Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn, grafika je zastaralá, to nelze popřít, místo poctivý práce od modelářů až po texturáře je tady v podstatě placka jako terén a na tom namalový kameny, skály, cesty a zbytek je načmáraná tráva. Pokud jsem si dobře všiml, tak stíny lze postřehnout jen hodně sporadicky, většinou stínování úplně chybí, vypadá to jak kdyby všichni levitovli nad terénem. Animace jsou hrozný, trhaný, nesouvislý, ty přechody mezi jednotlivými pohyby, prostě žádnej posun. Postavy jsou ploché, nevýrazné, žádné detaily, odlesky, který by aspoň trochu dodaly dojem trojrozměrnosti a odlišily jednotlivé materiály od těch co se nelesknou jako oblečení až po ty lesklé kovové. Zvuky, to je taky trochu bída, víceméně jak přes kopírák pořád dokola bez rozdílu jestli řežu normální monstrum bez brnění nebo někoho se zbrojí.

Ale tohle vše vem asi čert, musim se smířit s tim, že doba krásných 2D her je fuč a hnusné 3D které Blizzardu nejde a které kvality 2D prostě ještě hoodně dlouhou dobu nedosáhne, už je plně zakořeněné. To co mi ale na tomhle skutečně vadí je ten příšernej přeplácenej styl, úděsný a neladící barvy, fialovozelenočervené kombinace a podobný šílenosti, tuny efektů, které doprovází každý pohyb, neni tam prostě snad nic co by nemělo nějaký ultracool efekt, protože čim víc efektů, tim víc adidas. Krev cáká na všechny strany, je spíš k smíchu než že by měla vypadat nějak strašidelně, celý je to jeden velkej ohňostroj a na krabici by měli šoupnout varování pro epileptiky. Ten komiksovej styl kdy jsou zbraně i části brnění pomalu větší než ten kdo je nosí, ten už jen dotváří celkovou agonii. Tohle za nějkaých 7-8 vývoje od roku 2004 až do konce roku 2011 příp. začátek 2012, to je fakt slabota, jasně, že fanboys na fanstránkách asi tečou blahem jako vždycky, ale i když i já jsem fanda týhle značky, tak mi nevadí říct že to stojí za hov*o, když to tak zkrátka vypadá, pokračování Diabla jsem si představoval skutečně jinak a to bude asi ten problém. Nepopírám, že si to nekoupim, ale spíš to koupim z principu a z lásky k předchozím dílům, než kvůli kvalitě, vypadá to tuctově, obyčejně, nebýt tam nálepka Diablo 3 a Blizzard, tak si toho asi nikdo ani nevšimne, rozhodně ne víc než podobných her.
    • zaphod
      Bwhahaha, delat takovehle zavery o kvalite textur a resit odlesky a stinovani z dvouminutoveho videa, z kdovijake faze vyvoje hry ... well played, mistur. Srsly, prober se.
      • tohle je možná první video co vidíš ty, ale těch videí je daleko víc a k tomu tuna obrázků *7*
        • zaphod
          Kde pisu, ze je prvni? Videi je hodne, obrazku taky, ale porad to nemeni nic na faktu, ze ta hra podle zdraveho odhadu nevyjde drive nez za 8 mesicu a vetsina tehle 'documented footage' pochazi z drivejsich buildu hry.
    • To ma bejt Recenze? XD
      • Ne ne, jen jsem upouštěl páru, to dělám běžně když vidim takovejhle matroš o Diablu 3, ale nikdy nekritizuju nic co nemohu posoudit, a jelikož nejsem úplně slepej, posuzuju jen co vidim, to je takový malý pravidlo když si takhle vylejvám srdce.
        • Fuk, nefuk, stačí otevřít oči a uvidět, že co platilo včera, dneska už neplatí. Dneska už ani na to Sony se nemůžeš spolehnout, a proto ti nezbývá nic jinýho, než věřit sám sobě *1* A pak si můžeš náramně užívat jízdu i na motroce polepené kytkama *3*
          • Zatím jsem vypozoroval, jak lehce někteří lidé dokáží zaprodat svou duši ďáblu pozlátka a odvrtátit se od pravé víry ve svého Spasitele, který díky své dokonalé mechanice přivedl do svého stáda mnoho ztracených oveček, které marně hledali ten nejlepší klikfest pod sluncem, aniž pochopili pravdu, že jeho božská podstata spočívá v tom, jak funguje, ne jak vypadá*1*
            • *3*
            • Je pátek, pracující se radují *2*
            • To jsou dneska příměry...jeden lepší než druhej, dnska je veselo :)
            • Věřím, že i když americkej strejda zpedofilněl, ukrývá ukrývá ve svém pytlýku pořádně slaďoučké bonbónky, které budou dychtivým dětičkám chutnat.
            • Myslím, že lidi moc dobře vědí proč D1 nebo D2 fungovalo a funguje a rozhodně to není jen o jedné věci, ale o celku, který musí v symbióze pěkně fungovat, zatoulané ovečky nezapomínají proč měli to a to rádi, stále to moc dobře vědí, ovečky se nemění, mění se jen pastevci : )
          • Já vim no, to lidi rádi říkají, že je jiná doba, ale jestli lepší nebo horší, to už říci neumějí nebo raději nechtějí když se jich zeptáš, u tebe to hádám nebude výjimka. :)

Sorráč, ale na takovou mašinu bych nevlezl ani za zlatý prase, chtěl bych vidět tebe a nemusí jít zrovna o motorku, dosaď si dle libosti...proč ti nějak ne a ne věřit? *3*
            • Přijde mi, že to nějak dramatizuješ, "legie odpadlíků s tetováním" :D tak dramaticky bych kritiku toho jak to vypadá zase nebral *3*

Ale zvědavost mi nedá, co se dá vypozorovat? :)
            • Anebo jsme si jen v RPG hře svýho života hraju vybral postavu pozorovatele. Ani bys nevěřil, co všechno se dá z interakce mezi Blizzardem a legií odpadlíků, jež mají na zádech vytetováno "D I + II = everything and nothing" vypozorovat *1*
            • Ty buď na něčem ujíždíš nebo si fakt hrozně vyrovnanej flegmatik, kterýmu je všechno u zadku a bereš věci takový jaký jsou ať jsou špatný nebo horší, protože tyhle dva pojmy prostě nerozlišuješ a neznáš. :)
            • Každá doba má svoje, nikdy to nebude ideální, takže otázka "lepší/horší" není podstaná - je prostě taková, jaká je. Já osobě nemám důvod na takovou motorku lézt, ale to vůbec neznamená, že to bude označovat za "nehoráznost". Život je rozmanitost sama a z týhle perskeptivy je skutečnost, že budeme mít dvě "temná" Diabla a jedno "veselé" (nebo spíš zatím "kdovíjaké"), pozitvní, nebo ne? *1*
        • A uvědomuješ si, že mezi tím, jak něco vypadá a jak to funguje, může být velepropastný rozdíl? Já jen aby to tvé srdce neprasklo pod zbytečným tlakem *1*
          • Takovej Doom v anime stylu se může taky hrát třeba nejlíp na světě a všechno bude fungovat, ale pro mě to prostě nebude Doom.

Bez obav, když neprasklo do teď, tak už nikdy, to nejhorší už dávno ukázali :)
            • Aha, no tak když na to koukáš takhle, pro mě Doom jako anime, manga, lego, nebo třeba celý v růžovym pod taktovkou cukrářů prostě nebude Doom a je mi jedno, že se to třeba hraje super. Kdyby moje motorka měla kytičky na nádrži, růžový třásně na řidítkách, puntíky na blatníku a byla celá nastříkaná na fialovo, tak se na ní pojede defacto pořád stejně, ale já bych na to prostě nevlezl a už vůbec bych neměl z jízdy takovej požitek jako z opravdu dobře vypadajícího stroje.

Tobě je asi fuk jak co vypadá i co se týče zavedených věcí, který tu od začátku byli se svým vlastním stylem, máš to v životě pak mnohem jednodušší, to se máš : )
            • nahodou doom v anime stylu by mohl byt uzasne temnej, ponurej a krvavej ale to zalezi do jakyho anime stylu bys ho zasadil, zas nehazej vsechno anime do jednoho pytlu
            • Doom v anime stylu se bude hrát úplně stejně jako Doom v "rodinnápouta" stylu a úplně stejně jako Doom ve svým původním stylu, protože střeva zústanou stejný a změní se jen ksichtík. Pokud se dvaadvacet nejlepších hráčů planety obleče do kostýmů komiksovejch superhrdinů a rozdaj si to ve fotbale, pořád to bude fotbal, nebo ne?
  • Kdo se těší na Diablo 3 palec nahoru :D
  • Mě tam hlavně chybí ta temná atmosféra co byla v předchozích dílech. To už radši měli nechat starou grafiku a jenom přidat vyšší rozlišení.
    • V predchodzich dvoch dieloch??? Pokial viem tak temnu atmosferu malo len D1.D2 i ked kral hratelnosti posobi podla mna rovnko ako D3
      • Tak to podle mě určitě ne. Ono to bude taky tim že jednička byla jenom v kobkách a ve dvojce jsme vylezli i ven. Ale já si myslim že většinou tu atmosféru dvojka ještě měla.
        • nie bude to pastelovimi farbami ktore s D2 prisli staci si porovnat farebnost guli pre health a manu v D2 a v D1. Vylozene komicke rozpohybovanie postav v D2 temnej gotickej atmosfere tiez nepomohlo.Ale ano atmosferu temnu ta hra mala ovsem nebolo to grafikou ale detailami ktore bude mat uz ma aj D3
    • A hlavně bychom na to nečekali 11 let:-( D1 a D2 od sebe dělily pouhé 4 roky. Už po vydání D2 bylo jasné, že se pracuje na dalším díle. Bohužel to šmoulové po 5 letech odpískali a začali dělat znovu od píky a tady je výsledek. Po 6 letech vývoje hra po grafické stránce(textury, animace, přebarvenost, atd.) vypadá fakt děsně. Hratelnost bude určitě skvělá, což u Blizzardu není nic vyjímečného, ale vizuelně to je fakt peklo.
  • je mi uz skoro 30 zasadil som strom postavil dom a uz aj potomka mam na ceste ale na toto sa tesim jak mali capart na jeziska a ked to pride tak budem mastit az sa mi budu robit uhry na zadku.
  • yenda1
    Počet komentářů dokazuje, že o tuhle hru je obrovský zájem. Diablo 2 se mi moc líbilo a jsem asi v početně slabším táboře těch, kteří jsou přesvědčeni i o úspěchu třetího pokračování (a myslím tím úspěch v kategorii herní kvality, poněvadž o prodejním úspěchu nepochybuje nikdo). Na druhou stranu, ne že v bych každou zprávu týkající se Diabla hltal a netrpělivě koukal do kalendáře odškrtávajíc každý uplynulý den do vydání. Ale až to vyjde tak hrát budu, to vím určitě. A se mnou bude hrát drtivá většina notorických kritiků, kterým vadí vše od "šmoulí" grafiky počínaje a velikosti poprsí u ženské podoby Wizarda konče.
    • Souhlasim. Ackoli nejsou lide prasata (jak se to vezme), vzdycky budou do neceho rejpat. Ten kdo vidi jen wow grafiku ale ne potencial D3 co se tyce hratelnosti se nediva dobre. Ja se tomu ani nedivim. Lide maji tendenci videt to co je nejnapadnejsi a to vetsinou byva grafika zatimco se na jadro diablo nikdo moc nezameruje, coz je hratelnost, herni mechanizmy apod. Uvidite ze diablo bude zas po dlouhe dobe kralovat svemu zanru. Kdy bych si na to mohl vsadit, tak uz bych si pomalu zacal vybirat dovolenou.. *2*
  • skaven123
    na TOM? robia 10rokov??
    • No revoluce to zadna neni *1*
    • nepřeháněj, zatim to je jen nějakých tušim 7-8 let *1*
    • kostejnesmrtelny
      Ne.
      Kde jsi něco takovýho slyšel?
      • skaven123
        beriem spat, 8r. :) ale planovali to od skoncenia D2, takze tak
  • Tak zatim se mi vizuální stránka moc nelíbí. Postavy moc neseděj s terénem, kýčovité efekty a barvy. Zlatá jednička.
  • Kdo říká, že to je video z aktuální verze? Followers tam můžou být přidáni dávno, ale zatím nám je neukázali. Navíc tohle je leak video, tak je jasné, že sloužilo k interním účelům. Grafika mi nijak nevadí, za to z té hudby jsem byl v sedmém nebi, nádhera. A gameplay je přesně to, co potřebuju- relax, lootování a příjemná procházka za doprovodu hudby. Hra, kterou můžete hrát hodiny v kuse nebo jen chvíli pro pár Baal runů ;)
  • V case vidania D2 bola prave grafika najkritizovanejsou castou hry + desna animacia korculujucich postav ludia ktory vravia o temnej grafike D1 a D2 proste nemaju zmysel pre cit ani pre detail pretoze ich styl sa zasadne lisil a su to zvacsa ty ktory teraz hundru na styl grafiky D3.D2 nepobralo svoju temnu atmosferu vdaka temnej grafike ale hlavne v daka deju a atmosfere ktorou cely diablo svet dycha.Ale zjavne je moderne frflat na veci od blizardu a to najednoduchsie je pridat sa k stadu a este aj drzo vraviet o vkuse a nevkuse bez schopnosti rozlisovania detailov.Graficky styl D3 sa mi lubi daleko viac ako D2 (vid pastelkovo farebne cervicky a zelenkave lucky) o cosi ale stale menje ako D1.Blizard drzim palce ked to vijde tak to uz budem mastit coop so svojimi detmi.
    • A nejsi ty zrovna ta ovce co jde s Blizzard davem?Třeba tobě se tento styl líbí a 11 mil. wowkařům ( pro mně ovce ) ale pro mně je to děsný kýč
      • Nie nie som.Wowko som hral cca 10 minut a nechytilo ma to.Okrem toho som hral od blizardov vsetko.Za povsymnutie ale stoji vasa kategoriacaia ludi na ovce podla toho co hraju.Zjavne ste silno odklopeny od realneho zivota.Konstatoval som a za tym si stojim ze D2 nemalo temnu grafiku a ze styl D3 v tomto prebera len stafetu po D2.
  • kostejnesmrtelny
    Teda...fakt je, že to vypadá opravdu hrozně hnusně až do tý míry, že by to mohlo mít negativní vliv na hratelnost. Zejména textury země jsou snad špatnej vtip, působí to jak když tam ty postavy plavou v nějakejch šedejch amorfních sračkách... *11*
    Docela nepříjemný překvapení. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit