su uz len priposralkovia schovavajuci za doskami.Popripade pritepleny prestarli schatrany milovnici chlapcenskcyh ochlpenych dier v sukanach a dlhych haboch tvariaci sa noblesne (magovia).Do tejto skupiny by som mozno zaradil este aj tych podivnych bartov s harfou ktora ma len jednu strunu co strielaju slaky po svojich nepriateloch.Barbar rulez.
-
A budem sa opakovat stit je pre sracou s chabimi telickami co nic nevidrzia.Barbar rulez.
-
Duha je v případě třetího Diabla tvůj největší přítel, ne nepřítel *1*
-
Kdo se těší na Diablo 3 palec nahoru :D
-
Jsem jeden z nich. Nejde o to, jak moc je diablo 3 špatné/dobré. Jde v zásadě jen o to, že nikdo zatím neudělal nic lepšího.
-
ja chci postavu co muže štíty
kde je kur... amazonka jav/shield
nebo nějakej bijec se štítem
barbara z two handem ad si strcej to čokodírky -
Stity tam samozrejme najdete aby sa za nimi mohli strachovat "taktici" o svoje hole ubohe bezcenne zivoty.samozrjeme si zoberu aj nejake to sparatko do ruk aby sa pri ostatnych bojovnkoch necitili az tak moc zbytocne:-)
-
Anebo taky: spermie tvýho táty v přímém útoku na vajíčko tvý mámy byl fail *1* *1* *1*
-
Je to tak proto štít už prakticky nenajdeš v žadne hře ani fantasy filmu všichni přešli a oboručaky aby nevypadaly jako sr*či *1*
-
Co to je za chorobu s tym Fail slovom?( ano viem co to znamena) Pocuvam ze dnes maju ludia obed a bol to poriadny fail. To rande bol ale fail.Templar je fail diablo je fail.Niesom ziadny potrhli lingvista odusevnene chraniaci spisovny jazyk ale oddanost s akou sa to slovo snazia podaktory jedinci nasilne vopchat do kazdej vety mi pride vylozene trapna.
-
a chytim sa aj tej historie stity mali svoje opoctatnenie az do doby nez prisli tazkoodenci ktory boli celkom slusne kryti proti sipom silnim brnenim.A na blizko prichadzali k slovu obojrucaki.Sraci trasuci sa za doskami boli tak odstveny na vedlajsiu kolaj:-)))
-
OK tuto infantilnu hru si svami zahram rad:-).Neodrazim ho neham ho kludne zasiahnut moju iron skin nasledne prevediem 30metrov dlhy skok a obojrucakom rozseknem strelca luk aj tulec si sipmi:-)))
-
Souhlas až na ten prů*er, lidi to stejně budou kupovat jak o život, dost možná to trhne rekord.
-
trocha prefarbene :D uz len aby ako hlavny boss na konci bola dúha :D
-
*3*
-
Nie nie som.Wowko som hral cca 10 minut a nechytilo ma to.Okrem toho som hral od blizardov vsetko.Za povsymnutie ale stoji vasa kategoriacaia ludi na ovce podla toho co hraju.Zjavne ste silno odklopeny od realneho zivota.Konstatoval som a za tym si stojim ze D2 nemalo temnu grafiku a ze styl D3 v tomto prebera len stafetu po D2.
-
Nemam je rád jsou to jen magoři co bezhlavě mlatijou zlatej Paladin ze dvojky.
-
Pravě ten templař vypadal bezvadně
-
Aha proto ho tolik století lidé používaly a je v každé fantasy hře, protože jsou všichni zbabělci ja bych řekl spíš stratég a ne sr*č pořád lepší než Kamikaze z obouručakem, jeden šíp a čim ho odrazíš? mečem? *5*